Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Αυτό που λες αποκλείεται να ισχύει γιατί θα ήταν έμμεση παραδοχή ότι τα νούμερα βγαίνουν ηλεκτρονικά. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως κάνουν οπτική αναγνώριση στο μπαλάκι που βγαίνει. Επίσης λες ότι η κληρωτίδα είναι ηλεκτρονική. Δε μπορείς να το λες αυτό, εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις πως αυτή η χαοτική κίνηση στα μπαλάκια είναι ελεγχόμενη αλγοριθμικά.
Και αυτό που προτείνεις με την κλήρωση νωρίτερα και το σφραγισμένο φάκελο θα άφηνε μεγάλες υπόνοιες για απάτη. Όχι φυσικά για τα jackpot, αλλά για το ποιος κερδίζει ή όχι. Γιατί να πιστέψω την ασφάλεια ενός σφραγισμένου φακέλου; Κυβερνητικό βουλοκέρι; Γνωρίζουμε ήδη αρκετές "κυβερνητικές" απάτες. Και για τα μπαλάκια που διαλέγονται με το χέρι έχουν αναφερθεί απάτες. Με διαφορετική θερμοκρασία κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Βεβαίως και μπορούμε να πεισθούμε, και εύκολα μάλιστα. Απέδειξε το μας.
Παναγιώτη τα πράγματα είναι απλά. Αν ήθελε ο οπάπ ή ο κάθε οπάπ να γίνεται ΜΗ στημένη κλήρωση δεν θα έκανε κληρώσεις ΚΙΝΟ (οι καραστημένες) σε τζοκερ και λόττο. θα έκανε την κλήρωση μια μέρα νωρίτερα. Οι αριθμοί θα σφραγίζονταν με βουλοκέρι κυβερνητικό κάπου και μια συγκεκριμένη ώρα της επομένης θα άνοιγε το μποξ να δούμε τους αριθμούς. Οπως οι παίχτες δεν γνωρίζουν ποιοι συνδυασμοί παίχτηκαν έτσι ακριβώς θα έπρεπε και ο ΟΠΑΠ να μην έχει ιδέα.
Κλήρωση αφού ήδη ξέρεις ποιοι συνδυασμοί έχουν παιχτεί και μάλιστα με ηλεκτρονική κληρωτίδα είναι ο ορισμός της απάτης.
Είναι ακριβώς όπως η στημένη ρουλέτα στο καζίνο, no more bets please, και το software που την χειρίζεται ξέρει ακριβώς σε ποιό τόξο να στείλει την μπάλα ώστε να βγει κερδισμένο το καζίνο αφού ξέρει τα bets από πριν.

Τολμούν να κάνουν κλήρωση με μπαλάκια σαν του λαχείου κάποτε με άνθρωπο να τα τοποθετεί ένα ένα μπροστά στην κάμερα και μετά να τραβάει ένα ή κάτι παρόμοιο?Οχι βέβαια...

Whatever you say dude.

Πετάει ο γάιδαρος; Όχι μόνο πετάει, αλλά κάνει και ελιγμούς στον αέρα με υπερηχητική ταχύτητα, σαν F16! :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Αυτό που λες αποκλείεται να ισχύει γιατί θα ήταν έμμεση παραδοχή ότι τα νούμερα βγαίνουν ηλεκτρονικά. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως κάνουν οπτική αναγνώριση στο μπαλάκι που βγαίνει. Επίσης λες ότι η κληρωτίδα είναι ηλεκτρονική. Δε μπορείς να το λες αυτό, εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις πως αυτή η χαοτική κίνηση στα μπαλάκια είναι ελεγχόμενη αλγοριθμικά.
Και αυτό που προτείνεις με την κλήρωση νωρίτερα και το σφραγισμένο φάκελο θα άφηνε μεγάλες υπόνοιες για απάτη. Όχι φυσικά για τα jackpot, αλλά για το ποιος κερδίζει ή όχι. Γιατί να πιστέψω την ασφάλεια ενός σφραγισμένου φακέλου; Κυβερνητικό βουλοκέρι; Γνωρίζουμε ήδη αρκετές "κυβερνητικές" απάτες. Και για τα μπαλάκια που διαλέγονται με το χέρι έχουν αναφερθεί απάτες. Με διαφορετική θερμοκρασία κτλ.

