Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Mεγάλη κουβέντα είπες γέροντα. Και αντιστοίχως υποθέτω δεν υπάρχει καμία απόδειξη που μπορεί να αμφισβητηθεί, αν κάποιος δεν θέλει να αμφισβητήσει.

Περίεργη αίσθηση του χιούμορ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Περίεργη αίσθηση του χιούμορ...

το ξέρω, στο έχω επισημάνει και νωρίτερα νομίζω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν καν

Μην παρεξήγησε. Τσουβάλιασμα έκανα σε όλους τους "αμφισβητίες" χωρίς να εξετάζω το λόγο της αμφισβήτησης γιατί δεν έχει νόημα να το κάνω.

Εσύ μπορεί να μη συμφωνείς με τη διαδικασία κλήρωσης. Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι τα λεφτά που κερδίζονται δεν αποδίδονται στους νικητές. Όλους στο ίδιο τσουβάλι μας βάζω γιατί δεν έχω διάθεση να αναλύσω την κατάσταση.

Το ότι ό,τι και να γίνει πάντα θα υπάρχει αμφισβήτηση και αμφιβολία ήθελα να αναφέρω γιατί σε κάποιους αρέσει. Και η αμφιβολία και η αμφισβήτηση δημιουργούν θεωρίες συνομωσίας.

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα των μοναδικών στηλών στείλε ένα mail στον ΟΠΑΠ. Το ότι δε δημοσιοποιούνται δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορούν να κοινοποιηθούν σε όποιον το ζητήσει. Ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν κατάλαβες αυτό που είπα σχετικά με τη σοβαρότητα της εταιρίας. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να είναι διάφανη. Είπα ότι δεν πρέπει να απαντά σε αστείες, αβάσιμες "καταγγελίες". Εγώ θα ήμουν πρώτα δύσπιστος με τον φορέα που τον πιστοποιεί και μετά με τον ΟΠΑΠ. Επίσης άρπα κόλλα, απάτη και εταιρία 50-60 χρόνων δεν πάνε μαζί.

Αρχίζω από το τελευταίο...φυσικά και υπάρχει 60χρονη αρπακόλα εταιρεία, ειδικά όταν το ''εταιρεία'' είναι απλό δημιούργημα για χρηματιστηριακούς λόγους και νομικά κωλύματα (δεν επιτρέπεται το κράτος να έχει κέρδος με την έννοια του ιδιώτη). Έτσι γεννήθηκαν αυτές οι ''εταιρείες'' για να επιτρέψουν στο κράτος να έχει κέρδος. Όσον αφορά την αρπακόλα, πιο αρπακόλα από την ΔΕΗ δεν υπάρχει και αν ενθυμούμαι καλώς, δεν ξεκίνησε χθες.

Επί του προκειμένου...

Αν δεν έχεις κάτι να πεις, μείνε μακρυά από το πληκτρολόγιο.
Αν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι κάθε αμφισβητία (κάτι από κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά μου θυμίζει αυτό...) και επειδή κατά δήλωσή σου δεν έχεις τίποτα να τους πεις, ξαναμείνε μακρυά από το πληκτρολόγιο.

Προχωράω απαντώντας σε αυτά που θέλεις να γράψεις και γράφεις.

Το ότι πιθανολογείται πως δεν υπάρχει φουλ αδιάβλητος τρόπος διαχείρισης του παιχνιδιού, δεν σημαίνει σε καμμιά περίπτωση ότι το κάνουμε όπως λάχει επειδή πάντα θα υπάρχουν αμφισβητήσεις. Νομίζω ότι έχει ξαναγραφεί στο νήμα πως δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αν υπήρχαν αποδείξεις δεν θα καθόμασταν να συζητάμε εδώ. Εδώ καταθέτουμε τις υποψίες, διαίσθηση, πως αντιλαμβανόμαστε, τέλος πάντων, το όλο πανηγυράκι. Σε κάποιους αυτό φαίνεται υπερβολικό, παράλογο και το έγραψαν επιχειρηματολογώντας. Όσοι δεν πείστηκαν συνεχίζουν να λένε τα δικά τους. Αυτό λέγεται διάλογος. Αυτό που κάνεις εσύ λέγεται έπαρση και χλεύη. Υπάρχει μια διαφορά στα δύο...

Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις στο νήμα διότι το θεωρείς αστείο, το θεωρείς γελοίο, το θεωρείς συνωμοσιολογικό, εκτός πραγματικότητας κ.λ.π., κανείς δεν σε υποχρέωσε να το κάνεις. Το να γράφεις πρακτικά, όμως, ότι το θέμα είναι γελοίο και συνεχίζεται από μερικούς τρελλαμένους συνωμοσιολόγους με τους οποίους δεν έχεις να πεις τίποτα αφού τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι, το θεωρώ τουλάχιστον αγένεια.

Τέλος, επειδή κάτι έλεγες προηγουμένως για σοβαρές εταιρείες...

