Νεοι JVC: HD550 - HD950

Εσυ θα μας πεις... ;)

attachment.php

...τι θα κάνετε;-bye-

Τα είπαμε λίγο παραπανω.

Η αποφαση ειναι δικη σου (δεν μπορει να σου απαντησει κανεις δλδ - ειδικα ακόμα).

Εχε υποψιν παντως ότι δεν γνωριζουμε Η/Μ. Μπορει να μιλαμε και για Χριστουγεννα (αν και υποψιαζομαι ότι, μιας και δεν μιλαμε για μεγαλες αλλαγες, θα τους δουμε νωριτερα).

:)

Last edited:
"The Clear Motion Drive picture processor has no affect on 1080p24 source material."

Μόλις ανέβηκε η JVC ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου.

Επίσης, αναφερόμενοι στον 990: "It will have a greater native contrast ratio of around 70,000:1, up on the 950’s 50,000:1, derived from a new D-ILA device with a higher-precision wire grid. And it will probably sell for around £10,000."

Οπότε, και νέα τεχνολογία, αλλά και σε εντελώς νέα τιμή για D-ILA προβολέα..

JVC_TOP_ANGLE_2.jpg

Oι πρωτες εντυπωσεις απο Αμερικα

JVC_FRONT_CLOSEUP.jpg

JVC_Review_Chart.jpg

Οut of the box (RS25 or HD 950):

JVC_DLA-RS25_PRECEDIA_BEFORE_AVS_.jpg

Ρυθμισμενος (RS25 or HD 950):

JVC_DLA-RS25_PRECEDIA_AFTER_AVS_.jpg

Για να δουμε τι θα δουμε μολις φτασουν και εδω....(αν και μαλλον ο 990 θα μας βαλει "φωτιες"...) ;)

Μαλιστα....

Νεο τσιπ λοιπόν λέει ο 990;

Αυτό θέλω να το δω.

Αλλα σας παρακαλώ, κρατείστε με, φέτος δεν εχω σκοπό να τα σκάσω (εκτός αν αναγκαστω εν όψει ανταγωνισμού με όσους ''έχουν μείνει rest'' κατά τα αλλά από τα Άτιμα Μύδια tm αλλά ''δεν θα τη γλυτώσουν φέτος'' την αναβάθμιση) :p

Ο 750 ποσο ?
Να και ο γύπας της γειτονιάς μας!

Ξου ρε αρπακτικό λέμε!

:p

ΥΓ Θα τον χαρίσω στον φίλο μου τον Δημητρακούδη για να μην ζηλευει τώρα που βγηκε ο data 6000 :p

Απάντηση: Re: Νεοι JVC: HD550 - HD950

Θα παθει εγκεφαλικο ο "διευθυνων ΤΤουλης" ... Δεν επρεπε να τα ποσταρες ολα αυτα μαζεμενα...

Συγγνωμη, αναφερεσαι στον ΤΤουλη ή στον Qουλη;

:p