Νεος για αγορα Dreambox

Πάρε αυτό! Είναι το Gemini 4.60 χωρίς time bomb και moded από την GSF team. Υπάρχει και 4.70 αλλά αυτή είχα πρόχειρη και με αυτή κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου!

Απάντηση: Re: Νεος για αγορα Dreambox

Πάρε αυτό! Είναι το Gemini 4.60 χωρίς time bomb και moded από την GSF team. Υπάρχει και 4.70 αλλά αυτή είχα πρόχειρη και με αυτή κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου!
Αυτο ειναι μονο image η και scam? Με τι ειναι καλυτερα να τα φορτοσω στο δεκτη?

Re: Απάντηση: Re: Νεος για αγορα Dreambox

Αυτο ειναι μονο image η και scam? Με τι ειναι καλυτερα να τα φορτοσω στο δεκτη?

Αυτό είναι το image το οποίο έχει ενσωματωμένο το cccam 2.1.4. To scam πρέπει να το προσθέσεις εκ των υστέρων! Πάντως ακόμη και με το cccam ως emulator και με 2 γραμμές ρυθμίσεων στο cccam.cfg μπορείς να διαβάσεις στον ενσωματωμένο reader του 500s, απροβλημάτιστα ακόμα και kappa της nova! Για περισσότερα με pm!
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να το φορτώσεις (εγώ έτσι φόρτωσα σε 500s κλώνο) είναι ένα null σειριακό καλώδιο ένα PC με σειριακή και το πρόγραμμα dreamup. Απλή η διαδικασία και σίγουρο το φλασάρισμα!

Εχω την εντυπωση οτι το περασα το gemini 4,60 γιατι αλαξε ολη η εικονα του δεκτη και φυσικα το λεει οταν ανηγει ο δεκτης. το δραμα ειναι οτι δεν ξερω τι αλο πρεπει να κανω για να παιξει την kappa τις νοβα. το φορτωσα με το dreambox control center. τωρα σωστα λαθος δεν ξερω.

Re: Απάντηση: Νεος για αγορα Dreambox

Εχω την εντυπωση οτι το περασα το gemini 4,60 γιατι αλαξε ολη η εικονα του δεκτη και φυσικα το λεει οταν ανηγει ο δεκτης. το δραμα ειναι οτι δεν ξερω τι αλο πρεπει να κανω για να παιξει την kappa τις νοβα. το φορτωσα με το dreambox control center. τωρα σωστα λαθος δεν ξερω.

Τώρα μόλις διάβασε πως τελικά το πέρασες το Image! Αυτό είναι το 90% της υπόθεσης! Θα έχεις Pm για τα υπόλοιπα!

Re: Απάντηση: Re: Νεος για αγορα Dreambox

Ευχαριστω για την αμεση απαντιση σου.
Το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει οχι μονο, να το δω αλλα ουτε και εκγραφη να κανω. Sorry, registration has been disabled by the administrator

Έχει το Gemini 4.70 από το GSF που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν το θες να στο ανεβάσω, αλλιως κρατάς το 4.60 που πέρασες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεος για αγορα Dreambox

Έχει το Gemini 4.70 από το GSF που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Αν το θες να στο ανεβάσω, αλλιως κρατάς το 4.60 που πέρασες!
Οκ αν θελεις αναβασετο να υπαρχει, γιατι εγω θελω πολυ δουλεια ακομα για να εξικιωθο...Ασε εχω χασει την μπαλα.....Ευχαριστω παντως.........

Για την ιστορια που λενε, ο νεος μου dreambox dm 500, με την βοηθεια ολων σας, δουλευει θαυμασια και φυσικα επεξε την καρτα τις νοβα.
Ευχαριστω παρα πολλυ ολους οσους με βοηθησαν με τις απαντησεις τους, και ευχωμαι και γω μεσα απο την εμπηρεια που θα αποκτησω απο τον dream να φανω χρισημος.

Τελος θελω δημοσια να ευχαριστισω το xamurabi οχι μονο για την βοηθεια του αλα και για την υπομονη που εδειξε....:music-smiley-005:

φιλε xamurabi τα εμαθες τα νεα? Περασα Το gemini 4.70 και μαλιστα με dreamUp που δεν μπωρουσα. Εκανα απλα ενα μικρο λαθακι.
Ωριστε μαθαινουμε και εμεις οι νεωτεροι για να μην γκρινιαζεται εσεις οι παλιωτεροι χα χα!!!!:Banane0::Banane0::Banane0: