Νέοι διαχειριστές στο Δικάναλο Ήχο

Σωτήρη (Βusoni)δέν χρειάζεσαι ειδικές ευχές.
Αλλως τε σέ γνωρίζω διά ζώσης ,έχουμε μοιραστεί πολλά στην Μουσική Κατηγορία,και γνωρίζω πολύ καλά τήν ποιότητά και τό επίπεδό σου.
Μόνον καλό θα κάνεις σε όποια κατηγορία αναλάβεις.
Ευκαιρία να αρχίσουν ουσιαστικές ανανεώσεις στίς διαχειριστικές κατηγορίες.
Και με τον Billy the Kid στην φωτογραφία και μέ σένα αυτό αρχίζει να γίνεται πράξη.
Και εσύ ξέρεις πολύ καλά πώς όλοι περαστικοί είμαστε σε αυτή την ζωή όπως και απο τίς διάφορες θέσεις.
Και ανήκεις στην Κατηγορία τών ποιοτικών εκείνων ανθρώπων πού γνωρίζουν πολύ καλά πώς ´Οι θέσεις δεν κάνουν τόν Ανθρωπο.´
Καλή επιτυχία και στον φίλο tmjuju,πού επίσης έχει ήδη δόσει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Re: Απάντηση: Νέοι διαχειριστές στο Δικάναλο Ήχο

αν και στενοχωριεμαι που ο φιλος μου ο Στεργιος αποχωρει, γιατι πραγματικα ειναι εξαιρετο παιδι, ευχομαι στους καινουργιους συντονιστες καλη επιτυχια. Αν και δεν τους εχω γνωρισει απο κοντα, εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τους δυο.
Αντε βρε οι Πατρινοι να παρουμε ολα τα καστρα.

Μη στενοχωριέσαι Θανάση μου.
Ελπίζω να τα δώσω όλα στην αγαπημένη μου Μουσική κατηγορία μια και ο φόρτος ελαττώθηκε.

Αν και για το index, θέλει κάποιον πιο οργανωτικό από εμένα...

Καλορίζικοι και καλή δουλειά στην συνέχεια παιδιά!-bye-

Τελικά είναι πολύ ευχάριστο,για τους "παλαιότερους",να διαπιστώνουμε πόσα νέα παιδιά και μέλη υπάρχουν στο φόρουμ μας,με ήθος και γνώσεις,με διάθεση προσφοράς κι ειλικρινή αγάπη στα χόμπυ μας.:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά λόγια!
Ελπίζω να μην σας απογοητεύσουμε!