Μιας που με κάλεσαν επειγόντως στην δουλειά για μια υπόθεση είπα να κλέψω λίγο χρόνο να δω τι κάνει η παλιοπαρέα του avclub καθότι είχα απο την Κυριακή το βράδυ να μπώ μιας και πλεόν την βγάζω στην κλινική περιμένοντας πως και πως να δω τον μικρούλη μου κάθε φορά που ξυπνάει και μας τον δίνουν..
κι έπεσα πάνω σ' αυτό το θέμα!
Παιδιά ειλικρινά με συγκινήσατε!!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απο την καρδιά μου και φυσικά να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας!
Είμαι πολύ ευτυχισμένος μιας και όπως μου είπε κι ένας φίλος....
άντε λακαμά επιτέλους, αποφάσισες μια φορά κι εσυ στην ζωή σου να φανείς χρήσιμος στην κοινωνία!!!:nounder:
Λοιπόν μου τα έλεγαν και δεν μπορούσα να το καταλάβω..
Άλλαξε ζωή μου ήδη!
Δεν δίνω σημασία σε πράγματα που με προβλημάτιζαν που ουσιαστικά όμως ήταν ασήμαντα!
Πλέον όταν τον βλέπω χάνομαι..τα ξεχνάω όλα!
Είναι ένα θαύμα, ένα δώρο Θεού που μόνο όταν συμβεί στην ζωή σου μπορείς να το καταλάβεις!
Υ.γ Έχω ένα πρόβλημα..ψάχνω να βρω ποιά είναι η καλύτερη μάρκα για πάνες για ενήλικες... ο παππούς του ο Μπάμπης(του οποίου το όνομα και θα πάρει) είναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ και δεν προλαβαίνουμε να τον αλλάζουμε!!!!![]()
![]()
Υ.γ2 Εκτυπώνω όλες σας τις ευχές για να τις πάω στην κυρά να τις δει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.