Νέοι HD Ready προβολέις?

kingofgreece

New member
30 January 2008
40
Αναμένεται κάποιο καινούργιο μοντέλο προβολέα HD Ready απο Panasonic, Epson, Sony κτλ μέχρι το τέλος του καλοκαίριου?

Δεν το βλέπω, ειδικά η epson έχει κρατήσει τον tw-700 σχεδόν 3 χρόνια χωρίς να τον αντικαταστήσει, τώρα που αρχίζουν να βγαίνουν σε αυτές τις τιμές full hd μοντέλα χλωμό να βγάλει κάτι καινούργιο στα 720p.

Σκεφτόμουν τον sanyo z700 που τον θυμόμουν στο χιλιάρικο περίπου - και αν δεν κάνω λάθος από Γερμανία κάπου εκεί έχει. Ελλάδα τώρα τσέκαρα και είναι στα 1300. Όπως και να έχει, για τέλος καλοκαιριού που ρώτησες νομίζω ότι ή θα βγει κάτι πιο κοντά στο χιλιάρικο, ή θα πέσουν οι τιμές στα υπάρχοντα μοντέλα. Την ίδια στιγμή, οι 720p προβολείς έχουν κρατήσει πάνω κάτω ίδιες τιμές την τελευταία διετία.

Panasonic με τα 1000 κι από μένα.... και μη βλέπεις με μισό μάτι το HD-Ready, θα σου εξασφαλίσουν μαγικά κινηματογραφικά βράδια, ειδικά αν είσαι καινούριος στο σπορ της προβολής...

Προσωπικά, αν και έχω συχνές επαφές με 1080, τα 720p του Panasonic μου με ικανοποιούν απόλυτα, ως προς την κινηματογραφική αίσθηση και.....πληρότητα... η παραπάνω ευκρίνεια του 1080p φυσικά και είναι θεμιτή, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που χωρίς αυτό δεν αντέχω... οπότε περιμένω να αναβαθμιστώ με το καλό όταν τελειώσει το φανταρικό.

Last edited:
Εχω αρχισει να σκεπτομαι τελικα για εναν τετοιο προτζεκτορα αφου ελεγα για full hd (benq, panasonic, epson jvc κτλπ εσκασα :BDGBDGB53: )...θα βαλω κατι ακομα απο την χρηματικη διαφορα και θα παρω και μια KURO...η καλυτερη λυση για μενα ... εχω τωρα μια 32 lcd philips...-bye-

...και αυτο που βλεπω και μου καθεται καλα ειναι οτι ακομα και οι πιο πολλες ματροσκες που εχω ειναι 720p γιατι πρωτα τις ripaρουν σε τετοια αναλυση και μετα 1080 αλλα εγω ...βιαζομαι ... και καθως οτι τα dvd clubs ακομα κοιμουνται....αρα fullhd projectora σε κανα 2 χρονια και βλεπουμαι

...και αυτο που βλεπω και μου καθεται καλα ειναι οτι ακομα και οι πιο πολλες ματροσκες που εχω ειναι 720p γιατι πρωτα τις ripaρουν σε τετοια αναλυση και μετα 1080 αλλα εγω ...βιαζομαι ... και καθως οτι τα dvd clubs ακομα κοιμουνται....αρα fullhd projectora σε κανα 2 χρονια και βλεπουμαι

ο x200 θεωρηται λαβρακι σ`αυτα τα λεφτα.
ειχε αρχικη τιμη 1600 ευρο και η panasonic στην προσπαθεια της να χτυπησει τους αντιπαλους της τον εριξε κοντα στο χιλιαρικο.
ειδικα για games ειναι μανουλα.
μαζι μ`ενα ηλεκτρικο πανακι 400-500 ευρο,εισαι κομπλε....:antlers:

και για τον SONY VPL HS 60...δεν λέτε τίποτα...διαβάστε τα σχετικά τεστ(ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ) ...τον έχω και μάλιστα ρυθμισμένο απο τον Μ. Καστρουνή...και τον πουλάω σε υπεράριστη κατάσταση...

GIORGIO ίδιο προβολέα έχουμε!
Καλό μηχανάκι, αξιόπιστο και τίμιο. Λίγο στο μαύρο χωλαίνει, αλλά τί να κάνουμε.