Θα στείλω μέηλ στον ΟΠΑΠ, ο οποίος δεν δημοσιοποιεί τα στοιχεία, αλλά σε μένα θα τα δώσει επειδή έχω ωραία μάτια? Έγραψες ότι κανείς δεν ξέρει ποτέ..

Οκ, τότε, αν το κάνει αυτό, φανερώνει πόσο ''σοβαρή'' εταιρεία είναι ο ΟΠΑΠ.

Αν πάλι δεν το εννοούσες και αστειευόσουν/ειρωνευόσουν, δείχνει πόσο σοβαρός είναι κάποιος που γνωρίζει στα σίγουρα πως έχουν τα πράγματα και αρνείται να μιλήσει με μερικούς ασόβαρους γραφικούς.

Γιαννη, κανε μου την χαρη και πηγαινε ριξε ενα με μισο ευρω, να σπασει ο εξω απο δω το ποδι του και να σου κατσει να γελαμε μεχρι να γινουμε χωμα. Αχαχαχαχαχα

Υγ. Μισο μισο με tegonik :flipout:

Εαν τα στοιχεια που διαβαζω στο τυπο ειναι σωστα ,δηλαδη οτι τα κερδη του οργανισμου ετησιως απο το τζοκερ ειναι γυρω στο 4% καθαρα απο το συνολο των καθαρων κερδων του ομιλου απ ολα τα παιχνιδια και 11% μικτα,τοτε ισως κανουμε πολυ θορυβο για το τιποτα,ΑΛΛΑ
εαν ειναι σωστα τα ποσα προφανως το παιχνιδι διεξαγεται για να πληρωνεται η εφορια αλλα και ως ΚΡΑΧΤΗΣ,δηλαδη θα ρθει και η κουτση Μαρια στο πρακτορειο (αφου ειναι εκ των δημοφιλεστερων) και κατα πασα πιθανοτητα (ιδιως σε εορταστικες περιοδους,που ο κοσμος ρεπει προς τον τζογο) θα παιξει και καποιο αλλο παιγνιδι και θα αφησει χρημα...οποτε δεν ειναι μονο το οφελος του αμυδρου 4% αλλα ειναι πολλαπλα τα οφελη-κερδη
γι αυτο τον λογο το παιγνιο μπορει να χειραγωγηθει και κατα την γνωμη μου οι δικλειδες ασφαλειας ειναι ανεπαρκεις...
δεν ειμαι σιγουρος οτι στηνεται αλλα ουτε ειμαι σιγουρος και για το αντιθετο..
Για προφανεις λογους ο καθε παιχτης η πολιτης οσο μεγαλη και εαν ειναι η εταιρια ειναι επιφυλακτικος οταν προκειται για τζογο και πολυ καλα κανει

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Γιαννη, κανε μου την χαρη και πηγαινε ριξε ενα με μισο ευρω, να σπασει ο εξω απο δω το ποδι του και να σου κατσει να γελαμε μεχρι να γινουμε χωμα. Αχαχαχαχαχα

Υγ. Μισο μισο με tegonik :flipout:

Δεν έχει πόδια ο εξ' από 'δω για να σπάσει κανένα...το αίτημα απορρίπτεται!!-bye-

Δεν καταλαβα ΠΟΤΕ αυτη την πρακτικη .... μισο με μισο.

Διπλασιαζεις την τυχη σου προσθετοντας την τυχη καποιου αλλου ?
Και αμα ειναι γκαντεμοσαυρος ?

Μετα μοιραζετε την τυχη σας ?
Και αν σου ειπε τρια νουμερα (ενω εσυ δυο) απο την στηλη που κερδισε ?
Αν ο αριθμος τζοκερ ηταν δικος σου (η δικος του) ?

Τεσπα .... παμε γερα δυνατα για τα 15 ... :icon15:
(τι μας νοιαζει ποσα τσεπωνει ο ΟΠΑΠ ... χοντρα ψιχουλα να πεφτουν)

θα ήθελα να μας πει ο πράκτορ το εξής:

Αυτοί που κερδίζουν (έστω στο πρακτορείο του, αν ξέρει και γενικότερα), πόσα λεφτά παίζουν και αν είναι με σύστημα ή απλές στήλες.
Κερδίζω = από 4, 4+1, 5, 5+1.

Υπάρχει ένα καλό σύστημα "θεωρητικά πάντα" που βάζεις όλα τα τζόκερ και 5 νούμερα και κάνει 10 παλιοευρώ. Το "καλό" μου ξέφυγε γιατί όσες φορές το έχω παίξει έπιασα τα π@π@ρια μου. Πρακτικά πιάνεις το τζόκερ 100% και ψάχνεις τις τρίχες.

θα ήθελα να μας πει ο πράκτωρ το εξής:

Απ δυο τρια ... απ ... :p

thouvou19691_400.jpg

Aλλο πρακτωρ αλλο εισπρακτωρ ... :proud:

Των πρακτορων η σχολη, ειναι δυσκολη πολυ.
Και οι καλοι της μαθητες δεν ξεκουρα (κουρα κουρα) κουραζονται ποτε !