Τι να αποδείξω ακριβώς?τα μπαλάκια κουνιούνται πάνω κάτω, βγαίνουν ρομποτικά και όλα αυτά χωρίς ρεύμα?? Πως δηλαδή, με συμπαντική ενέργεια? Μπαίνει στο ρεύμα?έχει πρίζα?είναι ηλεκτρονική, τέλος. Τι δεν καταλαβαίνεις?
(και από την στιγμή που μπαίνει στο ρεύμα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα, τι κυκλώματα έχει και πως δουλεύει)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Whatever you say dude.

Πετάει ο γάιδαρος; Όχι μόνο πετάει, αλλά κάνει και ελιγμούς στον αέρα με υπερηχητική ταχύτητα, σαν F16! :flipout: :flipout: :flipout:

απέδειξε το... :flipout:

Ρεύμα παίρνει και το σεσουάρ, αλλά δεν είναι ηλεκτρονικό. Κάπου έχεις μπερδέψει τους ορισμούς των λέξεων. Η κληρωτίδα μπαίνει στο ρεύμα γιατί δημιουργεί ρεύμα αέρα (καλή ώρα όπως το σεσουάρ). Οι κινήσεις σωμάτων από ρεύμα αέρα, τα οποία μάλιστα συγκρούονται μεταξύ τους, όποιον φυσικό ή μαθηματικό και να ρωτήσεις, θα σου πουν πως είναι χαοτικό το φαινόμενο και δε μπορούν να προβλεφθούν, πέραν των πρώτων 1-2 δευτερολέπτων. Έσυ είσαι αυτός που θεωρείς πως η συγκεκριμένη κληρωτίδα είναι στημένη, εσύ πρέπει να αποδείξεις (με μαθηματικά και φυσική - όχι με λόγια του αέρα) πως ακριβώς γίνεται. Κι αν δε μπορείς να το αποδείξεις άμεσα, θα πρέπει να το αποδείξεις έμμεσα - δηλαδή δείχνοντας ότι τα αποτελέσματα που βγάζει δεν συνάγουν με τυχαιότητα.

Εχεις κολλήσει στην στημένη κληρωτίδα. Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε, είναι ηλεκτρονική ή δεν είναι?μπαίνει στο ρεύμα ή δεν μπαίνει?αν δεν είναι ηλεκτρονική τι είναι?μηχανική?
Το πως δουλεύει ή αν είναι στημένη ας το συζητήσουμε μετά.

Εγώ έχω κολλήσει; Εσύ ισχυρίζεσαι πως στην κλήρωση που είδαμε στο video οι αριθμοί που βγαίνουν είναι ελεγχόμενοι. Εγώ δε το ισχυρίζομαι - έδωσα μία εξήγηση του τι συνέβη (λάθος πληκτρολόγησης + σύμπτωση). Η δική σου εξήγηση απαιτεί να μας πεις ακριβώς πως γίνεται οι αριθμοί να είναι ελεγχόμενοι.

ΥΓ: ότι παίρνει ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι ηλεκτρονικό. Το μόνο που ελέγχεται "ηλεκτρονικά" σε αυτή την κληρωτίδα είναι πότε ξεκινά το ρεύμα αέρα που κάνει τα μπαλάκια να ακολουθούν χαοτικές πορείες και πότε ανοίγει η πόρτα για να μπει ένα μπαλάκι μέσα (το κληρωμένο).

δηλαδή τι είναι?μηχανική? (έχεις κολλήσει στο ηλεκτρονική, ναι είναι, δέξου το ρε παιδί μου. Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή με ηλεκτρονικό κύκλωμα που μπαίνει στο ρεύμα και εκτελεί ηλεκτρονικά/ρομποτικά κάποιες εντολές, δηλαδή να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε επειδή αδυνατείς να καταλάβεις το αυτονόητο?)
Εγώ δεν είπα πουθενά ότι η κλήρωση που είδαμε είναι στημένη, πάψε να το πιπιλάς. Είπα ΜΠΟΡΕΙ να είναι και στημένη, κάτι που εσύ δια μαγείας αποκλείεις με σιγουριά ινδού γκουρού!

