takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,250 Παλλήνη 24 July 2008 #21 Babis K. said: Αφού δεν έχει φώς ρέ... Click to expand... Εχει ομως υπερλαμπρες υψηλες απο τα ηχεια ντιβανοκασελες!
Babis K. said: Αφού δεν έχει φώς ρέ... Click to expand... Εχει ομως υπερλαμπρες υψηλες απο τα ηχεια ντιβανοκασελες!
geodengr AVClub Addicted Member 27 April 2007 1,770 Αθήνα,Αγ. Παρασκευή 24 July 2008 #22 Όλος ο κόσμος online και ...απίκο ρε παιδί μου... Σκοτωθήκαμε στη δουλειά όλοι έεεεε... (χεχεχεχε) Φιλικά Γιώργος...
Όλος ο κόσμος online και ...απίκο ρε παιδί μου... Σκοτωθήκαμε στη δουλειά όλοι έεεεε... (χεχεχεχε) Φιλικά Γιώργος...
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 24 July 2008 #23 Απάντηση: Re: Νεος 1080p προβολεας απο την... McIntoch!! Δημήτρης Δημητρακούδης said: Για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει πρώτα να βρεθεί κάποιος που θα τον αγοράσει.. Click to expand... Χμμ, εγω ξερω κανα δυο ....
Απάντηση: Re: Νεος 1080p προβολεας απο την... McIntoch!! Δημήτρης Δημητρακούδης said: Για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει πρώτα να βρεθεί κάποιος που θα τον αγοράσει.. Click to expand... Χμμ, εγω ξερω κανα δυο ....
Κώστας Παπαγεωργίου AVClub Addicted Member 17 June 2006 2,014 ΑΘΗΝΑ 25 July 2008 #24 Re: Απάντηση: Re: Νεος 1080p προβολεας απο την... McIntoch!! Browser said: Τι λες καλε? Για ρωτα τον συνδιαχειριστη σου και θα σου πει:jester: Click to expand... Πάλι με κατηγορείτε ασύστολα??? Και χωρίς βάση μπορώ να πω... Μια φορά αγόρασα προβολέα που είχε 13.500... Από τότε έβαλα μυαλό... Υ.Γ. Βέβαια υπάρχουν οι τάσεις ακόμα...αλλά να έχουμε κάτι να λέμε.
Re: Απάντηση: Re: Νεος 1080p προβολεας απο την... McIntoch!! Browser said: Τι λες καλε? Για ρωτα τον συνδιαχειριστη σου και θα σου πει:jester: Click to expand... Πάλι με κατηγορείτε ασύστολα??? Και χωρίς βάση μπορώ να πω... Μια φορά αγόρασα προβολέα που είχε 13.500... Από τότε έβαλα μυαλό... Υ.Γ. Βέβαια υπάρχουν οι τάσεις ακόμα...αλλά να έχουμε κάτι να λέμε.