Νεοι JVC προβολείς (2014)

Διαφορές υπάρχουν...
Μπορείς να επιλέξεις διάφορα mode του e-shift 4K, από απαλό μέχρι πολύ επιθετικό. Επίσης μπορείς να αλλάξεις και τις ρυθμίσεις μόνος σου, να το φέρεις εκεί που θές εσύ. Με προσεκτική ρύθμιση μπορείς να πάρεις πιο συμπαγή, πιο μάτσο εικόνα αλλά, όπως είπα, θέλει προσοχή. Η υπερβολή βγάζει μάτια.

Re: Απάντηση: Νεοι JVC προβολείς (2014)

προφανώς ανεβάζει την οξύτητα περισσότερο η λιγότερο στο 4Κ ή κατι τετοιο?
εγω εννοούσα ομως αν υπάρχουν αυτες οι διαφορές σε σχεση με αλλους καλους οπως ο sony VPL-VW95 που ειναι στα λεφτα του Χ55,αν τους βαλεις διπλα διπλα με το ιδιο σήμα,θα ειναι τοσο καλύτερος ο Χ55 με το 4Κ?και αν οντως ειναι,τοτε ποιος ο λογος καποιος να ψαξει για κατι αλλο εκτος απο JVC στα λεφτα αυτα και ισως και περισσότερα?

Mα γενικά νομίζω οτι οποιος πλησιάζει το 3χιλιαρο (και ανω) , μονο jvc αγοράζει ...
Απλα πιο κάτω απο εκει μερικοι αγοράζουν epson λογω κόστους η και benq 7000.
Μην νομίζεις οτι υπάρχουν πλεόν και πολλες επιλογές.
Η optoma ειναι εξαφανισμένη πάνω απο 2 χρόνια ... (θα βγάλει φετος) ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεοι JVC προβολείς (2014)

εγω εννοούσα ομως αν υπάρχουν αυτες οι διαφορές σε σχεση με αλλους καλους οπως ο sony VPL-VW95 που ειναι στα λεφτα του Χ55,αν τους βαλεις διπλα διπλα με το ιδιο σήμα,θα ειναι τοσο καλύτερος ο Χ55 με το 4Κ?και αν οντως ειναι,τοτε ποιος ο λογος καποιος να ψαξει για κατι αλλο εκτος απο JVC στα λεφτα αυτα και ισως και περισσότερα?

Δεν έχω δεί τον 95 και γι´αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Μακάρι να μπορούσαμε να τους δούμε δίπλα-δίπλα αλλά...

Απάντηση: Re: Νεοι JVC προβολείς (2014)

Mα γενικά νομίζω οτι οποιος πλησιάζει το 3χιλιαρο (και ανω) , μονο jvc αγοράζει ...
Απλα πιο κάτω απο εκει μερικοι αγοράζουν epson λογω κόστους η και benq 7000.
Μην νομίζεις οτι υπάρχουν πλεόν και πολλες επιλογές.
Η optoma ειναι εξαφανισμένη πάνω απο 2 χρόνια ... (θα βγάλει φετος) ...

Έχω την εντύπωση πως αυτό που θα βγάλει, δεν θα κάνει 2 χιλιάρικα...

Ο Γκάλης μου εκμυστηρεύτηκε τις προάλλες τον κρυφό του πόθο:

Οχι, δεν ειναι να πάρει ο Παναθηναικός πρωτάθλημα.

Όχι, δεν ειναι να σπάσει το ipad του Τακη.

Όχι, δεν ειναι να μου κάει ο JVC (γι αυτό το τελευταίο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...)

Ειναι να βγάλει η TI DC C6 chip.

Αλλοι βλέπουν στον υπνο τους ότι απαυτώνουν την Σλεναρίκοβα, ο Γκάλης βλέπει DC X(XX).

