Καλησπέρα,
Αυτό το διάστημα και για τον επόμενο μήνα γίνετε μια αναμόρφωση στο εξοχικό.
Στον χώρο του καθιστικού θέλω να στήσω ενα Home Cinema.
Ο χώρος έχει ως εξής. 30 τ.μ. με έναν καναπέ γωνία 6θέσιο.
Η T.V. θα μπεί απέναντι από την γωνία του καναπέ.
Σκεφτόμουν μια Sony 55'' http://www.skroutz.gr/s/7085598/Sony-KDL-55W805C.html
Τώρα να περάσουμε στο σημαντικότερο κομμάτι του ποστ.
Σκέφτομαι έναν ενισχυτή με όλες τις σύγχρονες συνδεσμολογίες και ένα σετ ηχίων 5.1
Τα μπροστά ηχεία θα μπορούσαν να είναι και κολώνες αφού κατα ενα ποσοστό 20% θα είναι και για μουσική χώρις πάντα το θέμα για τις κολώνες να είναι δεσμευτικό.
Για τα πίσω ηχεία πρέπει άμεσα να ενημερώσω τον ηλεκτρολόγο για να δημιουργήσει εγκατάσταση εντώς του τοίχου πίσω από τον καναπέ ψηλά ώστε να μπουν τα satellites για να αποφύγουμε την καλωδίωση.
Θα ήθελα να ρωτήσω ιδεές σχετικά με το setup αλλά κ με πιθανά components (Ηχεία, AV Receiver κτλπ.)
Το κόστος από την στιγμή που δεν έχω κάνει καποιά έρευνα αγοράς μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το υπολογίσω αλλά θα ήθελα να ξέρω από τις προτάσεις σας σε κάτι ποιοτικό σε τι τιμές κυμαινόμαστε.
Με εκτίμιση,
Θάνος
Αυτό το διάστημα και για τον επόμενο μήνα γίνετε μια αναμόρφωση στο εξοχικό.
Στον χώρο του καθιστικού θέλω να στήσω ενα Home Cinema.
Ο χώρος έχει ως εξής. 30 τ.μ. με έναν καναπέ γωνία 6θέσιο.
Η T.V. θα μπεί απέναντι από την γωνία του καναπέ.
Σκεφτόμουν μια Sony 55'' http://www.skroutz.gr/s/7085598/Sony-KDL-55W805C.html
Τώρα να περάσουμε στο σημαντικότερο κομμάτι του ποστ.
Σκέφτομαι έναν ενισχυτή με όλες τις σύγχρονες συνδεσμολογίες και ένα σετ ηχίων 5.1
Τα μπροστά ηχεία θα μπορούσαν να είναι και κολώνες αφού κατα ενα ποσοστό 20% θα είναι και για μουσική χώρις πάντα το θέμα για τις κολώνες να είναι δεσμευτικό.
Για τα πίσω ηχεία πρέπει άμεσα να ενημερώσω τον ηλεκτρολόγο για να δημιουργήσει εγκατάσταση εντώς του τοίχου πίσω από τον καναπέ ψηλά ώστε να μπουν τα satellites για να αποφύγουμε την καλωδίωση.
Θα ήθελα να ρωτήσω ιδεές σχετικά με το setup αλλά κ με πιθανά components (Ηχεία, AV Receiver κτλπ.)
Το κόστος από την στιγμή που δεν έχω κάνει καποιά έρευνα αγοράς μέχρι στιγμής δεν μπορώ να το υπολογίσω αλλά θα ήθελα να ξέρω από τις προτάσεις σας σε κάτι ποιοτικό σε τι τιμές κυμαινόμαστε.
Με εκτίμιση,
Θάνος