Δεν υπάρχει ακόμα μοντούλα CI+ για τις παντρεμένες κάρτες. Οι ανύπαντρες παίζουν στα παλιά μωβ irdeto CI αλλά όπως αναφέρουν αρκετοί χρήστες έχουν πλέον προβλήματα και εκεί, όπως έχει και ο Humax σου.
Όλα αυτά με τα surf lock και τις προσπάθεις που κάνει η NOVA να βγάζει άχρηστες τις παλιές κάρτες, "και καλά πως έχουν πρόβλημα"
και η μόνη λύση είναι να πάρετε τον νέο μας δέκτη με νέα 12μηνη συνδρομή... μου την χτυπάει στα νεύρα και πολύ, μιλάμε!!!
Απορώ πως ο φίλος κρατιέται και γράφει τόσο ήρεμα.
Εγώ θα τους είχα απαιτήσει να μου φτιάξουν το πρόβλημα που αυτοί προκαλούν, αλλιώς με ξεχνάνε από συνδρομητή, τώρα!
Όχι να δώσω και άλλα λεφτά για να πάρω δέκτη της αγοράς μόνο και μόνο για την μπαζοNOVA, και αν ο δέκτης παίξει.
Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις και για τον ΟΤΕ.
Δυστυχώς, αν θες να δεις χωρίς προβλήματα τα δύο συνδρομητικά πακέτα της χώρας μας, υποχρεώνεσαι να έχεις και τον δικό τους δέκτη. Αν δε σου αρέσει αυτό και δεν έχεις πρόβλημα να κόψεις την συνδρομή, τότε την κόβεις.
Στην τελική δε μπορείς να απαιτείς από μία εταιρεία να κρατά συμβατότητα με μηχανήματα 10 χρόνων παλιά. Τα συστήματα εξελίσσονται, η επιλογή της Nova ήταν το secure sillicon, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει διακόπτει.
Προσωπικά αν και έχω ακριβούς Linux δέκτες, Nova βλέπω από Pace.