Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

18 June 2006
7,543
Φίλοι μου από την εταιρεία INTERSYS έλαβα-σήμερα-το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την αλλαγή του συστήματος διανομής των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας το σύστημα επιλεκτικής διανομής που οργάνωσε η Pioneer σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθεί σχετικό Δελτίο Τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μεταπωλητές ανά προϊόν Pioneer, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intersys.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Intersys A.E. στα τηλέφωνα: 210 9554342, 210 9554262.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15749

Ε ρε κλάμα που έχει να πέσειιιιιιιιιιιιιιιιι

μου φαίνεται οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου με αυτήν την κίνηση.

ή μήπως κάνω λάθος?

Νομίζω ότι η πολιτική αυτή θα είναι για μια ομάδα προιόντων και όχι για όλα τα είδη της.
Μου θυμίζει κάτι ανάλογο που έχει κάνει η Τηλεοπτική με την ακριβή σειρα της

Re: Απάντηση: Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

Ε ρε κλάμα που έχει να πέσειιιιιιιιιιιιιιιιι

μου φαίνεται οι τιμές θα πάνε κατά διαόλου με αυτήν την κίνηση.

ή μήπως κάνω λάθος?

Κλάμα; Γιατί;
Πιστεύω ότι η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσεις ένα προϊόν. Η τιμή για να είναι ανταγωνιστική θα είναι η τιμή της αγοράς ούτος ή άλλος. Απλά θα λείπουν τα παζάρια...
Το θέμα είναι κατά πόσο η Intersys είναι καλή σαν αντιπροσωπεία και όχι ποιός πουλάει τα μηχανήματά της. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής προϊόντων της Pioneer!!!

Κλάμα; Γιατί;
Πιστεύω ότι η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο κατάστημα για να αγοράσεις ένα προϊόν. Η τιμή για να είναι ανταγωνιστική θα είναι η τιμή της αγοράς ούτος ή άλλος. Απλά θα λείπουν τα παζάρια...
Το θέμα είναι κατά πόσο η Intersys είναι καλή σαν αντιπροσωπεία και όχι ποιός πουλάει τα μηχανήματά της. :)

Μακάρι να έχεις δίκαιο....

εχθες πηγα σε ενα απο τα μαγαζια που ειναι στην λιστα των αντιπροσωπων της pioneer και ρωτησα εναν υπαλληλο αν αυτο που ανακοινωσε η intersys θα ανεβασει την τιμη των προιοντων και με καποια διστακτικοτητα απαντησε .."λιγο μπορει να ανεβουν"!