Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

17.000.000 στήλες και δεν βρέθηκε νικητής. Πάνω από 100 άτομα έχουνε πιάσει 5άρι σε αυτό το τζακ ποτ και κανείς δεν πετυχαίνει το τζόκερ...και το δούλεμα συνεχίζεται κανονικά...

@tegonik: Πάλι τα ίδια θα ακούμε; Πρώτον που τα είδες τα 100 πεντάρια; Σε 14 κληρώσεις ως τώρα, έχουμε 55 πεντάρια. Κι αν δεν υπήρχε η ανωμαλία να ήταν 14 πεντάρια σε μία κλήρωση, θα ήταν μόνο 43-44 πεντάρια.
Με 16459650 στήλες (μοναδικές σίγουρα λιγότερες), η πιθανότητα να βγει νικητής παραμένει χαμηλή (σύνολο πιθανών συνδυασμών 24435180). Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη από τις 14 συνεχόμενες κληρώσεις που η πιθανότητα να βγει νικητής ήταν πάνω από το 50% (από 55 ως 60 ανάλογα με την εκτίμηση των διπλών στηλών που κάνει κανείς).

Εκτιμώ πως θα βγει νικητής σε μία από τις επόμενες 3 κληρώσεις, αφού η συμμετοχή θα αγγίξει τα 21-22 εκατομμύρια στήλες.

Γράψτε σε ένα χαρτί τους αριθμούς στην σειρά σε μια γραμμή (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19 κλπ) και επιλέξτε την πεντάδα σας έτσι.

Καλά κέρδη. Με ευχαριστείτε αργότερα :D

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

@tegonik: Πάλι τα ίδια θα ακούμε; Πρώτον που τα είδες τα 100 πεντάρια; Σε 14 κληρώσεις ως τώρα, έχουμε 55 πεντάρια. Κι αν δεν υπήρχε η ανωμαλία να ήταν 14 πεντάρια σε μία κλήρωση, θα ήταν μόνο 43-44 πεντάρια.
Με 16459650 στήλες (μοναδικές σίγουρα λιγότερες), η πιθανότητα να βγει νικητής παραμένει χαμηλή (σύνολο πιθανών συνδυασμών 24435180). Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη από τις 14 συνεχόμενες κληρώσεις που η πιθανότητα να βγει νικητής ήταν πάνω από το 50% (από 55 ως 60 ανάλογα με την εκτίμηση των διπλών στηλών που κάνει κανείς).

Εκτιμώ πως θα βγει νικητής σε μία από τις επόμενες 3 κληρώσεις, αφού η συμμετοχή θα αγγίξει τα 21-22 εκατομμύρια στήλες.

Tι λε ρε παιδί μου, μεγάλη και ριψοκίνδυνη πρόβλεψη κάνεις! :flipout::flipout:

Και εσυ φιλε malakudi ισως θα επρεπε να πας να ξανα διαβασεις τους κανονισμους του forum.
Μπορει να σε κουρασε ο συγκεκριμενος συμφορουμιτης αλλα προσωπικοι χαρακτηρισμοι και εκφρασεις τυπου ολοι εχουν απο μια ...τρυπιδα, τορπιλιζουν μια συζητηση σε ηρεμο κλιμα.

Kαι εσύ φίλε werewolf θα έπρεπε αν έχεις διαβάσει τους κανονισμούς να μην έκανες τον διαχειριστή στη θέση του διαχειριστή :D

Και εσυ φιλε malakudi ισως θα επρεπε να πας να ξανα διαβασεις τους κανονισμους του forum.
Μπορει να σε κουρασε ο συγκεκριμενος συμφορουμιτης αλλα προσωπικοι χαρακτηρισμοι και εκφρασεις τυπου ολοι εχουν απο μια ...τρυπιδα, τορπιλιζουν μια συζητηση σε ηρεμο κλιμα.

Εγώ πάντως δεν βάζω γελάκια ειρωνείας σε κάθε ποστ. Το έκανε μία-δύο-δέκα, στο τέλος θα απαντούσα και εγώ αναλόγως. Πάντως αυτό που έγραψα είναι γνωμικό, δεν είναι βρισιά, και σημαίνει ότι όλοι έχουν από μία γνώμη, ειδικοί και μη, σχετικοί και μη.

Ενταξει το γνωριζω και εγω το γνωμικο και καταλαβαινω τι λες.
Τωρα, αν καταλαβες και εσυ οτι μπορουμε να διαφωνουμε κοσμια για να κραταμε και ενα επιπεδο στο φορουμ γιατι ειναι προς οφελος ολων καλως.
Δεν προκειται να επανελθω επ'αυτου, ουτε αστυνομος ειμαι ουτε υπευθυνος συντονιστης.

Κατασβεστικα μπηκα σφηνα οχι προς υπερασπιση του συμφορουμιτη, αλλα προς υπερασπιση του φορουμ.
Οσα γραφεις γινονται ετσι κι αλλιως κατανοητα και ο καθενας που σε διαβαζει κρινει, παραπανω λεκτικοι στολισμοι δεν βοηθανε.
:bye:

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο (... ?) για να με ρωτησουν αν παιζω τυχερα παιγνια.
Με τρομακτικη ευκολια και χαιρεκακια αποστομωνα την αλλη ακρη της γραμμης ...

