Νέος δέκτης για παλιό συνδρομητή nova

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
δικιο εχεις,δεν το προσεξα...

εαν μιλαμε για γνησιο και οχι κλωνο,βλεπω τον xtrend 6000 που εχει 219 euro.
http://www.satrix.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30059
απο κει και περα,ανεβαινεις αρκετα.
εαν μιλαμε για κλωνους,υπαρχουν αρκετοι.
για εμενα,ο 6000 ειναι super.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Με 200 ευρώ παίρνεις Pace 865 και Pace 831 με multiroom καταστάσεις, εγγραφές και HD. Δε θα χρειάζεται να μεταφέρεις την κάρτα σου γιατί ο άλλος δέκτης θα έχει την δική του. Αυτό που χάνεις είναι ότι οι εγγραφές δε μπορούν να βγουν από τον Pace και ότι αν θες να μεταφέρεις τη συνδρομή σε κάποιο εξοχικό, θα πρέπει να παίρνεις και το δέκτη μαζί σου.

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Όλα αυτά με τα surf lock και τις προσπάθεις που κάνει η NOVA να βγάζει άχρηστες τις παλιές κάρτες, "και καλά πως έχουν πρόβλημα"
και η μόνη λύση είναι να πάρετε τον νέο μας δέκτη με νέα 12μηνη συνδρομή... μου την χτυπάει στα νεύρα και πολύ, μιλάμε!!!

Απορώ πως ο φίλος κρατιέται και γράφει τόσο ήρεμα.

Εγώ θα τους είχα απαιτήσει να μου φτιάξουν το πρόβλημα που αυτοί προκαλούν, αλλιώς με ξεχνάνε από συνδρομητή, τώρα!
Όχι να δώσω και άλλα λεφτά για να πάρω δέκτη της αγοράς μόνο και μόνο για την μπαζοNOVA, και αν ο δέκτης παίξει.

Mindcircus

New member
3 December 2007
20
Me multiview όμως έχω και 9.90 συνδρομη το μήνα, και θα γεμίσω ή τρύπες ή καλώδια το σπίτι.

Μια επιλογή που μου είπαν να πάρω απλό αποκωδικοποιητη με CI ή CI+ και μοντούλα irdeto είναι καλή?

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Δεν υπάρχει ακόμα μοντούλα CI+ για τις παντρεμένες κάρτες. Οι ανύπαντρες παίζουν στα παλιά μωβ irdeto CI αλλά όπως αναφέρουν αρκετοί χρήστες έχουν πλέον προβλήματα και εκεί, όπως έχει και ο Humax σου.

Όλα αυτά με τα surf lock και τις προσπάθεις που κάνει η NOVA να βγάζει άχρηστες τις παλιές κάρτες, "και καλά πως έχουν πρόβλημα"
και η μόνη λύση είναι να πάρετε τον νέο μας δέκτη με νέα 12μηνη συνδρομή... μου την χτυπάει στα νεύρα και πολύ, μιλάμε!!!

Εγώ θα τους είχα απαιτήσει να μου φτιάξουν το πρόβλημα που αυτοί προκαλούν, αλλιώς με ξεχνάνε από συνδρομητή, τώρα!
Όχι να δώσω και άλλα λεφτά για να πάρω δέκτη της αγοράς μόνο και μόνο για την μπαζοNOVA, και αν ο δέκτης παίξει.

Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις και για τον ΟΤΕ.

Δυστυχώς, αν θες να δεις χωρίς προβλήματα τα δύο συνδρομητικά πακέτα της χώρας μας, υποχρεώνεσαι να έχεις και τον δικό τους δέκτη. Αν δε σου αρέσει αυτό και δεν έχεις πρόβλημα να κόψεις την συνδρομή, τότε την κόβεις.

Στην τελική δε μπορείς να απαιτείς από μία εταιρεία να κρατά συμβατότητα με μηχανήματα 10 χρόνων παλιά. Τα συστήματα εξελίσσονται, η επιλογή της Nova ήταν το secure sillicon, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει διακόπτει.

