Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Νομίζω ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο φόρουμ μας αυτήν την περίοδο!!! Φίλε Δημήτρη θερμότατα συγχαρητήρια και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα :grinning-smiley-043 -bye-

Δημήτρη καλή δύναμη.

Αλήθεια όμως δεν θα ευχαριστήσει κανένας την παλιά διαχείριση για τις υπηρεσίες που πρόσφερε;
Συνηθίζεται και κάποιο "καλό κατευόδιο" στον αποχωρήσαντα και εδώ δεν είδα ακόμη κανένα τέτοιο.

Σ' ευχαριστώ πολύ Μιχάλη, και φυσικά έχεις δίκιο.

Γιαυτό χαίρομαι που είμαι ο πρώτος που θα ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ν. για την αφοσίωση που έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, και να του ευχηθώ καλή ξεκούραση από το πόστο του Γ.Δ. και καλή συνέχεια στις λοιπές αρμοδιότητές του στο Σωματείο. :smile:

Toυς φιλους μας ,οταν θελουμε να τους πουμε κατι ,κανουμε τον κοπο και τους το λεμε κατ ιδιαν.Εξ αλλου οταν με καποιον μιλας η εχεις συχνη επαφη,ειναι πιο ανθρωπινο να επικοινωνησεις κατ ιδιαν.
Ουτως η αλλως ολους οσους ξοδευουν τον χρονο τους και την προσωπικη τους ζωη ,μεσα απο τις θεσεις των διαχειριστων κλπ,τους χρωσταμε ενα μεγαλο ευχαριστω.

E πες το Μιχαλη ,το ευχαριστω,αφου το θελεις.Εγω διαλεξα αλλον δρομο για να του το πω,και απ οτι ξερω και πολλοι αλλοι.Το βημα ειναι ελευθερο ,δεν νομιζω να σου απαγορευσε κανενας να εκδηλωσεις τις ευχαριστιες σου στον πρωην Γ.Δ.

Παρόλο που δεν γνωρίζω προσωρινά το νέο ΓΔ θα ήθελα να του ευχηθώ ειλικρινά καλή δύναμη στο έργο του και να καταφέρει να ανταπεξέλθει, όπως πρέπει και αρμόζει στη θέση του, στις δυσκολίες και κακοτοπιές που ενδεχομένως θα του παρουσιαστούν.
Εξάλλου όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και τα ευχαριστήρια για την προσπάθεια, στο τέλος αυτής, βγαίνουν αβίαστα και με χαρά.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη: Κι εγώ θυμάμαι σε κάθε αλλαγή δχ, γδ, αγδ κλπ να καλοσωρίζουμε τον καινούριο και να ευχαριστούμε τον απερχόμενο για το έργο του. Ίσως δεν το έκαναν όλοι αλλά οι περισσότεροι, τώρα κανένας...

Πάντα υπάρχει μια αρχή και χαίρομαι που αυτή έγινε από δύο εξέχοντα μέλη του φόρουμ μας.

Και από την πλευρά μου έγινε παράληψη.

Ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίσατε.-bye-

Πιθανόν εννοείς "παράλειψη", σε άλλη περίπτωση δεν μπορώ να βγάλω νόημα.
Χαίρομαι κι εγώ, το ταπεινό μέλος, που βοήθησα να αποκατασταθεί το ζήτημα.
Προφανώς θα ακολουθήσουν οι ευχαριστίες.
Ευχές και χαιρετούρες ανταποδίδονται!

Εμ έτσι είναι.

Στα ταπεινά μέλη, στους στρατιώτες πάντα πέφτουν τα βάρη και κρατάνε ένα φόρουμ ώστε να μη ξεχνάμε τόσο σημαντικά ζητήματα.-bye-

Ας αφήσουμε λοιπόν να λάβουν το λόγο οι ευχαριστίες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Ασχετο, αλλά έχεις χαθεί από προσώπου γής εσύ!!

Εγώ γιά η Τατιάνα ???

Γιατί η Τατιάνα όντως είχε χαθεί απο προσώπου γής.

Αν εννοείς εμένα, μάλλον ..χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές !!:drummer: :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Εγώ γιά η Τατιάνα ???

Γιατί η Τατιάνα όντως είχε χαθεί απο προσώπου γής.

Αν εννοείς εμένα, μάλλον ..χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές !!:drummer: :grinning-smiley-043

Αλλού για αλλού το νήμα ως συνήθως -bye- Εγώ όντως είχα χαθεί αλλά είπα να επιστρέψω Δημήτρη μου μου λείψατε....... :smile:

Αλλά λέω για τα δικά μας να τα λέμε σε άλλο νήμα όπως και για τους άλλους πρώην κτλ διαχειριστές γιατί κατακλέβουμε -ως συνήθως- το νήμα άλλου :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Αλλού για αλλού το νήμα ως συνήθως -bye- Εγώ όντως είχα χαθεί αλλά είπα να επιστρέψω Δημήτρη μου μου λείψατε....... :smile:

Αλλά λέω για τα δικά μας να τα λέμε σε άλλο νήμα όπως και για τους άλλους πρώην κτλ διαχειριστές γιατί κατακλέβουμε -ως συνήθως- το νήμα άλλου :smile:

Κυρία tatiana καλησπέρα.
Ως μέλος αυτής της κοινότητας από το 2001 (με όποια μορφή λειτουργούσε κάθε περίοδο) θυμάμαι δεκάδες αλλαγές δχ κάθε μορφής. Πάντα υποδεχόμασταν τον καινούριο με τις συνηθισμένες ευχές και αποχαιρετούσαμε τον απερχόμενο με ευχαριστίες κλπ. Πιθανά να είναι τυπικές, και οι ευχές και οι ευχαριστίες, αλλά είναι μια διαμορφωμένη τακτική.
Όπως φαίνεται ήρθε ο καιρός να αλλάξει αυτή η τακτική, ή απλά είναι θέμα περίπτωσης. Η κοινότητα έχει αλάνθαστο κριτήριο, κι ας γνωρίζουν περισσότερα οι διαχειριστές της.
Αυτά, από ένα απλό μέλος της κοινότητας.