Πέραν του ότι το 1ο εναι πιο πιθανό, ο καθείς με τα βίτσια του…

:p :p :p

Ευσεβης πόθος ...
Βεβαια, αν υλοποιηθεί, θα αλλαξουν οι ισορροπίες ... (αν το καλοσκεφτείς ομως , συνολικά πάνω απο το 90% των συνολικών πωλήσεων ειναι dlp)

Ευσεβης πόθος ...
Βεβαια, αν υλοποιηθεί, θα αλλαξουν οι ισορροπίες ... (αν το καλοσκεφτείς ομως , συνολικά πάνω απο το 90% των συνολικών πωλήσεων ειναι dlp)

Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει το ποσοστο αυτό (μου κανει λίγο υπερβολικό) αλλά αν βάλεις μέσα τα άπειρα data προβολακια, παιζει να ειναι αληθεια.

Να σημειωθει παντως (χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης με τον Γιαννη) ότι το 100% των DLP αφορουν χαμηλή κατηγορία τιμής / αποδοσης.

Αν θεμε να μιλησουμε για σοβαρο μηχανάκι (aka μαυρο της προκοπής) τα DLP μας εχουν χαιρετίσει εδώ και καμία 10αρια χρόνια.

Προφανώς εβαλα και τα φτηνά data.
Το hi end στους προβολείς δεν πρέπει να ειναι ουτε το 0.5% (εικάζω φυσικά , αλλα παίζει να λέω και πολύ) οπότε δεν την απασχολεί την ΤΙ και ιδιαίτερα.
Πλεόν οι καλοί dlp ειναι στην ανω mid range κατηγορία.Στην ανώτατη , η JVC παίζει μόνη της (LED my ass) ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεοι JVC προβολείς (2014)

Η αντίστοιχη τεχνολογία sharpening της Sony λέγεται Reality Creation.
Το Reality Creation υπάρχει και στο φθηνότερο μοντέλο από τον 95, τον VPL-HW50ES.

Ευσεβης πόθος ...

Μην του λες τέτοια και φάμε κανά εξώδικο από την Σκλεναρίκοβα ότι την ποθεί μονάχα το 10% του ανδρικού πληθυσμού με τα τρίτσιπα καντήλια!!-bye-

Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει το ποσοστο αυτό (μου κανει λίγο υπερβολικό) αλλά αν βάλεις μέσα τα άπειρα data προβολακια, παιζει να ειναι αληθεια.

Να σημειωθει παντως (χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης με τον Γιαννη) ότι το 100% των DLP αφορουν χαμηλή κατηγορία τιμής / αποδοσης.

Αν θεμε να μιλησουμε για σοβαρο μηχανάκι (aka μαυρο της προκοπής) τα DLP μας εχουν χαιρετίσει εδώ και καμία 10αρια χρόνια.

Ναι καλέ, όπως τα λες είναι!!:Banane0:

C3X-LUMIS-3D-Solo_a1.jpg

Όσο για τα μαύρα, τα έχουμε πει 100 φορές!!-bye-

Πως εχω την εντυπωση οτι στα ΙΜΑΧ παιζουν με DLP ?!?

Re: Απάντηση: Re: Νεοι JVC προβολείς (2014)

Πως εχω την εντυπωση οτι στα ΙΜΑΧ παιζουν με DLP ?!?
Μιλάς για επαγγελματικό σύστημα

Δλδ απαίτηση για τρελό φως και όχι αναγκαστικα καλή ποιότητα (πχ μαύρο).

Planar 8150:popcorn:

jvc-x95.jpg

Τα νέα μοντέλα της JVC τελικά θα είναι:

Ο DLA-X900R με 1,300lm, 4K input Advanced 2D.3D. CMD, σε Glossy Black φινίρισμα, 150.000:1.
Ο DLA-X700R με 1,300lm, 4K input Advanced 2D.3D. CMD, σε Glossy Black φινίρισμα, 120.000:1.
Ο DLA-X500R με 1,300lm, 4K input Advanced 2D.3D. CMD, σε Matt φινίρισμα, 60.000:1.
Ο DLA-X35 με 1,300lm, σε Matt φινίρισμα, 50.000:1.

http://www.perfectimage.gr/2013/09/26/νεοι-jvc-2014-update/