Νεοι JVC προβολείς (2014)

01s.jpg

Με ίριδες προφανώς τα νέα μοντέλα!!! Πολύ θα ήθελα να ήξερα με τι μέτρησαν το 1.500.000:1!!:Banane0:

Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό με τα lumen. 1300 έχει ο Χ3 μου ο πρώτος 3D που βγάλανε και μετά απο 3 σειρές πάλι στα ίδια επίπεδα είναι.Απλά αναρωτιέμαι χωρίς να γνωρίζω επακριβώς, θα είναι τόσο μεγάλο το κόστος τους αν το ανεβάσουν λίγο παραπάνω? Όχι σε τρελά επίπεδα..
πχ στα 1800 ας πούμε..

Απ' ότι έχω διαβάσει, έχουν κρατήσει τις λάμπες της προηγούμενης σειράς που δεν τους έκαναν ''νερά''. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Θα δούμε και στην πράξη βέβαια τι γίνεται.

Ειδα ότι έχουν αλλάξει ουσιωδώς και το panel τελικά.

Ωραια κινηση αλλα απο μονη της δεν μου αρκει.

Αυτό το "'dynamic contrast'' στην εικόνα του Γιαννη ομως τι ειναι ρε παίδες;;;;

Παραπέμπει σε δυναμική ίριδα (που ειναι κατι που περιμενα καιρό από την JVC).

Re: Απάντηση: Νεοι JVC προβολείς (2014)

Ναι, δυναμική ίριδα είναι Σύριε.

Φακ, μπλέξαμε! (πανω που νομιζα ότι ειχα ησυχάσει απο προβολι μεχρι του χρονου :p)

Περαν της πλακας, που το δες;

Ο Μανώλης πχ δεν αναφέρει τπτ (και φαντάζομαι ειναι key feature αυτό - δεν το κρύβεις κιόλας...)

Το μονο ερωτηματικο αφορα το γεγονος ότι ειναι η πρωτη αποπειρα της JVC με δυναμική ιριδα.

Από την αλλη παλι, η τεχνολογια υπαρχει χρονια, την χρησιμοποιούν και οι πιο ασχετοι κατασκευαστες και η JVC δεν κανει ποτε πατατες σε θεματα ποιότητας.

(βαλε και ότι η υπομονη δεν ειναι απο τις αρετές μου...:p)

Λογικα παντως, το μηχανακι πλεον θα σκοτώνει σε μαυρο με τοσο δυνατό native + δυναμικό contrast.

Σούπερ θα είναι, αλλά, είναι πολλά και τα μπικικίνια. Αν κατάλαβα καλά, θα δίνεται μαζί και το Spyder 4 για autocalibration.

Έβγαλε και ο Λούματζεν την έκδοση με καλιμπράρισμα 700+ χρωμάτων. Σε δουλειά να βρισκόμαστε!!:Banane0:

Last edited:
Απάντηση: Re: Νεοι JVC προβολείς (2014)

[hdtvtest.co.uk]...JVC DLA-X700 & X900 Projector Demo Proves 4K Isn’t Everything...http://www.hdtvtest.co.uk/news/jvc-x700-201310213386.htm

"Black level reached a depth hitherto unseen on any digital home cinema projector, surpassing even the outstanding blacks delivered by previous JVC DILA projectors. The company’s new Intelligent Lens Aperture tech probably helped a lot in this aspect: despite clarifying with JVC that dynamic iris was indeed in operation, we didn’t notice any brightness fluctuation from the few clips we sampled."

Fuck... Μας βλεπω να ξηλωνόμαστε πάλι.. :p

Πάντως, εγώ που ξαναψάχνω για προβολικό, σκέφτομαι να το αφήσω για του χρόνου παρότι με τρώει να ξηλωθώ.

Το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι: οι πρώτοι προβολείς με led αντί για τη συμβατική λάμπα παρουσιάστηκαν πριν 4 και βάλε
χρόνια. Γνωρίζω πολύ καλά ότι υπήρχε ένα θέμα με τη φωτεινότητα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια αντί να ψάχνουν να βελτιώσουν
την πηγή φωτός μας πετάνε ένα κάρο ****ριές, 3d , 4K και τέτοια.
Είπαμε δεν θα αλλάζει ο κόσμος λάμπες αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να το πάρουν απόφαση?
Εναν προβολέα 200 hz, led με 2Κ ανάλυση, 1500 lumens (για contrast δεν συζητάμε) και κλείσαμε.:2thumb22sup: