Νέοι JVC DLA-X5000, DLA-X7000, DLA-X9000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέοι JVC DLA-X5000, DLA-X7000, DLA-X9000

Αυτο το γραφημα σε τι profile ειναι μετρημένο; Γιατι κι εμενα ο RS49 στο πράσινο 100% έτσι ειναι.

Όλοι οι JVC, ετσι "παίζουν"; Ο Χ3 ήταν αρκετα διευρυμένος ακόμα και στο πράσινο στο 100%.

To calibrate the image we used the USER 1 picture mode but with the Reference colour profile in place of the standard profile. The reason for this is that the reference selection is wider than the Rec.709 gamut, especially at the important Green area, so we can use the Colour Management System (CMS) to bring this back to the desired points. This does mean that we will be looking for the CMS to work correctly at all saturation points.

Ευχαριστώ. Eγω στο Off έχω το πιο διευρυμένο τρίγωνο, αλλά και πάλι το πράσινο στο 100% είναι ακριβώς σαν το παραπάνω γράφημα, οποτε δεν "ερχεται" ακριβώς, αλλά σε όλα τα άλλα έρχεται καρφι (βοηθάει και ο Lumagen βέβαια)

Ακόμα και με το google translate, η όρεξη παραμένει ανοιχτη! Αρκει να βρεθει κανενας χριστιανός να μου πάρει τον RS49 και βουρ μετα για x5000!

[hdtvpolska.com]...JVC DLA-RS400E review...http://hdtvpolska.com/topic/37161-jvc-dla-rs400-test-projektor-3d-full-hd-4k-e-shift4/

μετάφραση google pl to en

25.JPG

source photo:[hdtvpolska.com]

εμ μετά από τόσα reviews έχει αποκτήσει εμπειρία. κατάλαβε τι ερχόταν και στρώθηκε.....

η δεσποινίς στο review του benq 7500 :p

IMAG0485.jpg

Ναι...τα δυο αγαπημένα της μέρη, το μπολάκι με το φαγητό και η πλάτη της πολυθρόνας. Με άλλα λόγια ή θα αράζει ή θα τρώει.. :flipout:

μιλάμε ατάραχη σαν να μην συμβαίνει τίποτα...(και πάνω στο HDMI καλώδιο)
DSC03188.jpg

Καταπληκτικο review. Θα τον δω τον προβολεα με το που θα πλησιασει λιγο το μπατζετ μου γιατι δεν θελω να παθω πλακα και να μην μπορω να τον παρω. Ελπιζω να μην μεριμενω πανω απο χρονο για να γινει αυτο. Καταραμενοι Ελληνικοι μισθοι.

Εχω διαβασει τα παντα που κυκλοφορουν στο διαδικτυο και αυτο το review ειναι με αποσταση το καλυτερο. Αν έμενα Αγγλια και εκανα την ιδια δουλεια θα τον ειχα παρει για την πλακα. Μπορει να ειχα παει στον Χ7000 ηδη. Αλλα ο ηλιος της Ελλαδας αξιζει την αναμονη :).

Νικο συγχαρητηρια για το καλογραμμενο review.