Προσωπικά αν και έχω ακριβούς Linux δέκτες, Nova βλέπω από Pace.

Last edited by a moderator:

Mindcircus

New member
3 December 2007
20

Χθες στο τηλέφωνο δεν ήμουν κ τοσο ήρεμος. Μου απάντησαν όμως πως η κάρτα είναι εκτος εγγύησης κ δεν έχουν την υποχρέωση να την αντικαταστήσουν. Σκεφτόμουν να βάλω δικηγόρο να το κοιτάξει, αλλά ούτε που θυμάμαι που ειναι το συμβόλαιο μετά απο 7 χρόνια...

Παρεμπιπτόντως, η κάρτα μου είναι kappa, αυτό δε σημαίνει πως αν μπει σε pace θα κλειδώσει? Ολες οι νεες κάρτες kappa δεν είναι? Και αν ναι, η δικια μου πως είναι ακόμα ελευθερη?

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Χθες στο τηλέφωνο δεν ήμουν κ τοσο ήρεμος. Μου απάντησαν όμως πως η κάρτα είναι εκτος εγγύησης κ δεν έχουν την υποχρέωση να την αντικαταστήσουν. Σκεφτόμουν να βάλω δικηγόρο να το κοιτάξει, αλλά ούτε που θυμάμαι που ειναι το συμβόλαιο μετά απο 7 χρόνια...

Παρεμπιπτόντως, η κάρτα μου είναι kappa, αυτό δε σημαίνει πως αν μπει σε pace θα κλειδώσει? Ολες οι νεες κάρτες kappa δεν είναι? Και αν ναι, η δικια μου πως είναι ακόμα ελευθερη?

Η κάρτα σου μπορεί να παίξει καλά σε ένα δέκτη Linux με oscam+mgcamd κατάλληλα ρυθμισμένο. Αυτό βέβαια μέχρι να αποφασίσουν να τις αποσύρουν όλες τις ανύπαντρες. Μπορείς πάντως να το κυνηγήσεις δικαστικά αν θες, αφού ο εξοπλισμός σου είναι πιστοποιημένος από την Irdeto και - αν το θέλει η Nova - μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει έτσι. Αξίζει όμως τον κόπο και το χρήμα;

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις και για τον ΟΤΕ.

Δυστυχώς, αν θες να δεις χωρίς προβλήματα τα δύο συνδρομητικά πακέτα της χώρας μας, υποχρεώνεσαι να έχεις και τον δικό τους δέκτη. Αν δε σου αρέσει αυτό και δεν έχεις πρόβλημα να κόψεις την συνδρομή, τότε την κόβεις.

Στην τελική δε μπορείς να απαιτείς από μία εταιρεία να κρατά συμβατότητα με μηχανήματα 10 χρόνων παλιά. Τα συστήματα εξελίσσονται, η επιλογή της Nova ήταν το secure sillicon, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει διακόπτει.

Προσωπικά αν και έχω ακριβούς Linux δέκτες, Nova βλέπω από Pace.
Να πω πως δεν έχω NOVA, αλλά ούτε και ΟΤΕ, και δεν πρόκειται να βάλω καθώς με τα ελεύθερα διάσπαρτα δορυφορικά, βολεύομαι μια χαρά.
Τα παραπάνω θα τα έλεγα στην NOVA από την στιγμή που θα την είχα χρόνια όπως και ο φίλος, και θα ήθελε η NOVA να με αναγκάσει να πετάξω την παλιά μου κάρτα.
Από την στιγμή που δεν θα μπορούσαν να με καλύψουν για να συνεχίσω να βλέπω όπως έβλεπα, με γεια τους με χαρά τους.
Δεν πρόκειται να τους παρακαλούσα, το αντίο θα το είχαν σίγουρο. Αυτό που κάνουν όμως είναι εξαναγκασμός και αυτό που που με ενοχλεί!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,093
ΑΘΗΝΑ
Η κάρτα σου μπορεί να παίξει καλά σε ένα δέκτη Linux με oscam+mgcamd κατάλληλα ρυθμισμένο.
Αυτό βέβαια μέχρι να αποφασίσουν να τις αποσύρουν όλες τις ανύπαντρες. Μπορείς πάντως να το κυνηγήσεις δικαστικά αν θες, αφού ο εξοπλισμός σου είναι πιστοποιημένος από την Irdeto και - αν το θέλει η Nova - μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει έτσι. Αξίζει όμως τον κόπο και το χρήμα;

