ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ KINHMATOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (50"-55") ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ

με 500-600 βρισκεις μια καλη 50ρα...
με 1000 ενα καλο προβολι και τα υπολοιπα 500 ενα καλο "πανακι" στις 100 ιντσες.....

αυτη ειναι κινηματογραφικη αισθηση....

Ισως καποια στιγμη το τολμησω αν βαρεθω τις 50" ή το σπιτι που μένω ( γιατι δεν βολευει η διαρυβμιση..)
Αλλα παρ'ολα αυτα δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι παιρνεις εικόνα καλυτερη απο μιας GT50 με προβολεα στο 1000κο!!!!

Από πού βγαίνει αυτό το ποσοστό; Μήπως είναι λίγο φουσκωμένο;

Την ιδια ερωτηση εχω κι εγω να κανω. Αν ειναι ετσι ποιος ο λογος να την πουλανε κ να μην την αποσυρουν?

Καλησπέρα (Καλημέρα δηλαδή...),

Κατ εμε προσανατολίσου σε plasma μόνο και μόνο για την χρήση.Διάβασε εάν θέλεις τα θέματα στο αντίστοιχο forum των Plasma τηλεοράσεων και ιδιαίτερα των GT50,VT50,Samsung (ότι βγάζει σε 51''..).Με τα φετινά μοντέλα της Panasonic,σε ένα μεγάλο βαθμό υπάρχει πρόβλημα με DSE,και σε άλλες αναφέρεται ιδιαίτερη ευαισθησία στο IR.Ωστόσο,ζύγισε τα και αποφάσισε ότι για εσένα θα είναι λιγότερο προβληματικό.

Ανδρέας

Ηδη σε αυτη την λυση προσανατολιζομαι με πρωτη επιλογη την GT50 αλλα απ'οτι ακουω ειναι σαν να παιζω lotto... Μηπως να παρω κ καμια επεκταση εγγυησης ???

Last edited by a moderator:
Re: ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ KINHMATOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (50"-55") ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣ

Την GT30 την έχουν πάρει πάρα πολλά μέλη και μόνο 2 αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.
Ο Kosh (που την άλλαξε αμέσως) και ο Λευτέρης (που περιμένει τεμπέληδες Multirama να του την πάνε πίσω).
Πινακάκι κατόχων δεν έχουμε κάνει, αλλά το ποσοστό πρέπει να είναι ελάχιστο (αν ήταν 50% φυσικά θα είχε αποσυρθεί).
Στην GT50 τα δύο-προς το παρών-μέλη που την πήρανε, αναφέρουνε το dse (αν και δεν το παρατήρησαν εξ´αρχής).

Re: ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ KINHMATOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (50"-55") ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣ

Και 40% να μην είναι που και εγώ το θεωρώ λίγο αυξημένο,ακόμη και 20% είναι σαν να λέμε 1 στις 5 τηλεοράσεις είναι προβληματική!Αλλά και πάλι δεν μπορούμε να δώσουμε έτσι γενικά και αόριστα ένα ποσοστό.

( Και πάλι εγώ μια 51E6500 θα έπαιρνα :flipout: )

Από πού βγαίνει αυτό το ποσοστό; Μήπως είναι λίγο φουσκωμένο;

Dirty Screen Effect/Vertical Banding -> 14 (40%)

Αν βάλουμε green blob κτλ. ίσως το 50% να είναι μετριοπαθές.

Την GT30 την έχουν πάρει πάρα πολλά μέλη και μόνο 2 αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα.

Να υποθέσω ότι το poll δεν το έχεις δει ποτέ?

Αναφέρομαι αποκλειστικά στην GT30, όχι σε όλες.
Αν έπαιρνα Samsung ποτέ θα έπαιρνα αυτήν την προσφορά http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...-Bluray-BD-E5500-2x-3D-Glasses-IceAge3-3D.htm
Σε plasma σίγουρα προτιμώ Panasonic.
Kαι επανέρχομαι στο Νίκο, τον οποίο αφορά η αγορά, εφ´όσον διαθέτεις τα λεφτά σου προτείνω GT50. Αν διαπιστώσεις πρόβλημα, υπάρχει η διαδικασία αντικατάστασης, καθώς και εγγύηση 2 ετών.
Για οικονομία προφανώς GT30.
Κια για τους Ολυμπιακούς αγώνες που ενδιαφέρεσαι, η Panasonic σαν επίσημος χορηγός, αλλά και καταγραφέας με κάμερες 3d, έχει υποσχεθεί υλικό μέσω της viera 3dworld εφαρμογής της. :2thumb22sup:

GT30 δεν έχει και ο vertical? Ο άνθρωπος με την τηλεόραση-σκακιέρα (13 οριζόντιες και κάθετες γραμμές αν θυμάμαι καλά).