Αυτοί που κερδίζουν (έστω στο πρακτορείο του, αν ξέρει και γενικότερα), πόσα λεφτά παίζουν και αν είναι με σύστημα ή απλές στήλες.

Υπάρχει ένα καλό σύστημα "θεωρητικά πάντα" που βάζεις όλα τα τζόκερ και 5 νούμερα και κάνει 10 παλιοευρώ. Το "καλό" μου ξέφυγε γιατί όσες φορές το έχω παίξει έπιασα τα π@π@ρια μου. Πρακτικά πιάνεις το τζόκερ 100% και ψάχνεις τις τρίχες.

Θεωρητικα παντα οταν παιζεις ολα τα νουμερα του τζοκερ δηλ απο 1 μεχρι και 20 και στο πανω πεδιο παιζεις τα νουμερα 7,13,22,33,44 τοτε εχεις πιθανοτητες να παρεις τα λεφτα σου πισω εως και 90%.
Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω και μονον.

υγ. να δω ποσοι θα παιξετε αυτα τα νουμερα....-bye-

Των πρακτορων η σχολη, ειναι δυσκολη πολυ.
Και οι καλοι της μαθητες δεν ξεκουρα (κουρα κουρα) κουραζονται ποτε !

Των πρακτόρων η σχολή, είναι χρήσιμη πολύ...

Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!:D

Παιζουν απ' ολα.
Απο 0,5 μέχρι και 200-300 σε δελτίο

Ενα 4+1 που θυμαμαι εκανε 7-8 κι ειχε 5+5 τζοκερ.

Το σύστημα πάντως με 5 πάνω και ολα τα τζοκερ δεν το θεωρώ καλό.Ναι μεν έχεις το "ψυχολογικό" οτι δεν κοιτάς για το τζοκερ, αλλά επι της ουσίας τα δύσκολα είναι απο πάνω.Κάτω εχεις 1 στις 20.Πανω πολύ λιγότερες πιθανότητες.
Με λίγα λόγια καλύτερα να καλύψει κάποιος οσα περισσότερα μπορεί απο πάνω.

Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Παιζουν απ' ολα.
Απο 0,5 μέχρι και 200-300 σε δελτίο

Ενα 4+1 που θυμαμαι εκανε 7-8 κι ειχε 5+5 τζοκερ.

Το σύστημα πάντως με 5 πάνω και ολα τα τζοκερ δεν το θεωρώ καλό.Ναι μεν έχεις το "ψυχολογικό" οτι δεν κοιτάς για το τζοκερ, αλλά επι της ουσίας τα δύσκολα είναι απο πάνω.Κάτω εχεις 1 στις 20.Πανω πολύ λιγότερες πιθανότητες.
Με λίγα λόγια καλύτερα να καλύψει κάποιος οσα περισσότερα μπορεί απο πάνω.

+1
Έτσι ακριβώς το 5 επάνω όλα τα κάτω = 10ε είναι η ΕΥΚΟΛΗ λύση.
Παίξτε μεταβλητά συστήματα , θέλει να είσαι 2 φορές τυχερός , αλλά πιστέψτε με ΑΞΙΖΟΥΝ !!! Μ αυτά έχουν δοθεί και τα περισσότερα κέρδη !
Αυτά στα γρήγορα , και θερμή παράκληση μη γράφετε άλλες μπαρούφες δήθεν για στησίματα κλπ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ !!! -bye-

[/B][/I]

+1
Έτσι ακριβώς το 5 επάνω όλα τα κάτω = 10ε είναι η ΕΥΚΟΛΗ λύση.
Παίξτε μεταβλητά συστήματα , θέλει να είσαι 2 φορές τυχερός , αλλά πιστέψτε με ΑΞΙΖΟΥΝ !!! Μ αυτά έχουν δοθεί και τα περισσότερα κέρδη !
Αυτά στα γρήγορα , και θερμή παράκληση μη γράφετε άλλες μπαρούφες δήθεν για στησίματα κλπ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ !!! -bye-

Δηλαδή για να καταλάβω, παρακινείς τον κόσμο να παίξει τζόγο και από την άλλη θέλεις να σταματήσουν να μιλάνε όσοι αμφισβητούν την φερεγγυότητα του τζόγου. Ελα...κάνεις πλάκα...έτσι δεν είναι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Δηλαδή για να καταλάβω, παρακινείς τον κόσμο να παίξει τζόγο και από την άλλη θέλεις να σταματήσουν να μιλάνε όσοι αμφισβητούν την φερεγγυότητα του τζόγου. Ελα...κάνεις πλάκα...έτσι δεν είναι?

Δεν είναι σαφές οτι αναφέρεται σε όσους ΗΔΗ παίζουν ?

Των πρακτόρων η σχολή, είναι χρήσιμη πολύ...

Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!:D

Δεκτον .... -bye-

(Να με προσεχετε ....:grandpa: ..... )