Νέος διαχειριστής!

Α, συγνώμη... Δεν κατάλαβα οτι αυτό είναι πράσινο που "ρέπει" προς το μπλέ... :bang:

makita_drill_by_fiamdesign-d4ao2b1.png

Πρώτη μέρα διαχειριστής, είναι λογικό να είσαι ζαλισμέμνος... Όσα Makita έχω είναι μπλέ.
Και μη μου πείτε οτι μου έδωσαν μαϊμού μηχανάκια... :p

Παρ'ολο που εχω δυσχρωματοψια, το μπλε της μακιτα δεν ειναι ακριβως μπλε, φερνει και λιγο πρασινο :))

Παρ'ολο που εχω δυσχρωματοψια, το μπλε της μακιτα δεν ειναι ακριβως μπλε, φερνει και λιγο πρασινο :))

Μιχάλη, εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε...

Μπλέ που "φέρνει" προς το πράσινο...
ή πράσινο που "ρέπει" προς το μπλέ;

ιδού η απορία :grandpa:

Μετα απο εμπεριστατωμενη ερευνα, οπως αρμοζει σε αυτο το θεμα που προεκυψε, η επισημη τοποθετηση της εταιρειας δικαιωνει ΟΛΕΣ τις πλευρες!

Trademarks: Makita, LXT, AVT and the Makita logo, Teal color and Black & White color combination are the registered trademarks of Makita.

(το χρωμα της γραμματοσειρας παραπανω ειναι TEAL που ρεπει περισσοτερο προς το πρασινο:)

Το χρωμα TEAL.
Teal is a name of a colour named after the Common Teal, a bird with such a medium blue-green colour around the eyes, which is the colour known today as Teal.

More on TEAL
http://simple.wikipedia.org/wiki/Teal_(color)

Μιχάλη, εδώ έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε...

Μπλέ που "φέρνει" προς το πράσινο...
ή πράσινο που "ρέπει" προς το μπλέ;

ιδού η απορία :grandpa:
Μηπως σε μπερδευει η ζελατινα που δεν την εχεις βγαλει ακομη απο τα makita σου; Αλλοιωνει το χρωμα :p

Από μία ηλικία και πάνω λογικό είναι να μπερδεύετε τα χρώματα !!!:grandpa:

Μπράβο Μιχάλη !

Μπορώ άνετα να σου ευχηθώ "και εις ανώτερα"... έχεις άφθονα αποθέματα ροπής !! :ernaehrung004: