Νέος χρήστης Iphone4. Your lights pls!

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Κύριοι χαιρετώ σας!!!

Μου ήρθε η αναβάθμιση της cosmote και θα πάρω το iphone4 και δεν θα το κάνω jailbreak. Ελπίζω να το έχω σε κανα διβδόμαδο περίπου.

Tο κινητό το παίρνω κυρίως για να ελέγχω το mac mini που έχω στο σαλόνι μέσω του itunes έτσι ώστε να φύγει το πληκτρολόγιο και το mouse από το σαλόνι....

Για ποιο σοβαρή δουλειά έχω το μαυρομούρο μου και είμαι κομπλέ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής εσάς που το κατέχεται το θέμα :

1.) Με το θέμα της κεραίας που βρισκόμαστε? Εχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ?
2.) Εχει κάποιος κόψει την sim με το ψαλίδι όπως προτείνεται σε άλλο νήμα και έχει δουλέψει?
3.) Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια θήκη carbon look από Σινγκαπούρη αλλά δεν θυμάμαι το site. Το ξέρει κανείς να μου πεί?
4.) Συγχρονισμός επαφών μεταξύ iphone και blackberry πώς θα γίνει?

Ευχαριστώ!!!

Θερμή παράκληση πρός τους διαχειρηστάς : Μπορείτε να κάνετε κάτι για να μην δεί το νήμα μου ο Δημητρακούδης και φάω ban για καναν αιώνα???:Banane0:

1) Πουθενα, Δουλευει μια χαρα (σε 2-3 που ξεβρω)
2) Εγω. Δουλευει μια χαρα
3) Δεν την εχει παρει το δικο μου ματι... (υπαρχουν παμπολες)
4) Ηave no idea

Welcome to our great iphone family :D

1) Πουθενα, Δουλευει μια χαρα (σε 2-3 που ξεβρω)
2) Εγω. Δουλευει μια χαρα
3) Δεν την εχει παρει το δικο μου ματι... (υπαρχουν παμπολες)
4) Ηave no idea

Welcome to our great iphone family :D

Thanks mate!!

Ξεκινάμε καλά προς το παρόν.

Κύριοι χαιρετώ σας!!!

Μου ήρθε η αναβάθμιση της cosmote και θα πάρω το iphone4 και δεν θα το κάνω jailbreak. Ελπίζω να το έχω σε κανα διβδόμαδο περίπου.

Tο κινητό το παίρνω κυρίως για να ελέγχω το mac mini που έχω στο σαλόνι μέσω του itunes έτσι ώστε να φύγει το πληκτρολόγιο και το mouse από το σαλόνι....

Για ποιο σοβαρή δουλειά έχω το μαυρομούρο μου και είμαι κομπλέ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής εσάς που το κατέχεται το θέμα :

θα παρεις iphone 4 μονο για αυτη τη δουλεια και θα κρατησεις το blackberry ?
( δε θα ειναι τοσο αποτελεσματικο παντως οσο το πληκτρολογιο - ποντικι αλλα ο,τι σε βολευει καλο ειναι )
παντως φανταζομαι την ιδια δουλεια θα μπορει να κανει και ενα πιο φτηνο ipod touch 4g ( το μικρο 8 gb π.χ. ) η και το προηγουμενο μοντελο

περαν αυτου σε λιγο θα βγει το iphone 5

θα παρεις iphone 4 μονο για αυτη τη δουλεια και θα κρατησεις το blackberry ?
( δε θα ειναι τοσο αποτελεσματικο παντως οσο το πληκτρολογιο - ποντικι αλλα ο,τι σε βολευει καλο ειναι )
παντως φανταζομαι την ιδια δουλεια θα μπορει να κανει και ενα πιο φτηνο ipod touch 4g ( το μικρο 8 gb π.χ. ) η και το προηγουμενο μοντελο

περαν αυτου σε λιγο θα βγει το iphone 5

Το σκέφτηκα και αυτό που λές αλλά από την άλλη αν πετύχω καμια καλή τιμή με παζάρεμα από τους παρόχουυς γιατί όχι?

