Νέοι Marantz AV FY '23

Trinnov θα πάρει στο μέλλον ο Μάνθος :D
Πότε θα πάρεις τον 32άρη μπας και μπει αγγελία...όπως και ο JVC NZΒ8E που κρυφοκοιτάζω εδώ και καιρό....:ROFLMAO:
Είναι που δεν θα ξανασχοληθώ..αλλα σε μια καλή ευκαιρία δεν θα πω και όχι..... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Παιδιά, η ουσία είναι οι προτεραιότητες του καθενός. Εγώ πχ όταν τα έσκασα χοντρά (για τα δικά μου δεδομένα, γιατί το σύστημα μου για άλλους εδώ μέσα είναι στην καλύτερη απλά εισαγωγικό), το έκανα μόνο και μόνο επειδή αφενός είμαι σε μια φάση της ζωής μου που αυτό είναι η κύρια μου διασκέδαση, αφετέρου επειδή έχω την ψυχολογία του μετανάστη, ήτοι "τι σκατά κάθομαι εδώ και δουλεύω σαν το σκυλί, να κάνω οικονομία και στα λίγα κατοστάρικα διαφορά". Αν ήμουν στην Ελλάδα με τον 1/4 του μισθού για την ίδια δουλειά που κάνω, και ζούσα σε πολυκατοικία, θα ήμουν οκ με τη μπαρούλα μου, εξάλλου, θα ήμουν κάθε βράδυ έξω να αράζω για τσιπουράκια, τι να τα κάνω να σκονίζονται;

Εδώ, το σύστημα λιώνει σε καθημερινή βάση (χωρίς υπερβολή), αφού δεν υπάρχουν και πολλά να κάνει κανείς στο Midwest που τα πάντα κλείνουν κατά τις 9, ενώ το σπίτι μας επιτρέπει ακρόαση σε σοβαρές στάθμες χωρίς περιπολικό στην πόρτα σου. Δηλαδή, το σύστημα έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω, και θα τα είχε βγάλει ακόμα και με διπλάσιο μπάτζετ, επειδή ακριβώς το χαιρόμαστε.

Όπως είναι μάλλον ανούσιο για το 90% των καταναλωτών να διαλέξουν ένα Αudi από ένα μισής αξίας Honda και ωστόσο το κάνουν, έτσι αντίστοιχα είναι εκτός λογικής να διαλέξεις ένα ζευγάρι AV10-AMP10 στα 15 χιλιάρικα, αντί για έναν 6800 στα 3.5, ή ένα B&W 802 αντί για ένα Klipsch 8000. Αλλά αυτοί που θα το κάνουν θα είναι χαρούμενοι, οπότε καλά κάνουν, και θα είναι ακόμα και επειδή γουστάρουν να τους χαζεύουν όπως δεσπόζουν στο ρακ, ακόμα κι αν δεν τους γκαζώνουν αρκετά για να δείξουν τα κάλλη τους.

Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί υπάρχουν διαφορετικά sweet spots στον καθένα.

Εγώ θα σου πω ότι αν βάλεις τους περισσότερους να διαλέξουν χωρίς καμία άλλη πληροφόρηση και background και να μην έχουν καμία επαφή με συγκρίσεις ένα προϊόν, τα γούστα τους θα πέσουν επάνω σε εκείνο που δεν φτάνει η τσέπη τους. Ή που θα χρειάζεται κόπος (οικονομικός) παραπάνω για να το αποκτήσουν.

• Like
Reactions: Panoramix