Νεος δέκτης Combo MPEG-4 (& πονηρούλης!)

roxy90

Established Member
31 August 2007
253
Αθήνα
Γειά σας,
Ειναι πλέον καιρός ο Echostar να μπει στο χρονοντούλαπο και θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο καινούργιο Combo receiver mpeg-4 με δυνατότητες :cool:....(καλή υποστήριξη...:a0210: ! ) για να μπορεί κάποιος να αναβαθμιζει τακτικά τα δορυφορικά κανάλια.
Υπάρχει κάποιος σε λογική τιμή ( < 250 ) ?

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για "πονηρό" HD combo που να είναι ποιοτικός (όχι πχ προβλήματα με τροφοδοτικά με το "καλημέρα"), αλλά και να έχει υποστήριξη για αρκετό καιρό και όχι όπως αυτός που έχω τώρα όπου η υποστήριξή του κράτησε ελάχιστα :furious3:, να πάρω αυτόν ή τον M-VISION HD300 COMBO ?

Και ο δέκτης που αναφέρεις αλλά και ο edition είναι δύο πολύ καλοί δέκτες και με μπόλικη υποστήριξη.

Για την Mvision που γνωρίζω να σου αναφέρω ότι υποστηρίζει ακόμα και προιόντα της 6 ετών....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Edision φαίνεται να είναι καλή λύση. Είναι όντως Γερμανικής καταστκευής??

καλα το ψηλιάστικα. Από CI τι γίνεται? χρειάζονται την σημερινή εποχή (μιά και έχω κληρονομιά κάτι άχρηστες πλέον matrix & icecrypt modules καθώς και cas interface.....
A και κάτι σημαντικό ακόμη. Με τους υπότιτλους στις ταινίας που βάζουμε από σκληρούς δίσκους να διαβάσουν τι κάνουν?

Κοιταγα σε παλιότερο τεύχος των "Δορυφορικά Νέα - Οκτωβριος 2009" το πίσω μέρος HD δεκτών και διαπίστωσα ότι ορισμένοι απ'αυτούς ειναι ακριβώς ίδιοι με διαφορετική ονομασία (πχ Golden Interstar GI-S 980 CRCI HD, Edision Argus VIP, Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E Plus, YU MA TU HD. ) Τελικά τι παίζει? :BDGBDGB53:
Είναι και οι δυνατότητες ίδιες???

Κοιταγα σε παλιότερο τεύχος των "Δορυφορικά Νέα - Οκτωβριος 2009" το πίσω μέρος HD δεκτών και διαπίστωσα ότι ορισμένοι απ'αυτούς ειναι ακριβώς ίδιοι με διαφορετική ονομασία (πχ Golden Interstar GI-S 980 CRCI HD, Edision Argus VIP, Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E Plus, YU MA TU HD. ) Τελικά τι παίζει? :BDGBDGB53:
Είναι και οι δυνατότητες ίδιες???

Καμιά απάντηση?