Στην αρχή λιμπιζόμουν android αλλά όσο βλέπω το πληκτρολόγιο στο σαλόνι μου τη δίνει στα νεύρα. Με το blackberry είμαι πολύ ικανοποιημένος (το χω δυο χρόνια) οπότε αφού μπορώ να αλλάξω κινητό γιατί όχι? Και όταν βγεί το 5 στην επόμενη αναβάθμιση....

Το mac mini το χρησημοποιώ μόνο για να ακούω μουσική. Για δουλειές υπολογιστή έχω ξεχωριστό laptop...Οπότε το iphone μου έρχεται κουτί!

Το iphone 5 θα βγει απο Σεπτέμβρη.
Η κεραια δεν θα σε απασχολησει αν παρεις θηκουλα (εστω την περιμετρικη bumber case)
Αν εισαι ικανοποιημενος απο το blackberry, θα ενθουσιαστεις με το iphone! :D

Re: Απάντηση: Νέος χρήστης Iphone4. Your lights pls!

Το iphone 5 θα βγει απο Σεπτέμβρη.
Η κεραια δεν θα σε απασχολησει αν παρεις θηκουλα (εστω την περιμετρικη bumber case)
Αν εισαι ικανοποιημενος απο το blackberry, θα ενθουσιαστεις με το iphone! :D

Δλδ θα με συμβούλευες να κάνω μείωση παγίου τώρα και να πάρω σκέτη συσκευή αργότερα?

Η να πάρω το 4άρι τώρα σε προνομιακή τιμή με τα γνωστά τερτίπιτα και να το πουλήσω αργότερα και να αλλάξω συσκευή με το 5άρι?

αν το παρει οταν θα χει βγει το 5 θα το παρει πιο φθηνα ( και σιγουρα πιο φθηνα στα μεταχειρισμενα αν κανει μειωση παγιου τωρα και παρει σκετη συσκευη μετα ...

το 4 θα ναι μια συσκευη που σε ενα χρονο θα τη θεωρει η αππλε παλια ( γιατι θα βγαινει το iphone 6 και παει λεγοντας )

το 3gs φετος σταματα να το υποστηριζει αν δεν κανω λαθος και ειναι ενα χρονο πριν το 4 . Μετα το Νοεμβριο - Δεκεμεμβριο το πολυ δε συμφερει η αγορα iphone ... και σιγουρα οχι τελη Απριλιου αρχες Μαιου ...

To θεμα ειναι να κανει την δουλεια του ο ανθρωπος και να μην περιμενει ενα εξαμηνο και βαλε. Αλλωστε, απο οτι λενε το 5αρι θα εχει μικρες διαφορες απο το 4 (κατι σε 3g to 3gs).

Λέτε να μπορώ να κλείσω το 5άρι με την αναβάθμισή μου τώρα? Λίγο η κρίση λίγο το ζόρι δεν ξέρεις τί μπορεί να κάνουν οι παροχοι για να κρατήσουν τους πελάτες....

εδω μπορει να μη βγει τον Ιουνιο αλλα το Σεπτεμβριο ( δε νομιζω αλλα οι διαφορες φημες στα γνωστα σιτε ... )

ναι το 3g - 3gs δεν ειχαν μεγαλες διαφορες αλλα το 3g σημερα θεωρειται αργο ...

Η διορία της αναβάθμισης λίγει 31/5. Αν το τρενάρω μέχρι τότε λέτε να έχουμε μάθει τπτ για την κυκλοφορία του νέου μοντέλου? Αν όχι τότε πάμε για το 4άρι και είμαστε ταμάμ....

Παρε το 4 :music-smiley-005:
Καταπληκτικο κινητο.

Ετσι και αλλιως μεχρι να βγει το καινουργιο εχουμε μπολικο καιρο.
Το iphone κραταει μεταπωλητικη αξια οποτε μια η αλλη θα σου ερθει.