Νεοι JVC προβολείς (2014)

Με αυτο το 4Κ εχει γινει χαμος...
Αλλο προτυπο hdmi 2.0 , οι ενισχυτες που το υποστηριζουν εχουν 1.4 , προβολείς με native 4K panel δεν ξερω πως θα απεικονιζουν το 1080p υλικό , και φυσικά ουτε λόγος για 4Κ υλικό.
Ε, με κατι τετοια, ο 5000 δεν θα ξεκολλησει από το ταβάνι του Δημητρακούδη πριν αλλάξει τον 8720 ο Γκάλης....:p

Ε, με κατι τετοια, ο 5000 δεν θα ξεκολλησει από το ταβάνι του Δημητρακούδη πριν αλλάξει τον 8720 ο Γκάλης....:p

Ε, αυτό δεν είναι παράλογο ...
Απο την στιγμή που το 3D (δικαίως) δεν του έκανε κλικ (εξάλλου μου έχει πει οτι τις βλέπει ολες σε έναν φίλο του ποτε στα @@ του , δεν ξέρω ποιον εννοεί) , ειναι λογικό να περιμένει την (εδραιωμένη) επόμενη γενιά ...

Ε, αυτό δεν είναι παράλογο ...
Απο την στιγμή που το 3D (δικαίως) δεν του έκανε κλικ (εξάλλου μου έχει πει οτι τις βλέπει ολες σε έναν φίλο του ποτε στα @@ του , δεν ξέρω ποιον εννοεί) , ειναι λογικό να περιμένει την (εδραιωμένη) επόμενη γενιά ...
Μπα, μαζεύει για το 5S....

Κι εμενα δεν θα με ενδιεφερε να δεχεται ο προβολεας σημα 4κ. Καμμια ορεξη να μπλεξω παλι , καλο scaler κακο scaler κτλ.

Αμα μιλαμε για πανελ, αλλαζει το πραγμα.
Ειδικα μετα απο μια 4Κ samsung (καμμια 65-75ιντσες ηταν) που ειδα να παιζει 4k υλικο, επαθα ψιλο@#$%πλακα !!!

4Κ υλικό πχ. ταινίες θα ειναι προσβασιμα μεσα στον επομενο χρόνο ή δυο?δε νομίζω..
οπότε γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για 4Κ αυτη τη στιγμή,ακομα και να βγάλει οντως η JVC πραγματικό 4Κ θα αξίζει?

Απάντηση: Re: Νεοι JVC προβολείς (2014)

4Κ υλικό πχ. ταινίες θα ειναι προσβασιμα μεσα στον επομενο χρόνο ή δυο?δε νομίζω..

Εγώ το νομίζω... Υλικό θ´αρχίσει να βγαίνει, την ποιότητά του δεν ξέρω.
Πιστεύω οτι θα γίνει ότι και με τα 2Κ. Θα υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση, θα υπάρχει υλικό 4Κ που θα σκοτώνει και υλικό 4Κ που θα είναι χειρότερο από 2Κ. Πόσες ταινίες έχετε δεί, υποτίθεται HD, που είναι χειρότερες απο καλό DVD;
Όποιος ήταν στην παρουσίαση του 1000 της SONY και είδε το 4Κ υλικό με το τρένο, σε σχέση με το υπόλοιπο 4Κ υλικό, καταλαβαίνει τι θέλω να πώ.

Συμφωνώ. Και επειδη ήδη ολες οι νέες ταινιες ειναι σκαναρισμένες σε 4Κ, είναι καθαρα θεμα εμπορικο το ποτε θα τις κυκλοφορησουν και σε ποια μορφη (digital download? Οπτικος δίσκος;).

[hdfever.fr]...JVC DLA-X500, DLA-X700 and DLA-X900: first info on new projectors...http://www.hdfever.fr/2013/09/10/jvc-dla-x500-dla-x700-et-dla-x900/

μετάφραση google fr to en

image.jpg

source photo:[hdfever.fr]

"but this year it will be possible to get in 4K and they even accept 2160/60p. They would integrate very near HDMI port HDMI 2.0 standard like the X9 Ultra HD TV from Sony, without being fully HDMI 2.0 (I know it's complicated, we will be back soon to clear it all). Entering no native 4K 4K panels still allows to restore a better image, like Blu-ray 1080p Mastered in 4K proposed by Sony and from 4K master"
"Entering no native 4K 4K panels still allows to restore a better image, like Blu-ray 1080p Mastered in 4K proposed by Sony and from 4K master." "Other new features are possible, but it's not bad until the official presentation. Some rumors speak of a native 4K model, but so far no confirmation. This is unlikely, because JVC would await the publication of comprehensive specifications HDMI 2.0 and Blu-ray 4K, to avoid any disappointments or incompatibility, which is not that bad ... "
;)

Last edited:
http://www.youtube.com/watch?v=p71zvkaU910
σε αυτο το βίντεο,στο 35.30 και μετα δειχνει δυο παραδείγματα με δυο εικόνες που η μια παίζει κανονικό HD 1080p του DLA-X35,και διπλα το 4Κ του Χ55.
Οι διαφορές ειναι τεράστιες ανάμεσα σε δυο ιδιους σχεδον προβολείς που η βασική διαφορά τους ειναι το e-shift για το "4Κ".
Οντως υπάρχουν αυτες οι διαφορές?δηλαδή εννοω την ιδια εικόνα αν τη βαλουμε σε ενα αλλο καλό προβόλι θα εχεις τετοιες διαφορές σε σχεση με το 4Κ του Χ55?ή μηπως το "θωλομα" αυτο ειναι της JVC?λεω εγω τωρα..;)