Νέος Αναζητά Δέκτη

cdrov

Established Member
26 March 2008
114
Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι σήμερα είχα ένα δέκτη ηΤΕΚVIEW 2050 και έβλεπα τα πάντα (νομίζω) αν και έκανε κολλήματα κάπου κάπου. Σήμερα τον χάρισα στον αδελφό μου και είμαι σε αναζήτηση άλλου ethernetoΔέκτη...

Διαβάζω πολλά για τους Dream αλλά έπεσε η αντιληψη μου και στον m-vision stx-5. Τι προτείνεται γιατί και ο πρότος σε μένα δώρο ήταν...
Ευχαριστώ:BXVZCBXZ6:

Ο τελευταίος είναι απλός δορυφορικός.
Ο δεύτερος έχει και επίγειο ψηφιακό δέκτη, ενώ ο πρώτος είναι ό,τι ο δεύτερος ενώ παίζει και divx από σκληρό.

Οπότε για client και για όμορφες ελληνικού ονόματος καρτούλες ποιον θα προτείνατε απο τους 3;.. Ευχαριστώ!

-Αυτο το οτι δεν υποστηρίζουν ccccam επειδή είμαι και άσχετος, τοσο σημαντικό είναι;

Αξίζει άραγε να τον πάρει κανείς από έξω (180e) ή από τον ελληνικό αντιπρόσωπο με το δικό του firmware....και λίστα καναλιών (280e) ....

Αυτό λέω αλλά... 160 ο stx-5 + 20e μεταφορικά 180ευρώ ο οποίος εδώ ο αντιπροσωπος τον δίνει 285ε αφού του έχει βάλει το δικό του image...

Η διαφορά του εδώ με τον έξω είναι ότι ο "εδώ" υποστηρίζεται από τον τοπικο αντιπρόσωπο με το λογισμικό και στα Ελληνικά.

Στα υπόψιν ότι ο εδώ αντιπρόσωπος εξελίσσει συνεχώς το λογισμικό.

Δεν ειναι καλύτερα να πάρει τον S5 με τα 109; Δεν ειναι και τοσα παραπάνω αυτα που προσφέρει ο STX5.. Ή δε βγαίνει νέο λογισμικό για τον S5 πλεον; Afam τι λες;

Τελικά ποιος δέκτης είναι ο καλύτερος για κάτι τέτοιο χάρις τα κολλήματα
:hmmmm2:?

Παιδιά θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον (sic) να συζητάμε τέτοια θέματα εδώ μέσα..... θα πέσει πέλεκυς !!!!!

Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι σήμερα είχα ένα δέκτη ηΤΕΚVIEW 2050 και έβλεπα τα πάντα (νομίζω) αν και έκανε κολλήματα κάπου κάπου. Σήμερα τον χάρισα στον αδελφό μου και είμαι σε αναζήτηση άλλου ethernetoΔέκτη...

Διαβάζω πολλά για τους Dream αλλά έπεσε η αντιληψη μου και στον m-vision stx-5. Τι προτείνεται γιατί και ο πρότος σε μένα δώρο ήταν...
Ευχαριστώ:BXVZCBXZ6:

Δεν πιστευω οτι θα ηταν κακο να ξεκινουσες με τον Dm-500
-bye--bye-