Νέος Ενισχυτής

Υπόψιν ότι αναμένεται σύντομα ο νέος Denon 1909, ο οποίος προσθέτει στον 1908 υποστήριξη για DD+, TrueHD και DTS-HD, scaler της Faroudja, είσοδο phono και άλλες βελτιώσεις. Δες εδώ.

Στα γνωστά Γερμανικά λημερια ειναι ήδη διαθέσιμος οπως και ο μεγαλύτερος αδερφος του ο 2309 που ειναι λιγο δυνατότερος και εχει 4 HDMI in αντι για 3.. Νομιζω ομως οτι ο 1909 συμφέρει περισσότερο

http://www.technikdirekt.de/main/en/audio-homecinema/heimkino/receiver/258517/-/Article.html?

Παντως ο 1909 φαινεται αρκετά καλός ; από την αλλη μεριά με 100 ευρώ λιγότερα παιζει ο Onkyo 606 ...

Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια...αν και τώρα με ψήνει και ο Onkyo. Βέβαια ο 1909 είναι και εντός του μπατζετ μου...δύσκολες αυτές οι αποφάσεις τελικα...

Λοιπόν...να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις για άλλη μια φορά. Σχεδόν κατέληξα. Από μάρκα πάμε σε Denon. Είτε ο 1909 είτε ο 2308. Πιθανώς τον 2308 λιγουρεύομαι και ας είναι παλιό μοντέλο. Τα 422 ευρώ είναι καλά νομίζω για τέτοιο μηχάνημα.
Τώρα μια ακόμα ερώτηση. Έχω αρχίσει και λιγουρεύομαι τα Kefακια τα IQ5. Έχει νόημα η αλλαγή των Klipsch με αυτά? Το σύστημα είναι και για ταινίες και για μουσική.

Τελικά 1909 είναι ο τυχερός :ernaehrung004:
Άντε να παίρνουν σειρά τα ηχεία τώρα!!!