Νέος Α.Γ.Δ.

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
Με μεγάλη τιμή και χαρά, καλοσορίζω στην Γενική Διαχείρηση του avclub τον νέο Αναπληρωτή Γενικό Διαχειριστή.

Αγαπητέ φίλε Δημήτρη Παναγιωτίδη καλορίζικος και σιδεροκέφαλος στα νέα σου καθήκοντα, είμαι σίγουρος πως δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και η επιτυχία στο νέο ρόλο σου είναι δεδομένη.

Βρε, καλώς το Θείο Νώντα...

Τι θα γίνει, ρε; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε και την έδρα του AVClub και να την πάμε στη Σαλλλλονίκη; (αστειεύομαι...:grinning-smiley-043 ).

Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης έχει ό,τι χρειάζεται για να αναπληροί τον :captain: με επιτυχία, όπως τη γνώση :lehrer: , την τρέλα :music-smiley-006: και, κυρίως, την εμπειρία :grandpa: που απαιτεί η θέση.

Είναι και η επιτομή του cool, τι άλλο θέλουμε; :aktion033:

Σιδεροκέφαλος, φίλε...//;-)

Ευχαριστώ όλους γιά τα καλά λόγια.

Εκείνο που έχω να πω είναι ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα στο avforum πριν από 4.5 χρόνια και εν συνεχεία στο avclub: να είμαι ένα απλό μέλος και να προσπαθώ γιά την παρέα.
Είμαι σίγουρος πως όλοι θα με βοηθήσετε στις αυξημένες υποχρεώσεις, τόσο τις δικές μου όσο και της διαχείρισης.:ernaehrung004:

Να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Α.Γ.Δ κύριο Βλασίδη, και να συγχαρούμε τον κύριο Δημήτρη ( είμαι βαθύτητα συγκινημένος που είχα την τιμή και γνωρίσα από κοντά :ernaehrung004: ) Παναγιωτίδη,:Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0: την επιτομή του πιο cool χαρακτήρα μεσα στο AvClub.

Εμπλεοι υπερηφανείας δια το άξιον και λαμπρόν τέκνον της Βορείου Ελλάδος ανεγνώσαμεν την ανακοίνωσιν δι' ής τοποθετείσθε εις την θέσιν του Α.Γ.Δ. Δια ταύτην την ευτυχεστάτην στιγμήν της σταδιοδρομίας υμών, ευχόμεθα το καλύτερον δυνατόν . Είθε αι αρεταί της σοφίας τε και της παροιμιώδους ψυχραιμίας , αίτινες διέκρινον υμάς κατά την ενάσκησιν των καθηκόντων υμών ως Διαχειριστού της Μουσικής Κατηγορίας , όπως συνοδεύσουσιν υμάς και εις την νέαν θέσιν εις ην , είμεθα βέβαιοι , θα περιποιήσετε δόξαν και τιμήν διά της αξιοσύνης υμών.
May the force be with thee

Σιδεροκέφαλος Δημήτρη και καλή πορεία! Ευχαριστώ τον κ. Βλασίδη για τη συνεισφορά του ώστε να μείνει αυτό το ιστόπεδο ζωντανό και να ξαναγίνει ακμαίο. Με το καλό να ξεπεράσει τα όποια προσωρινά προβλήματα.

Και τώρα ποιός θα μας προσέχει εμάς στην μουσική;

συγχαρητήρια Δημήτρη! τολμώ να πω, ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για τη δεδομένη θέση.

καλή πορεία λοιπόν ...

Tα θερμά μου συγχαρητήρια και ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ.:aktion033: :aktion033:

Ωωωωωχ .Τα 70´s πήραν τήν εξουσία.:bang: Δημήτρη μου καλό σόλο σού εύχομαι.Σαν πολύ καλός κιθαρίστας πού είσαι ξέρεις απ´αυτά.Τις καλύτερες ευχές.:ernaehrung004: