Αυτο ειναι μονο image η και scam? Με τι ειναι καλυτερα να τα φορτοσω στο δεκτη?Πάρε αυτό! Είναι το Gemini 4.60 χωρίς time bomb και moded από την GSF team. Υπάρχει και 4.70 αλλά αυτή είχα πρόχειρη και με αυτή κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου!
Αυτο ειναι μονο image η και scam? Με τι ειναι καλυτερα να τα φορτοσω στο δεκτη?
Εχω την εντυπωση οτι το περασα το gemini 4,60 γιατι αλαξε ολη η εικονα του δεκτη και φυσικα το λεει οταν ανηγει ο δεκτης. το δραμα ειναι οτι δεν ξερω τι αλο πρεπει να κανω για να παιξει την kappa τις νοβα. το φορτωσα με το dreambox control center. τωρα σωστα λαθος δεν ξερω.
Ευχαριστω για την αμεση απαντιση σου.
Το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει οχι μονο, να το δω αλλα ουτε και εκγραφη να κανω. Sorry, registration has been disabled by the administrator
Οκ αν θελεις αναβασετο να υπαρχει, γιατι εγω θελω πολυ δουλεια ακομα για να εξικιωθο...Ασε εχω χασει την μπαλα.....Ευχαριστω παντως.........Έχει το Gemini 4.70 από το GSF που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν το θες να στο ανεβάσω, αλλιως κρατάς το 4.60 που πέρασες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.