"μονο κατι χριστουγεννα για να περασει η ωρα ... και οχι καθε χριστουγεννα"
"οχι, δεν παιζουμε χρηματα ... μονο κατι ξηρα καρπα που περισσευουν σε ντουλαπια"
"ναι γνωριζω για τα Λοττο, Τζοκερ, Κινο και λοιπα ... και καποτε επαιξα Λοττο"
"Λοττο, μεχρι 1μισυ ευρω την φορα .... και για περιπου μισο χρονο"
"Δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο"
"Δεν ξερω αν στηνονται παιχνιδια"
"Δεν ειμαι ΠΑΟΚ ... ημουν καποτε"
"Δεν συχναζω στο Regency cazino"
"Oχι ... ουτε με κουπονια δωρεαν φαγητου"
"Οχι ... ουτε η μανα μου συχναζει"
"Ουτε η αδερφη μου"
"Οχι ... δεν παρακολουθω Ιπποδρομο"
"Οχι ... δεν παιζω μπιλιαρδο με στοιχημα"
"Οχι ... ουτε φρουτακια"

Την κακομοιρα .... πρεπει να ηρεμισε οταν τελειωσε η συνεντευξη !
Πιστευω οτι απεφυγε το lexotanil ... :rolleyes:

Αλλος ενας, σαν εμενα να της τυχει ... :violent-smiley-008:

Σε ότι αφορά τις διπλές στήλες, λίγα μαθηματικά για όσους θέλουν να μάθουν:

Αν λοιπόν ρωτήσουμε 10 ανθρώπους να μας πουν 1 αριθμό από το 1 ως το 10, η πιθανότητα να μην υπάρχει ούτε ένα διπλό είναι:
1*9/10*8/10*...*1/10=>9!/10^9 => 0,03%
Αν τώρα ρωτήσουμε 7 να μας πουν αριθμό από 1 ως το 10, η πιθανότητα να μην υπάρχει διπλός είναι:
1*9/10*8/10*...*4/10=> 9!/10^6*3! => 6%

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Σε ότι αφορά τις διπλές στήλες, λίγα μαθηματικά για όσους θέλουν να μάθουν:

Αν λοιπόν ρωτήσουμε 10 ανθρώπους να μας πουν 1 αριθμό από το 1 ως το 10, η πιθανότητα να μην υπάρχει ούτε ένα διπλό είναι:
1*9/10*8/10*...*1/10=>9!/10^9 => 0,03%
Αν τώρα ρωτήσουμε 7 να μας πουν αριθμό από 1 ως το 10, η πιθανότητα να μην υπάρχει διπλός είναι:
1*9/10*8/10*...*4/10=> 9!/10^6*3! => 6%

υπάρχει δηλαδή έστω μία πιθανότητα να μην έχουμε διπλές στήλες σωστά?αρα έχω δίκιο, εγώ θεωρώ ότι στην τελευταία κλήρωση δεν είχαμε διπλές στήλες, εσύ δεν μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο, άρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, τέλος. Ο οπαπ γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα αυτό το πανεύκολο στατιστικό κατά την γνώμη σου?

(οι φατσούλες που βάζω δεν είναι ειρωνικές άλλα αστείες, δεν έχω καμία διάθεση να σε ειρωνεύομαι, πληροφοριακά)

Η πιθανότητα σε 17500000 στήλες από 24500000 πιθανούς συνδυασμούς να μην υπάρχει ούτε 1 διπλή, είναι:
24500000!/7000000!*24500000^17500000 . Δε μπορώ να υπολογίσω τόσο μεγάλους αριθμούς άμεσα, κάποιος με matlab ίσως.

Ρε τι παθατε, ξεκολληστε αν είναι να συνεχιστεί σε αυτόν τον τόνο ο διάλογος καλύτερα με προσωπικά μηνύματα και πείτε ότι θέλετε.
Σίγουρα γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα αλλά οι προσωπικές έριδες δεν έχουν θέση σε ένα χώρο που τον κοιτάμε όλοι!!
Over and out..

Ρε τι παθατε, ξεκολληστε αν είναι να συνεχιστεί σε αυτόν τον τόνο ο διάλογος καλύτερα με προσωπικά μηνύματα και πείτε ότι θέλετε.
Σίγουρα γράφετε ενδιαφέροντα πράγματα αλλά οι προσωπικές έριδες δεν έχουν θέση σε ένα χώρο που τον κοιτάμε όλοι!!
Over and out..
Καμαρι μου εσυ :proud: ....

Συμφωνω 100% αλλα .... (ενιοτε) τα ιντερνετικα φορα μετατρεπονται και σε Κολλοσαιο.

Βεβαια ... συμμετεχουν ολο και λιγοτεροι .... μετα !

b280cd8f602a410288c749f2caef013e.png