Νεος Cine Dlp απο την Christie

...
Στις 2-3 φορες παντως που εχω παει σινεμα τα τελευταία χρονια (ψηφιακές προβολές στο Odeon Μαρούσι και αναλογικές στο Village Mall) δεν ζήλεψα ήχο σε σχεση με το σπιτι μου.

Που να πας και στο σπιτι του Δημητρακουδη να ακουσεις τα ηχεια του ... Νομιζω θα ζηλεψεις παρα πολυ τα ηχεια του και το τρελλο μπασο του.
Δεν πωλουνται και τα ρημαδια ...custom ειναι ... :afro:

Αισθητικά βασικά θα έλεγα.

Αλλα και παλι, δεν ξερω γιατι, εχω την εντυπωση ότι τα ''οικιακα DSP'' εχουν προχωρησει πολύ και ''χτυπανε'' άνετα μη τελεια ''φροντισμενες'' (''δομικα'' και ''ηλεκτρονικά'') αίθουσες.

Στις 2-3 φορες παντως που εχω παει σινεμα τα τελευταία χρονια (ψηφιακές προβολές στο Odeon Μαρούσι και αναλογικές στο Village Mall) δεν ζήλεψα ήχο σε σχεση με το σπιτι μου.

Μα είναι φυσικό βρε σύ, αφού τα ηχητικά σου ξεφεύγουν πολύ από τον μέσο όρο! Εύκολο είναι να πιάσει την ποιότητα αυτή μια μέση κινηματογραφική αίθουσα? :worshippy:

Τον Τακη? Γιατι ? Εχει πολυ καλο συστημα ...
Τωρα και με τον lx73 σε συνδοιασμο με τον τελικο ,ανεβηκε επιπεδο ηχητικα.

Τον Τακη? Γιατι ? Εχει πολυ καλο συστημα ...
Τωρα και με τον lx73 σε συνδοιασμο με τον τελικο ,ανεβηκε επιπεδο ηχητικα.

Aυτο λεω και εγω, ειναι εξαιρετικο του Τακη!
Το μονο που χρειαζεται ο Συριος για να τους φτασει (ειδικα τον Δημητρη) ειναι να αλλαξει τα ηχεια του.
Απο εικονα βεβαια δεν το συζηταω , κορυφη...

Ναι δεν λεω, αξιολογα αλλα πρεπει να ακουσεις του Δημητρη.
Τι στο καλο, συνδιαχειριστες και ακομα να ακουσεις τα custom διαολια του ?

ΥΓ. Μπορει ο Συριος να περιμενει να βγουν τα pioneer S0 .

Η αληθεια ειναι οτι ο Συριος ειχε ακουσει καλα λογια για την Pioneer και πηρε τα ηχεια. Μετα του εξηγησαν οτι εννοουσαν να αγορασει την Kuro.

:p