Νέος δέκτης Edision Apache IP

Πρέπει να υπάρχει τρόπος backup μόνο τον καναλιών. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δέκτη δεν τον έχω δουλέψει. Κάνε ένα ψάξιμο στο Google για κάποιο pdf του δέκτη.

Γεια χαρα στην παρέα,παρελαβα σημερα τον Edision Apache IP ,καλη τιμη 50 Ευρω μαζι με τα μεταφορηκα.
Με την τελευταία αναβαθμηση APACHE IP_1211 incl. plugin.zip .....το προβλημα με το EPG στα καναλια
της ΕΡΤ και DIGEA παραμενει,αυτο με τα ''ιερογλυφικα γραμματα''.,γνωρίζει κανείς τίποτα επ ´αυτού του θεματος,
και εαν υπαρχει κανενα αλλο λογισμικο,χωρίς αυτο το προβλημα;;;;;;;;

Το μόνο που μπορεις να κάνεις (για το κανάλι που βλέπεις) είναι να πας -Μενού/Σύστημα/Γλώσσα-, να πατήσεις
τα βελάκια δεξιά-αριστερα (Francais-Ελληνικά) και Exit και ακολούθως να πατήσεις το κουμπί "Info".

Εχει κανείς σε λειτουργία τον δεκτη να ρωτήσω μερικά πράγματα για φίλο κάτοχο που τον έχει παραμελήσει .

Απάντηση: Re: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Εχει κανείς σε λειτουργία τον δεκτη να ρωτήσω μερικά πράγματα για φίλο κάτοχο που τον έχει παραμελήσει .

Πες φιλε μου αν μπορουμε να βοηθησουμε. Προσπαθησε ομως να εισαι συγκεκριμένος για μα βρουμε γρηγορα λυση.

Re: Απάντηση: Re: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Ευχαριστω για την σύντομη απαντηση . 1)Που βρίσκουμε καποια παιχνίδια με τι καταληξη κλπ, να τα βαλουμε στον δέκτη να λειτουργουν και πως,δεν λειτουργει o server της εταιρίας να τα κατεβασεις. 2)Τι κανάλια ανοιγουν επιπλεον αυτη την στιγμή με κλειδι .Καπου διαβασα και για Powervu κανάλια και τα αθλητικά Arena 3) Στα αpplication, ποιες εφαρμογες εκτός του Web ΤV λειουργούν καλα και ενημερωμένα ; Το Youtube πχ μια σωστά μια όχι.

Ο δέκτης έτυχε τον έχω επεξεργαστεί τελευταία πάλι σε φίλο, είναι πολυ καλος σε κατασκευή, ευαισθησία λήψης ,μενου ,μεγαλη μνημη καναλιών και πολύ καλή εικονα με την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου.Λιγο το Ελληνικο EPG τα χαλά ,αλλά το γυρνας στα Αγγλικα και ησυχαζεις .Μην αχρηστευτεί τόσο σύντομα τεχνολογικά για αλλαγή με νεώτερο ,ειδικα με τα οικονομικά σήμερα ,για να πουλάνε οι εταιρίες.Τα καινούρια της Edision είναι και πιο ψεύτικα σε κατασκευή ,και τα ακριβότερα εχουν linux που θέλουν πιο ειδικες γνώσεις να τα δουλεψεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Ευχαριστω για την σύντομη απαντηση . 1)Που βρίσκουμε καποια παιχνίδια με τι καταληξη κλπ, να τα βαλουμε στον δέκτη να λειτουργουν και πως,δεν λειτουργει o server της εταιρίας να τα κατεβασεις. 2)Τι κανάλια ανοιγουν επιπλεον αυτη την στιγμή με κλειδι .Καπου διαβασα και για Powervu κανάλια και τα αθλητικά Arena 3) Στα αpplication, ποιες εφαρμογες εκτός του Web ΤV λειουργούν καλα και ενημερωμένα ; Το Youtube πχ μια σωστά μια όχι.

Ο δέκτης έτυχε τον έχω επεξεργαστεί τελευταία πάλι σε φίλο, είναι πολυ καλος σε κατασκευή, ευαισθησία λήψης ,μενου ,μεγαλη μνημη καναλιών και πολύ καλή εικονα με την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου.Λιγο το Ελληνικο EPG τα χαλά ,αλλά το γυρνας στα Αγγλικα και ησυχαζεις .Μην αχρηστευτεί τόσο σύντομα τεχνολογικά για αλλαγή με νεώτερο ,ειδικα με τα οικονομικά σήμερα ,για να πουλάνε οι εταιρίες.Τα καινούρια της Edision είναι και πιο ψεύτικα σε κατασκευή ,και τα ακριβότερα εχουν linux που θέλουν πιο ειδικες γνώσεις να τα δουλεψεις.

Με παιχνιδια δεν ασχολουμαι ειναι η αληθεια,
Με cccam δουλεύει δε ξερω για powervu, δε μπορω να πω για κανάλια που ανοιγουν για ευνοητους λογους.
Για εφαρμογες δεν ασχολουμαι παλι. Νομιζω ο δεκτης δυσκολευεταιβλιγονσε αυτες.
Ως δέκτης ομως ειναι τελειο εργαλειο και κανει ολα οσα θελει κάνεις από μια εταιρεια με καλο ονομα!!

Nα σου πω κι εγώ.Με τα παιχνίδια δεν έχω ασχοληθεί.Το Youtube δεν λειτουργεί σωστά.Στην αναζήτηση δεν τα βγάζει όλα , παίζει λίγο και μετά σταματάει.

