Αν με τον όρο "αρχή" που λες, εννοείς ότι δε θα σε απασχολεί το επιπλέον κόστος για αγορά μεγαλύτερης σχετικά σύντομα πάλι (επειδή π.χ. κάπου θα βολέψεις την "μικρότερη") τότε να συμφωνήσω.Δεν διαφωνώ , αλλά πιστεύω ότι για αρχή τουλάχιστον θα με καλύψει και με τις 42" οπότε θα είμαι κομπλέ![]()
Τότε ορθώς ελάλησες!Ακριβώς αυτό που ειπες, προς το παρών θα την πάρω για κανα χρόνο και θα έχω μία 32αρα CRT στο υπνοδωμάτιο, και μετά θα πάω για μεγαλύτερη και θα αντικαταστήσω αυτή του δωματίου.
Οπότε δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά μιας και τρέχουν και άλλα έξοδα, και προτιμώ να πάω σε μεγαλύτερη μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχουν πέσει και οι τιμές στις μεγαλύτερες
Ακριβώς αυτό που ειπες, προς το παρών θα την πάρω για κανα χρόνο και θα έχω μία 32αρα CRT στο υπνοδωμάτιο, και μετά θα πάω για μεγαλύτερη και θα αντικαταστήσω αυτή του δωματίου.
Οπότε δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά μιας και τρέχουν και άλλα έξοδα, και προτιμώ να πάω σε μεγαλύτερη μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχουν πέσει και οι τιμές στις μεγαλύτερες
Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες εδώ!Πάντως και 37" στο δωμάτιο είναι πολλές. Από την άποψη ότι θα γίνεται μέρα το δωμάτιο και δεν βοηθάει στο να νυστάξεις. Εγώ έχω μια 26" sony στα 3 μέτρα και όσο και να κατεβάσω την φωτεινότητα με ξυπνάει. Εκτός αν έχεις και εκεί μεγάλη απόσταση και θες και true HD.
Εγώ θα έλεγα να πάρεις τώρα μια για το σαλόνι και μετά μια για το δωμάτιο χωρίς να έχεις στο νου σου την τράμπα γιατί μπορεί να μην σου βγει στην πορεία.
Κανένας ενισχυτής ή σετ ηχείων δεν έχει καλώδια μέσα (μόνο τα bose acoustimass που έχουν ιδικές καλωδιώσεις).
για tv: εχω 37'' plasma για απόσταση 2.7 - 3.0 μέτρα. Δυστυχώς η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή για τηλεοπτικό πρόγραμμα (με καλή κεραία) σε αυτή την αναλογία μεγέθους-απόστασης. Δεν παίζει ρόλο η μάρκα ή το μοντέλο. Στο dvd τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αλλα όχι σε όλα τα dvd - ανάλογα την εταιρεία παραγωγής. Όλοι μιλάνε για μεγάλες tv αλλα τελικά το μόνο που συμβαίνει είναι απλά να συνηθίζουμε την κάκιστη ποιοτητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων και κανείς δεν γκρινιάζει για αυτό.
για ηχεία: design και ποιότητα στα crystal audio plasma (500-550 euro) και οδηγούνται μια χαρα και από 463 και 663. Κυκλοφορούν και με extra ασυρματη ζευξη και extra (αναγκαστικά) πίσω ενισχυτή σε καλή τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.