Νέος για νέο προβολέα

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,164
Τήνος / Ελλάς
Φίλος σκέφτεται να πάρει τον πρώτο του προβολέα για θέαση στην αυλή το καλοκαίρι και μέσα στο σπίτι το χειμώνα.
Θέλει να είναι hd και τον ενδιαφέρει και το 3d.
Τιμή κάτω από 1000 ευρώ όσο καλύτερο value for money τόσο καλύτερα.

είναι μέλος όπως και εγώ αλλά δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί.
Καιρό παρακολουθώ τον 1070 αλλά βλέπω γκρίνια στα τελευταία νήματα.

είναι μέλος όπως και εγώ αλλά δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί.
Καιρό παρακολουθώ τον 1070 αλλά βλέπω γκρίνια στα τελευταία νήματα.

Όταν λες γκρίνια τί εννοείς;Μήπως αναφέρεσαι στα σχόλια των κυρίων που διαθέτουν μηχανάκια τετραπλάσιας τιμής;

Μελετάω καιρό το νήμα του 1070.
Στις τελευταίες σελίδες βγαίνω να γίνεται σφοδρή κριτική και μάλιστα κάποιοι από εσάς χαρακτηρίζουν αυτούς που κάνουν κριτική σαν troll.

Εγω προσωπικά που έχω άποψη επειδή τον αγόρασα σου λέω να πείς του φίλου σου να πάει να τον δει και να αποφασίσει με βάση τα μάτια του..Τρολλιές και λοιπά...εσωκομματικά καλό θα είναι να τον αφήσουν αδιάφορο.Εγώ πάντως τον απολαμβάνω,και πίστεψέ με οι μελαχροινές του game of thrones ας πούμε,δέ μοιάζουν με..γερασμένες γκριζομάλλες!

Γενικά κάτω από 1000ρικο παίζουν τα 2 μοντέλα που έχουν προταθεί. Πολύ τίμια μηχανάκια. Από εκεί και πέρα η επιλογή έχει να κάνει και με το κάδρο και την απόσταση προβολέα - κάδρου. Είναι πιθανό κάποιο από τα μοντέλα να βγαίνει off λόγω χωροταξικών περιορισμών. Μιλάω κυρίως για το χειμερινό setup.

Στην Τήνο μόνο τη θάλασσα μπορούμε να δούμε.
Για αυτό αρκούμαστε στα μάτια των άλλων για tv και προβολείς.

2 ερωτήσεις για τους έχοντες:
Ο θόρυβος του ανεμιστήρα είναι ενοχλητικός?
το μαύρο σε σύγκριση με μία καλή plasma panasonic gt σειρά ας πούμε πόσο τις % υπολείπεται?
Α και κάτι ακόμα η 3d θέαση για 2 άτομα πόσα χρήματα επιπλέον απαιτεί?

Ο θόρυβος θα σε προβληματίσει μόνο σε νυχτερινές προβολές,με πολύ χαμηλή ένταση ήχου,αν όμως σου αρέσει η ταινία δεν τον αντιλαμβάνεσαι.Πάντως καλό θα ήταν να είναι πιό ήσυχος.Για το μαύρο μπορώ μόνο να σου πω ότι είναι πολύ καλύτερο,και απο ότι το περίμενα,και απο την lcd lg που έχω.

Δεν είμαι κάτοχος και δεν μπορώ να σου απαντήσω για το θόρυβο και τα γυαλιά. Αν και νομίζω ότι στο νήμα του θα βρείς πληροφορίες και για τα 2.

Για το μαύρο η απάντηση είναι απλή. Όσο % υπολείπονται οι 50 ίντσες από τις 120 πχ

Πέρα από την πλάκα μεγάλο ρόλο στο μαύρο του προβολέα παίζει ο χώρος, το χρώμα της οθόνης κλπ. Μην περιμένεις πάντως να δείς την εικόνα μιας πανασονικ πλάσμα μεγενθυμένη.

Απάντηση: Re: Νέος για νέο προβολέα

Μελετάω καιρό το νήμα του 1070.
Στις τελευταίες σελίδες βγαίνω να γίνεται σφοδρή κριτική και μάλιστα κάποιοι από εσάς χαρακτηρίζουν αυτούς που κάνουν κριτική σαν troll.

Δεν έχει γίνει καμμία σφοδρή κριτική (ακόμα), ειδικά από τους κατέχοντες. Επομένως, μάλλον, για κάτι άλλο μιλάς...

Το μηχάνημα το έχω δει 2-3 φορές και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Επομένως, πολύ θα ήθελα να δω ποιες είναι αυτές οι σφοδρές κριτικές που δέχεται.