Στο WebTv έχω βάλει ελεύθερα ελληνικά κανάλια.Κάποια παίζουν καλά και κάποια όχι, είναι θέμα του καναλιού.
Στο web radio δεν θυμάμαι αν τα κατάφερα θα ξαναδοκιμάσω.Απο κλειδιά παίζουν τα DIGEA και ANT1 EUROPE.Tα ARENA που θες παίζουν μόνο σε linux.

Γενικά η EDISION μας κοροιδεύει.Βγάζει κάθε 2 μήνες νέο δέκτη και παρατάει τους άλλους.Απο ποιότητα οι νέοι είναι κινεζιές.
Θα μου πεις έχεις 3 δέκτες EDISION.Nαι για λήψη δορυφορικής DIGEΑ που τους δουλέυω εγώ είναι ότι πρέπει.

Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Eυχαριστώ και παλι για τις απαντήσεις .Ο δέκτης απο κατασκευή αξίζει ,για αυτό ενεργοποιήσα πάλι την θεματική ενοτητα.

Υπήρχε σκέψη για αγορά νέου δέκτη ,αλλά έχουμε δει και τρέχοντα προσιτά μοντέλα Εdision σε λειτουργία σε κοινους γνωστους,και δεν αξιζουν τα χρήματα τους .Τυχόν επιπλεον δυνατότητες πειραγματος σε αυτους με linux,είναι και ευκαιριακες.

Οι καiνουριοι είναι Kινέζικοι από αναφορά απο καταστημα που πουλα .O apachie και παλαιότεροι ήταν Koρεατικοι ,άσχετα αν σε πολλους δεν έγραφαν τίποτε.Η υποστήριξη της εταιρίας ειναι και λίγο σχετική σε πολλα.Επίσης παρά τα 5 έτη που διαφημίζουν σαν εγγύηση ,στην καλύτερη αν χαλασει στο αλλαζουν με ότι παρόμοιο έχουν εκείνη την περίοδο.

Θα κάνουμε δοκιμές σύντομα σε κινητό πιατο μεγάλου τόξου 75Ε-34W περιοχή Αθήνα, με βάση αναφορες σε διαφορα φορουμ για λειτουργίες , και θα επανερθω σε λίγες μέρες για όσους ενδιαφέρονται με γενική αναφορά τι ανοιγει.

Last edited:
Να προσθέσω ότι ο δεκτης ακομα κυκλοφορεί σε κάποια καταστήματα .Η εταιρία αν βγάλεις ακρη μαζί τους για τεχνική υποστήριξη,τηλεφωνικά με χρέωση,τον αναφέρει μεν καταργημένο,υποτίθεται όλα λειτουργούν.Η τελευταία εκδοση λογισμικού που εβγαλε πολυ καλή εικόνα ,ήταν ενώ είχε καταργηθεί.Οπότε μια αναβαθμιση ξεκαρφωτα ξαφνικά μπορει να ξαναυπάρξει. θα επανερθω σε λίγες μέρες .

Eπανέρχομαι με κάποιες βιαστικές δοκιμές που έγιναν με τον δέκτη.Δυστυχώς υπήρξε προσωπικό προβλήμα του κατόχου για κάτι περισσότερο.Ο δέκτης ανοίγει με 1.20 οφσετ Αθηνα κανάλια σε δυσκολους δορυφορους όπως από 42Ε-75Ε και μετα τις 11W .Ανοιγει και ορισμένα PVU κανάλια αν ξέρεις τον τρόπο .Τον ίδιο και τα αθλητικά Αρενα,αλλα όχι παντα, στις 39Ε αν βρείς να περιλαμβανονται εκει που τα περνάς.

Τα Arena ανοιγουν κανονικα στον 39e οπως και τις digea. Εχω δανεισει τον δεκτη σε φιλο και βλεπει χωρις προβλημα οπως μου ειπε. Ο δεκτης εχει το τελευταιο λογισμικο και ειναι συνδεδεμενος σε wave frontier T90.

Γειά σας!Φίλος μου έφερε δέκτη Apache IP που τον είχαμε αγοράσει πριν 2 χρόνια,με πράσινη οθόνη!Φόρτωσα τα τελευταία images αλλά τίποτα!Ετσι προχώρησα σε σύνδεση με RS232 με το upgrade tool που δίνει η edtion!H σύνδεση με το pc φαίνεται να γίνεται αρχικά και μετά κολλάει με το εξής μύνημα:Connect Success!...Please open STB...Handshaking with Slave...Μέχρι εδώ!Και τώρα τι γίνεται?Ευχαριστώ!

Είδα παρόμοιο θέμα πρόσφατα σε κατάστημα που πουλά Εdision.Σε καλύπτουν τα 5 έτη εγγύηση .Αλλά δεν έχουν να σου δώσουν νέο μηχάνημα .Οταν το στείλουν στο κεντρικό σερβις θα σου πουν ανάλογα αν φτιάχνεται.Το πιο πιθανό να σου δώσουν κάποιο από τα μοντέλα που κυκλοφορούν.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Είσαι καλά ενημερωμένος!Ετσι ακριβώς έχει ήδη γίνει!Μου έστειλαν νέο δέκτη!Toν piccollino led!Ευχαριστώ και την Edition για την εξυπηρέτηση τους!

Τελικά η Edition το'χει σε αυτά τα θέματα.

Και δεν είσαι ο πρώτος, έχει συμβεί και σε εμένα, αλλά και σε αρκετό κόσμο που γνωρίζω, ειδικά με επίγειους δέκτες.