Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Tό Δ.Σ. τού Σωματείου Avclub αποφάσισε νά ορίσει ώς νέο Γενικό Διαχειριστή τού διαδικτυακού χώρου Avclub τόν Δημήτρη Δημητρακούδη,μέλος έμπειρο,αφοσιωμένο και καταξιωμένο στόν χώρο μας..:2thumb22sup::2thumb22sup:

Tό Δ.Σ. καί η Δ.Ο. τού εύχονται κάθε επιτυχία στό έργο του.:ernaehrung004:

Θάχει τήν αμέριστη συμπαράσταση όλων μας..

Σιδεροκέφαλος.:grinning-smiley-043

Πραγματικά χαίρομαι,άξιζε του Δημήτρη αυτή η θέση,καλή επιτυχία πάντως από εμένα,θα είμαστε όλοι στο πλευρό σου :D

Πραγματικά του άξιζε, μετά από μία σταθερή και κατευναστική παρουσία μαζί με την εμπειρία τόσων ετών (συν και λίγη τρέλλα που κακά τα ψέμματα χρειάζεται) ο Δημήτρης είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Μπράβο μπράβο μπράβο (και όχι τίποτε άλλο πλέον δε θα έχουμε και δικαιολογία να του τη λέμε σε καφέδες κτλ...πάλι είσαι με το κινητό σε αυτο το forum?!?!?!?!? Μα είμαι Γ.Δ. θα απαντάει.....Σπύρο θα μου το πληρώσεις αυτό!)

Σιδηροκέφαλος λοιπόν!!!:award:

Πραγματικά του άξιζε, μετά από μία σταθερή και κατευναστική παρουσία μαζί με την εμπειρία τόσων ετών (συν και λίγη τρέλλα που κακά τα ψέμματα χρειάζεται) ο Δημήτρης είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Μπράβο μπράβο μπράβο (και όχι τίποτε άλλο πλέον δε θα έχουμε και δικαιολογία να του τη λέμε σε καφέδες κτλ...πάλι είσαι με το κινητό σε αυτο το forum?!?!?!?!? Μα είμαι Γ.Δ. θα απαντάει.....Σπύρο θα μου το πληρώσεις αυτό!)

μας εσκασε να τον κανουμε ΓΔ....μηπως δεν στα πε καλα?

Απάντηση: Re: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Μα είμαι Γ.Δ. θα απαντάει.....Σπύρο θα μου το πληρώσεις αυτό!)

Μά εγώ μιά ερώτηση τού έκανα...Θές ή δέν θές.:flipout:

Μεταξύ μας πάντως τά ´συμβόλαια´υπεγράφησαν τήν Πέμπτη στό Alba μεταξύ τρίτου-τέταρτου ποτού..:guitarist::five:

Καί δέν σούπα τό χειρότερο..

Υπάρχει option μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους τού Δ.Σ.:vroam::ernaehrung004:

Καί επί τή ευκαιρία:Eχουμε νά σέ δούμε από τό CERN..........-bye-:ernaehrung004:

Σιδεροκεφαλος Δημητρη !!

Αυτον τον ΓΔ τον ξερω προσωπικα, Ντινος γκρινιαρης mode: OFF απο δω και περα :D

Ας κρατησει καποιος αυτο το ποστ σε μια ακρη, καποια στιγμη ισως χρειαστει (ευχομαι να μην)να μου το τριψει στα μουτρα