Φυσικά και ΜΠΟΡΕΙ να είναι στημένη, δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό - αν και του δίνω ελάχιστες πιθανότητες. Αλλά αν δε μπορώ να το αποδείξω, δε το αναφέρω καν. Μέχρι να το αποδείξω, η λογική και μόνη εξήγηση για αυτό που είδαμε στο βίντεο είναι αυτή που λέω εγώ.

Μα δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε το αντίθετο!!γιατί αυτό το αναφέρεις και δεν σιωπείς??ότι σε βολεύει δηλαδή?
Οχι, η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτή που δίνω εγώ και όχι εσύ. Απέδειξε μου ότι δεν είναι έτσι.

Το όλο κόλπο αν γίνεται, γίνεται με τη μηχανή.
Αν τα μπαλάκια είναι μαγνητικά και τα ενεργοποιούν κατά βούληση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Επίσης δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, ακόμα κι αν παραβρεθούμε σε κληρώσεις. Ας πάει εισαγγελέας να το κάνει παρέα με μηχανικούς.
Θα έπρεπε να το είχαν ήδη κάνει. Να κάνουν φύλο και φτερό τη μηχανή και τα μπαλάκια.

Φοβερο πραγμα να μπορεις να κατηγορεις τον αλλον χωρις να εχεις στοιχεια.

Αν ημουν ο οπαπ, μερικους θα σας ειχα ξεσκιδει στις αγωγες :D

Η άλλη ένδειξη στησίματος είναι ότι οι κληρώσεις δεν μεταδίδονται από κρατικό κανάλι άλλα από ιδιωτικό. Γιατί?

Αν θέλετε την άποψή μου, τζάμπα χαλιέστε. Και για τον ΟΠΑΠ ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να αποδειχθεί η απάτη. Όλα αυτά που αναφέρει ο Νίκος είναι απλά ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να αποδείξει αν γίνεται απάτη στο τζόκερ. Σίγουρα ο τρόπος του ΟΠΑΠ γεννάει ερωτηματικά και αμφιβολίες. Για να τον κατηγορήσεις, όμως, πρέπει να το κάνεις αποδεικνύοντας, όχι με πιθανότητες ή στατιστικά είτε γεγονότα που μπορούν να αναχθούν στην τυχαιότητα, αλλά με συγκεκριμένα γεγονότα που συνιστούν αξιόποινες πράξεις. Κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο διότι είναι πολλά τα λεφτά για να γίνουν...λάθη στον δρόμο και να τα βρει ο όποιος περαστικός που θα τους σταυρώσει.

Συνεπώς, μένουμε μονάχα στην αίσθηση που έχει ο καθένας. Προσωπικά, δεν παίζω τζόκερ. Ναι, το θεωρώ στημένο αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Συμβαίνει σε πολλά πράγματα αυτό. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος. Λειτουργώ, θα έλεγα με την λογική. Θέτω, λοιπόν, και στην δική σας λογική το εξής ερώτημα:

Με δεδομένα ότι:

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις.
Ο τρόπος του παιχνιδιού θα μπορούσε να ήταν εμφανώς πιο αδιάβλητος.

Με δεδομένο επίσης:

ότι στήνονται ολόκληροι ποδοσφαιρικοί, μπασκετικοί, αγώνες στίβου, αθλητικοί κάθε είδους αγώνες. Με δεκάδες γνώστες: Ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, ομοσπονδίες, μπούκηδες, παρατρεχάμενους, κολαούζους κ.λ.π., εμπόδισε ποτέ και πουθενά το στήσιμο? Έχουν στηθεί ολόκληρα παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου φόρα παρτίδα την ώρα που τα παρακολουθούν δισεκατομμύρια τηλεθεατές. Ίδρωσε κανενός το αυτί? Έχουν στηθεί δεκάδες αγώνες F1. Έστειλε κανείς καμμιά αγωγή στην FIA?

