Νέος d-ILA????

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
JVC lays off staff, promises new D-ILA tech

JVC’s newly appointed president has begun his reign by laying off nearly 30 per cent of his workforce. Kunihiko Sato says that as part of a restructuring plan, 1,800 jobs will be cut in Japan. Going forward, JVC will also concentrate on LCD TV and D-ILA screen products. Sato hinted that a next generation D-ILA light engine will be deployed in upcoming products. The tech is likely to make its debut at the Tokyo Ceatec show in October.

(Μπάμπη μήπως ετοιμάζεσαι να ξεκρεμάσεις...?)-bye-

JVC lays off staff, promises new D-ILA tech

JVC’s newly appointed president has begun his reign by laying off nearly 30 per cent of his workforce. Kunihiko Sato says that as part of a restructuring plan, 1,800 jobs will be cut in Japan. Going forward, JVC will also concentrate on LCD TV and D-ILA screen products. Sato hinted that a next generation D-ILA light engine will be deployed in upcoming products. The tech is likely to make its debut at the Tokyo Ceatec show in October.

(Μπάμπη μήπως ετοιμάζεσαι να ξεκρεμάσεις...?)-bye-

Είπαμε, δεν είπαμε; Το γράψαμε κιόλας...
Μέχρι να έρθει ο Καστρουνής να τον ρυθμίσει θα έχουμε τον καινούριο.... :flipout:
Κοντά στα Χριστούγεννα.... "Πωλείται JVC HD-1.... " Σε καλή τιμή... -bye-

Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Είπαμε, δεν είπαμε; Το γράψαμε κιόλας...
Μέχρι να έρθει ο Καστρουνής να τον ρυθμίσει θα έχουμε τον καινούριο.... :flipout:
Κοντά στα Χριστούγεννα.... "Πωλείται JVC HD-1.... " Σε καλή τιμή... -bye-
Ουφ επιτελους. Γραπτες αποδειξεις.Νικιιιιι:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Ουφ επιτελους. Γραπτες αποδειξεις.Νικιιιιι:flipout: :flipout:

Μα δέν λέω "εγώ". Γράφω "είπαμε", "γράψαμε", θα "έχουμε"... Δεν μιλάω για μένα... Γενικά μιλάω... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος d-ILA????

Μα δέν λέω "εγώ". Γράφω "είπαμε", "γράψαμε", θα "έχουμε"... Δεν μιλάω για μένα... Γενικά μιλάω... -bye-

Πάντα διπλωμάτης!

Α ρε Μπάμπη.

Εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι τον Δεκέμβρη...:grinning-smiley-043

Θάθελα νάξερα πόσες ταινίες θα έχεις δει Μπάμπη με τον Dila μέχρι την στιγμή που θα τον αλλάξεις. Κοινός πόσο απόσβεση τους κάνεις η καλύτερα πόσο σου στοιχίζει η κάθε ταινία που βλέπεις? :flipout:

Αλήθεια έχετε αναλογιστεί πόσο μας βγαίνει μια ταινία στον προβολέα μας, αν υπολογίσουμε το κόστος ενοικίασης , το ρεύμα που καίμε και την αγορά του προβολέα δια των ταινιών . Νομίζω ότι ποιο πολύ θα μας συνέφερε να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα όλη την παρέα μας στο σινεμά:bigcry:

Θάθελα νάξερα πόσες ταινίες θα έχεις δει Μπάμπη με τον Dila μέχρι την στιγμή που θα τον αλλάξεις. Κοινός πόσο απόσβεση τους κάνεις η καλύτερα πόσο σου στοιχίζει η κάθε ταινία που βλέπεις? :flipout:

Αλήθεια έχετε αναλογιστεί πόσο μας βγαίνει μια ταινία στον προβολέα μας, αν υπολογίσουμε το κόστος ενοικίασης , το ρεύμα που καίμε και την αγορά του προβολέα δια των ταινιών . Νομίζω ότι ποιο πολύ θα μας συνέφερε να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα όλη την παρέα μας στο σινεμά:bigcry:

Μ´αρέσει ρε Κώστα που το σκέφτεσαι σοβαρά και προσπαθείς να το εξηγήσεις και λογικά....
Τι ψάχνεις να βρείς τώρα, γωνία στο δεκάρικο; -bye-

Οπως λέει και το ρητό...
*Τα γούστα πληρώνονται....*
-bye-

Νέο τσιπάκι. Μόλις βγήκε από το φούρνο!

http://www.cybertheater.com/jvc-4k2k-d-ila-worlds-highest-pixel-density-projection-chip/

Αφορά μελλοντικούς προβολείς με τετραπλάσια ανάλυση από το σημερινό στάνταρτ (1920x1080)...

Απο την άλλη μας προϊδεάζει για το τι μας περιμένει στον νέο Dila....

-bye-