GT30 δεν έχει και ο vertical? Ο άνθρωπος με την τηλεόραση-σκακιέρα (13 οριζόντιες και κάθετες γραμμές αν θυμάμαι καλά).

VT30 έχει ο άνθρωπος-σκακιέρα!
Ας το σταματήσουμε και ας αφήσουμε τον άνθρωπο να αποφασίσει ψύχραιμα.-bye-

Για εμένα τα δεδομένα είναι ότι μεταξύ 50" και 55" κάποιος προτιμά την μεγαλύτερη άρα 55" και ότι για 30% gaming δεν πάει σε τηλεόραση πλάσμα.

Από εκεί και πέρα όποιος πληρώνει αποφασίζει κιόλας.

Ο Kosh (που την άλλαξε αμέσως) και ο Λευτέρης (που περιμένει τεμπέληδες Multirama να του την πάνε πίσω).
Πινακάκι κατόχων δεν έχουμε κάνει, αλλά το ποσοστό πρέπει να είναι ελάχιστο (αν ήταν 50% φυσικά θα είχε αποσυρθεί).
Στην GT50 τα δύο-προς το παρών-μέλη που την πήρανε, αναφέρουνε το dse (αν και δεν το παρατήρησαν εξ´αρχής).

Το DSE είναι κάτι που θα εμφανιστεί στα πρώτα 2 χρόνια της εγγύησης; (αν είναι στην τύχη μου...)

VT30 έχει ο άνθρωπος-σκακιέρα!
Ας το σταματήσουμε και ας αφήσουμε τον άνθρωπο να αποφασίσει ψύχραιμα.-bye-

Με έχετε κατάτρομάξει με τις σκακιερες, τις φέτες, τις γραμμές για τα οφ σάιτ κτλ. Αν είναι τόσο χάλια το προϊόν, πως δεν το έχουν κραξει διεθνώς όλα τα ειδικού τύπου περιοδικά;;; Πως έχει μείνει στο μυαλό του κόσμου ότι πλάσμα = Panasonic??? Στο κάτω κάτω δεν έχει ούτε Καν στοιχειώδες μάρκετινγκ η εταιρία... Ούτε Καν τους Ολυμπιακούς αγώνες δεν εκμεταλλεύτηκε να κάνει μια προωθητικη ενέργεια.. Άρα..;

Για εμένα τα δεδομένα είναι ότι μεταξύ 50" και 55" κάποιος προτιμά την μεγαλύτερη άρα 55" και ότι για 30% gaming δεν πάει σε τηλεόραση πλάσμα.

Από εκεί και πέρα όποιος πληρώνει αποφασίζει κιόλας.

Το 30% που λέω μπορει να είναι κ μικρότερο κ αφορά χρήση πέρα απο ταινίες κ πρόγραμμα ΤV. Δηλ video streaming - PC σύνδεση (όχι πολυ στατικό... Κ λίγο Ps3 ίσως...)

Last edited by a moderator:

Τα ειδικού τύπου περιοδικά θα κάνουν ότι και στις LCD με clouding , δηλαδή άντε να γράψουν σε καμιά υποσημείωση "βρέθηκε και λίγο vertical banding" , οι περισσότεροι δεν θα γράψουν τίποτα.

Εδώ γνωστό περιοδικό επί χρόνια έβγαζε πρώτη την Sony σε όλα τα συγκριτικά , λεπτομέρεια ότι έδινε Bluray με σπόνσορα την ίδια εταιρεία.

Όταν πέφτουν λεφτά για διαφημίσεις ανεβαίνουν και οι βαθμολογίες. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες.

χαιρετω οπως τα λεει ο υπεριων ειναι...συν 10 απο μενα...λεγω ημουν ετοιμος για g30 περυσι ειδα ενα ωραιοτατο burn in ghost πεστε το οπως θελετε κ μεχρι τωρα λεω αντε γεια..αλλα υποψιν συνδεω πι-σι κ πι-ες3 ποια samsung πηρες υπεριων??????

χαιρετω οπως τα λεει ο υπεριων ειναι...συν 10 απο μενα...λεγω ημουν ετοιμος για g30 περυσι ειδα ενα ωραιοτατο burn in ghost πεστε το οπως θελετε κ μεχρι τωρα λεω αντε γεια..αλλα υποψιν συνδεω πι-σι κ πι-ες3 ποια samsung πηρες υπεριων??????