Συνεπώς ρωτώ:

Αφού παραδεχόμαστε με σχετική ευκολία το έλασσον στην απάτη (ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι), γιατί αποκλείουμε με τέτοια ευκολία το ήττον?

Ξαναλέω για να μην παρεξηγούμαι: Άλλο έχω σοβαρές ενδείξεις/θεωρώ και άλλο αποδεικνύω.

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Το όλο κόλπο αν γίνεται, γίνεται με τη μηχανή.
Αν τα μπαλάκια είναι μαγνητικά και τα ενεργοποιούν κατά βούληση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Επίσης δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, ακόμα κι αν παραβρεθούμε σε κληρώσεις. Ας πάει εισαγγελέας να το κάνει παρέα με μηχανικούς.
Θα έπρεπε να το είχαν ήδη κάνει. Να κάνουν φύλο και φτερό τη μηχανή και τα μπαλάκια.

Τώρα μάλιστα...σώθηκες.

Τα θυμάσαι τα παιχνίδια που για ένα ολόκληρο χρόνο κοντά δάγκωναν από την τηλεόραση όλον τον κόσμο και μοίραζαν πλυντήρια, κουζίνες, τηλέφωνα, στερεοφωνικά, τηλεοράσεις κ.λ.π.? Σε αγαστή συνεργασία με τις αξιότιμες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας? Με νικητές από το διπλανό δωμάτιο που τηλεφωνούσαν στο στούντιο και ο άλλος/άλλη ταλαίπωρος ξεροστάλιαζε στο ακουστικό πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του? Η πλάκα είναι ότι κάποιοι γνωστοί, όντως κέρδισαν τα δώρα...ε, όσο είδες εσύ τίποτα από τα 19-20-21 δώρα που κέρδισαν, άλλο τόσο είδαν και αυτοί. Τους έμεινε μονάχα να πληρώσουν ένα όμορφο και φουσκωμένο λογαριασμό στο τηλέφωνο...

:D

Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Τώρα μάλιστα...σώθηκες.

Τα θυμάσαι τα παιχνίδια που για ένα ολόκληρο χρόνο κοντά δάγκωναν από την τηλεόραση όλον τον κόσμο και μοίραζαν πλυντήρια, κουζίνες, τηλέφωνα, στερεοφωνικά, τηλεοράσεις κ.λ.π.? Σε αγαστή συνεργασία με τις αξιότιμες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας? Με νικητές από το διπλανό δωμάτιο που τηλεφωνούσαν στο στούντιο και ο άλλος/άλλη ταλαίπωρος ξεροστάλιαζε στο ακουστικό πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του? Η πλάκα είναι ότι κάποιοι γνωστοί, όντως κέρδισαν τα δώρα...ε, όσο είδες εσύ τίποτα από τα 19-20-21 δώρα που κέρδισαν, άλλο τόσο είδαν και αυτοί. Τους έμεινε μονάχα να πληρώσουν ένα όμορφο και φουσκωμένο λογαριασμό στο τηλέφωνο...

:D

Αυτή η απάτη συνεχίζεται κανονικότατα στον ANT1 μεταμεσονύκτια...με τα λέξεις και τα μετρητά Γιάννη..

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

ANT1? Υπάρχει ακόμα αυτό το κανάλι? Έχει τον ίδιο γνωστό ιδιοκτήτη? Ε, δεν μου κάνει τόση εντύπωση...:D

Υπάρχει Γιάννη...υπάρχει..και εκπέμπει σε ΜD (micro definition, 240x160, :flipout:)

Κατά την γνώμη μου, εάν ο ΟΠΑΠ θελήσει να στήσει μια κλήρωση, θα το κάνει με τον αριθμό των νικητών. Εύκολα και ανέξοδα.
Όταν μια στήλη έχει 1/25.000.000 πιθανότητες να κερδίσει, δεν χρειάζεται στήσιμο η υπόθεση.
Όταν δεν υπάρχουν εγγυημένα κέρδη κι ο ΟΠΑΠ μεταφέρει κέρδη όταν κι όπου θελήσει, τότε για μένα το στήσιμο δεν βρίσκεται στην κλήρωση αλλά αλλού.