Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Τελος τα τζακποτ σημερα.....

Βρεθηκε ενα τυχερο δελτιο που παιρνει 13,824,000 περιπου.

Σε καλη μερια.

Δεν θα χρειαστεί να κάνει καμία μεταφορά στο εξωτερικό ο υποθετικός νικητής, γιατί δεν υπάρχει νικητής πλην του οπαπ που τα τσέπωσε γερά για μία ακόμη φορά...

Στη Θεσσαλονικη στον δημο Ευοσμου στο πρακτορειο ........ Παπατζιλακη !!!
.

Επίθετο να σου πετύχει ε?

Αναρωτιέμαι αν στα τόσα χρόνια που υπάρχει το τζοκερ αν έχει βγει ένας νικητής δημόσια...
Και μην μου πείτε ότι φοβάται κλπ γιατί στο εξωτερικό έχουν βγει δημόσια νικητές για 9ψηφία νουμερα...

Σόρυ Νίκο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
Δηλαδή συγνώμη ρε παιδιά, μούφα είναι ο τυχερός κάθε φορά; είναι δυνατόν;

Εφόσον γίνεται γνωστό ακόμα και από ποιό πρακτορείο παίχτηκε, κάτι θα έλεγε ο εκάστοτε ιδιοκτήτης πρακτορείου.

Σόρυ Νικόλα και Skysound

Πήγα να απαντήσω και τα έκανα "μαντάρα"

Σχετικά με το γιατί οι νικητές προτιμούν την ανωνυμία:

http://www.kathimerini.gr/500502/article/epikairothta/ellada/h-katara-toy-xrysoy-tzoker

Χρήστο το λινκ δεν βγάζει κάτι...
Ξέρω αρκετά άτομα που έχουν κερδίσει το λαχείο και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά ειδικά παλιότερα στη δεκαετία του 90 όπως και 13αρι στο προ-πο...
Στο τζόκερ δεν ξέρω κανέναν που να έχει κερδίσει όχι μεγάλο ποσό της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά ούτε και μερικές χιλιάδες ευρω...

Το ότι βγαίνει ένα πρακτορειο που εκεί επαιξε ο νικητής το δελτίο δεν λέει κάτι...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Δηλαδή συγνώμη ρε παιδιά, μούφα είναι ο τυχερός κάθε φορά; είναι δυνατόν;

Εφόσον γίνεται γνωστό ακόμα και από ποιό πρακτορείο παίχτηκε, κάτι θα έλεγε ο εκάστοτε ιδιοκτήτης πρακτορείου.

+100. Μη το ψάχνεις Τάσο, υπάρχουν άτομα που ακόμα κι αν τους έδειχνες την επιταγή του ΟΠΑΠ με τα δέκα εκατομμύρια, αν τα κέρδιζες εσύ, ακόμα κι αν τους έδειχνες το βιβλιάριο στο οποίο να φαίνεται το ποσό, και πάλι δεν θα σε πίστευαν!... :flipout:

Σόρυ Νικόλα και Skysound

Πήγα να απαντήσω και τα έκανα "μαντάρα"

Σχετικά με το γιατί οι νικητές προτιμούν την ανωνυμία:

http://www.kathimerini.gr/500502/article/epikairothta/ellada/h-katara-toy-xrysoy-tzoker

Αυτά όντως ίσχυαν στο παρελθόν. Από τη στιγμή όμως που φαίνεται ότι τα capital controls θα μας συνοδεύουν για πολλά χρόνια ακόμα, ίσως και δεκαετίες, πιστεύω ότι ο ΟΠΑΠ πρέπει να αναθεωρήσει αυτή τη τακτική. Πολύ απλά, δεν υπάρχει τρόπος για να εκβιαστεί σήμερα κάποιος που έχει κερδίσει ένα τρελλό ποσό από τον ΟΠΑΠ. Τι θα του πουν οι εκβιαστές, "Μετέφερέ μας τόσα εκατομμύρια στους λογαριασμούς μας ή να πηγαίνουμε μαζί κάθε βδομάδα στο ΑΤΜ να μας δίνεις 420 ευρώ"; :flipout:

Μην λέμε όλο τα ίδια πριν 15 χρόνια είχε κερδίσει στην Τήνο ένας 3 δις δραχμές.
Τώρα που μιλάμε δεν έχει τίποτα και είναι χρεωμένος.

Μην λέμε όλο τα ίδια πριν 15 χρόνια είχε κερδίσει στην Τήνο ένας 3 δις δραχμές.
Τώρα που μιλάμε δεν έχει τίποτα και είναι χρεωμένος.

Αυτο ειναι τελειως διαφορετικο...
Νικητης του τζοκερ ηταν?

Υπαρχουν παραδειγματα και στο εξωτερικο οπου κερδισαν 70-100-140 εκατ. ευρω και μετα δεν ειχαν σπιτι να μεινουν...