Kι εμένα σε μεγάλη αλυσίδα , μου έδειξαν μία πλάσμα που είχε επάνω της τέτοιο κάψιμο που σβηστή έδειχνε "εικόνα" .
Ήταν το επιχείρημα του πωλητή για να με πείσει να πάρω led . τον ρώτησα λοιπόν , αυτή η εικόνα που έβλεπα τι ακριβώς ήταν και μου απαντά
"μα την είχαμε συνδέσει με κάμερα όσο την είχαμε εκθεσιακή" .
Πήραν λοιπόν μία πλάσμα και από τις 0 ώρες λειτουργίας , μέχρι τις χχχχχχχχχ , την είχαν να δείχνει στατική εικόνα σε (βάζω στοίχημα) dynamic ρυθμίσεις . Σα να λέμε , μάπα αυτοκίνητα τα φεράρι , ούτε να μου οργώσουν το χωράφι μπορούν , ούτε να ανέβουν την πλαγιά με τα σκαλάκια .
Εδώ ο γάιδαρος μου και τα καταφέρνει μια χαρά .
:damnyou:

(Μιας και ρωτάς , ο υπερίων πλάσμα πήρε πάλι)

Last edited:

Nίκο , η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει να δώσεις έναν σκασμό λεφτά για τηλεόραση . Θεωρώ πως καλύτερη εικόνα από τις πανασόνικ δεν έχει καμία , αλλά από την άλλη το να πληρώσει κάποιος διπλάσια τιμή για 5" περισσότερες , ή για λίγο καλύτερη εικόνα στις λεπτομέρειες δε λέει . Αν βάλω τώρα στον προβληματισμό και τα πιθανά προβλήματα των τελευταίων πανασόνικ , η απόφαση γίνεται ακόμα δυσκολότερη . Εγώ έχω ήδη 50" και θα ήθελα να πάω σε 60-65 , αλλά το κέφι μου δεν θα τους το πληρώσω χρυσό . Πάρε μια καλή οικονομική 50αρα , είτε samsung είτε panasonic και κράτα τα λεφτά για μελλοντική αγορά μεγαλύτερης , σε λογικότερη τιμή και με λιγότερα προβλήματα .
Έτσι κι αλλιώς στα 3-3,5 μέτρα και οι 55" λίγες θα σου είναι .

Μια ζημία στον υπολογιστη μου και η γνωστη επιδρομη της εφοριας με κρατησαν μακρυα απο το φορουμ... και την αγορα της TV αντιστοιχα... Λίγο οι απόψεις περι προβληματικών πανελς της Panasonic λιγο οτι οι 50" ειναι λιγες για τα 3,5 μετρα, λιγο οτι θελω να συνδεω και κανενα iPad, Pc, PS3 με εκαναν να δω με αλλο ματι μια προσφορα με κουπονι για την Samsung 55ES8000 στα 2074 με 24 ατοκες κ 6 μηνες Nova Fullpack & ΗD με ολο τον εξοπλισμο - την Sony 55HX850 στα 1697€ & την LG55M860 στα 1889€ με δωρο μια 3d videocam...

Να το τολμησω ή να δοκιμάσω αναμεσα σε 50VT50 στα 1770€ & 50ST50 στα 1050€ (δεν την βρηκα φθηνοτερα) με οτι προβλημα μπορει να προκυψει?

Αρα προτεινεις να παω σε μια 50ST50 και να περιμενω τις 4Κ?
Ποια ειναι η καλυτερη τιμη για 50ST50???

Panasonic 2011-2012 = κορυφαία εικόνα αλλά και προβλήματα.
Στο φόρουμ αναφέρονται λεπτομερώς.
Παίρνεις αυτή: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103703
Βάζεις το κουπόνι uet73532 και σου βγαίνει 794,20 και είσαι καλυμμένος.

Απάντηση: ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ KINHMATOΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (50"-55") ΨΑΧΝ

@Nikos Rizos ....καλορίζικη η 50VT50.. το ερώτημα σου μεταφέρθηκε στο νήμα κατόχων της τηλεόρασης, όπου εξελίσεται η συζήτηση για το εν λόγω μοντέλο....

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Plasma-VT50-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page89

...αφού αυτό το thread "έκλεισε" τον κύκλο του... ως έρευνα αγοράς ;)