γιατι Πανο με oscam+mgcamd και οχι με cccam?
κερδιζουμε κατι?γιατι εγω με cccam 2.3.0 στον 500hd παει σφαιρα,εκτος σπανιων περιπτωσεων,που μπορει να φαει κανα κολληματακι.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

γιατι Πανο με oscam+mgcamd και οχι με cccam?
κερδιζουμε κατι?γιατι εγω με cccam 2.3.0 στον 500hd παει σφαιρα,εκτος σπανιων περιπτωσεων,που μπορει να φαει κανα κολληματακι.

Κατά καιρούς στέλνουν πολλά EMM που μπουκώνουν το CCcam και κολλάει, με αποτέλεσμα να σταματά να παίρνει ενημερώσεις η κάρτα και να κλείνει. Αντίθετα το mgcamd δεν έχει τέτοιο θέμα.

Mindcircus

New member
3 December 2007
20
Τελικά, κ με βαρία καρδιά πήγα στη λύση του 831. Ελπίζω να μη το μετανιώσω. Ευχαριστώ όλους που αφιερωσαν το χρόνο τους να με βοηθήσουν...

Mindcircus

New member
3 December 2007
20
Ναι, τον παρέλαβα σήμερα το πρωι πριν έρθω γραφείο. Από την πρώτη στιγμή μου το προσέφεραν αυτό, απλώς το καθυστερησα ζυγίζοντας τις επιλογες μου...

nemesi54

AVClub Addicted Member
18 September 2007
1,694
Μοσχάτο
Κατά καιρούς στέλνουν πολλά EMM που μπουκώνουν το CCcam και κολλάει, με αποτέλεσμα να σταματά να παίρνει ενημερώσεις η κάρτα και να κλείνει. Αντίθετα το mgcamd δεν έχει τέτοιο θέμα.

Μπορείς να μου πείς λεπτομέρειες με pm??

Ή εστω ενα link να διαβάσω?
Στου αδερφού μου του έχω βάλει cccam, αλλά, αν το mgcamd είναι καλύτερο να του το αλλάξω.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Μπορείς να μου πείς λεπτομέρειες με pm??

Ή εστω ενα link να διαβάσω?
Στου αδερφού μου του έχω βάλει cccam, αλλά, αν το mgcamd είναι καλύτερο να του το αλλάξω.
Οι ρυθμίσεις είχαν αναφερθεί σε παλαιότερο τεύχος του digital tv info. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση από τους διαχειριστές να τις ποστάρω εδώ. Παλαιότερα υπήρχε αντίδραση σε δημοσίευση ρυθμίσεων softcam, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου.

Με pm δε θα τα στείλω, αλλά θα φροντίσω να ανεβάσουμε το σχετικό θέμα στο site του digitaltvinfo.gr και θα δώσω το link.

Ναι, τον παρέλαβα σήμερα το πρωι πριν έρθω γραφείο. Από την πρώτη στιγμή μου το προσέφεραν αυτό, απλώς το καθυστερησα ζυγίζοντας τις επιλογες μου...

Παίρνεις και τον 865 για master σε multiview και με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα βλέπεις ανεξάρτητα σε δύο τηλεοράσεις, έχεις και τα HD και κάνεις και τις εγγραφές σου στον 865.

Last edited by a moderator: