Νέος d-ILA????

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
JVC lays off staff, promises new D-ILA tech

JVC’s newly appointed president has begun his reign by laying off nearly 30 per cent of his workforce. Kunihiko Sato says that as part of a restructuring plan, 1,800 jobs will be cut in Japan. Going forward, JVC will also concentrate on LCD TV and D-ILA screen products. Sato hinted that a next generation D-ILA light engine will be deployed in upcoming products. The tech is likely to make its debut at the Tokyo Ceatec show in October.

(Μπάμπη μήπως ετοιμάζεσαι να ξεκρεμάσεις...?)-bye-

JVC lays off staff, promises new D-ILA tech

JVC’s newly appointed president has begun his reign by laying off nearly 30 per cent of his workforce. Kunihiko Sato says that as part of a restructuring plan, 1,800 jobs will be cut in Japan. Going forward, JVC will also concentrate on LCD TV and D-ILA screen products. Sato hinted that a next generation D-ILA light engine will be deployed in upcoming products. The tech is likely to make its debut at the Tokyo Ceatec show in October.

(Μπάμπη μήπως ετοιμάζεσαι να ξεκρεμάσεις...?)-bye-

Είπαμε, δεν είπαμε; Το γράψαμε κιόλας...
Μέχρι να έρθει ο Καστρουνής να τον ρυθμίσει θα έχουμε τον καινούριο.... :flipout:
Κοντά στα Χριστούγεννα.... "Πωλείται JVC HD-1.... " Σε καλή τιμή... -bye-

Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Είπαμε, δεν είπαμε; Το γράψαμε κιόλας...
Μέχρι να έρθει ο Καστρουνής να τον ρυθμίσει θα έχουμε τον καινούριο.... :flipout:
Κοντά στα Χριστούγεννα.... "Πωλείται JVC HD-1.... " Σε καλή τιμή... -bye-
Ουφ επιτελους. Γραπτες αποδειξεις.Νικιιιιι:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Ουφ επιτελους. Γραπτες αποδειξεις.Νικιιιιι:flipout: :flipout:

Μα δέν λέω "εγώ". Γράφω "είπαμε", "γράψαμε", θα "έχουμε"... Δεν μιλάω για μένα... Γενικά μιλάω... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Μα δέν λέω "εγώ". Γράφω "είπαμε", "γράψαμε", θα "έχουμε"... Δεν μιλάω για μένα... Γενικά μιλάω... -bye-

Πάντα διπλωμάτης!

Α ρε Μπάμπη.

Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι τον Δεκέμβρη...:grinning-smiley-043

Θάθελα νάξερα πόσες ταινίες θα έχεις δει Μπάμπη με τον Dila μέχρι την στιγμή που θα τον αλλάξεις. Κοινός πόσο απόσβεση τους κάνεις η καλύτερα πόσο σου στοιχίζει η κάθε ταινία που βλέπεις? :flipout:

Αλήθεια έχετε αναλογιστεί πόσο μας βγαίνει μια ταινία στον προβολέα μας, αν υπολογίσουμε το κόστος ενοικίασης , το ρεύμα που καίμε και την αγορά του προβολέα δια των ταινιών . Νομίζω ότι ποιο πολύ θα μας συνέφερε να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα όλη την παρέα μας στο σινεμά:bigcry:

Θάθελα νάξερα πόσες ταινίες θα έχεις δει Μπάμπη με τον Dila μέχρι την στιγμή που θα τον αλλάξεις. Κοινός πόσο απόσβεση τους κάνεις η καλύτερα πόσο σου στοιχίζει η κάθε ταινία που βλέπεις? :flipout:

Αλήθεια έχετε αναλογιστεί πόσο μας βγαίνει μια ταινία στον προβολέα μας, αν υπολογίσουμε το κόστος ενοικίασης , το ρεύμα που καίμε και την αγορά του προβολέα δια των ταινιών . Νομίζω ότι ποιο πολύ θα μας συνέφερε να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα όλη την παρέα μας στο σινεμά:bigcry:

Μ´αρέσει ρε Κώστα που το σκέφτεσαι σοβαρά και προσπαθείς να το εξηγήσεις και λογικά....
Τι ψάχνεις να βρείς τώρα, γωνία στο δεκάρικο; -bye-

Οπως λέει και το ρητό...
*Τα γούστα πληρώνονται....*
-bye-

Νέο τσιπάκι. Μόλις βγήκε από το φούρνο!

http://www.cybertheater.com/jvc-4k2k-d-ila-worlds-highest-pixel-density-projection-chip/

Αφορά μελλοντικούς προβολείς με τετραπλάσια ανάλυση από το σημερινό στάνταρτ (1920x1080)...

Απο την άλλη μας προϊδεάζει για το τι μας περιμένει στον νέο Dila....

-bye-