Εγω δεν παιζω τζοκερ γιατι αν κερδισω θα εχω αλλες σκοτουρες, μια χαρα ειμαι κι ετσι...
![]()
Εγω δεν παιζω τζοκερ γιατι αν κερδισω θα εχω αλλες σκοτουρες, μια χαρα ειμαι κι ετσι...
![]()
Ακούω εδώ-και-τώρα ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις σας αν κερδίσετε π.χ. 1,000,000 ...
- Σε ποιόν το λέτε. Εξαρτάται, αν θέλω να τα πάρω και να φύγω, τότε σε κανέναν
- Που κρύβεστε. όπως παραπάνω, αν τα πάρω και φύγω, δεν κρύβομαι,. απλά έφυγα...
- Για πόσο καιρό κρύβεστε. μέχρι να φάω το τελευταίο σέντσι
- Που σκέφτεστε να "επενδύσετε". ως άνω
- Πως αντιμετωπίζετε γνωστούς με οικονομικό πρόβλημα που "έμαθαν" για τη τύχη σας.θα πάρω ξεματιάστρα για να ξεφύγω απο τις κατάρες τους
- Πως προστατεύεστε.με "σιλικονούχες" υπάρξεις τριγύρω
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
mstr, είσαι πολυ τυχερός...
Ακούω εδώ-και-τώρα ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις σας αν κερδίσετε π.χ. 1,000,000 ...
- Σε ποιόν το λέτε. Σε κανεναν
- Που κρύβεστε. Πουθενα, μετα απο 3-4 μηνες γινεσαι λουης και λες βρηκα δουλεια αλλου (Πας ειτε απο το χωριο στην πολη ειτε απ την πολη στο χωριο)
- Για πόσο καιρό κρύβεστε. Για 3-4 μηνες φυσιολογικα ολα ουτε πολλες αγορες ουτε τιποτα
- Που σκέφτεστε να "επενδύσετε". Σε ακινητα τωρα που τα βρισκεις και τσαμπα μεσω τραπεζας (για να τρολλαρω και λιγο)
- Πως αντιμετωπίζετε γνωστούς με οικονομικό πρόβλημα που "έμαθαν" για τη τύχη σας. Βοηθας με τροπο
- Πως προστατεύεστε. Πληρωνεις κανα 2-3 τζιχαντιστες για μπραβους
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
mstr, είσαι πολυ τυχερός...
Όταν κάποιος κερδίζει πως λαμβάνει τα κέρδη ?
με επιταγή ?
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ?
σε κούτες pampers ?
στην Ελβετία ?
Στην Τήνο πριν πολλά χρόνια ένας νεαρός κάτω από τα 30 έτη κέρδισε 3 δις δραχμές.
Όσο και αν προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό δεν τα κατάφερε.
Βοήθησε αρκετό κόσμο με τα χρήματα αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ενώ έχουν περάσει παραπάνω από 10 χρόνια έχει χάσει λόγω κακών επενδύσεων όλα τα χρήματα του
και είναι και υπερχρεωμένος.
Τα πολλά χρήματα ειδικά αν τα απέκτησες σε μια ημέρα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα και δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία.
Όταν κάποιος κερδίζει πως λαμβάνει τα κέρδη ?
με επιταγή ?
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ?
σε κούτες pampers ?
στην Ελβετία ?
Ναι βρε συ, και ο λογος ειναι πολυ απλος.
Αυτος που θα βρεθει με πολλα λεφτα στα χερια του δεν ειναι αυτοματως πλουσιος. Ο πλουσιος ξερει πως να διαχειριστει τον πλουτο του.
Δεν βλεπεις τι γινεται γυρω μας που ο καθενας (με δανειο) εγινε επιχειρηματιας; Τωρα μας κανει εντυπωσει που ακουμε τα κανονια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.