Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Eγώ δεν έχω άλλο "ψωμί".... Έφτασα τις 112...
icon10.gif
icon10.gif

(Καί στις 10 Φλεβάρη έχω γιορτή και γεννέθλια μαζί.....
icon12.gif
)

…εσύ δε μετράς…πρώτον γιατί έχεις και σπίτι στο χωριό ;) :grinning-smiley-043δεύτερον άμα δε σου κάτσει καλά ο Marantz θέλεις και backup… (αν και εκτός του Marantz πρέπει να εξετάσεις και τον VW-60 της Sony… κάτι μου λέει ότι θα κάτσει καλύτερα στα γούστα από τον DiLA ;) :BDGBGDB55:-bye-

To ενδιαφερον εστιαζεται στο οτι αναφερεται "native" contrast στα 30. 000:1 ητοι ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο του HD-1!! Λετε η JVC να εκανε παλι το θαυμα της?
Specs (απο το www.avsforum.com):

Lens Motorized Shift H/V
Zoom and developed motorized
2 Hdmi 1.3

- Size of the panels: 0.7 inch X 3 (16:9)
- Resolution 1,920 X 1,080 pixels
- optical Zoom motorized X2
f=21.3-42.6mm
F=3.2-4.3
- Lens vertical ±80% and horizontal shift ±34%
- Lamp 200 Watt: ultra-high Mercury lamp (UHP) presses -- xenon >pas = economic and more stable in time.
- Contrast: 30 000:1
- Dimensions (W X. X D) 455 X 172.5 X 418.5mm (without extrusions) = more compact than the HD1.
- noise of operation less low than the HD1
- 2 entries hdmi 1.3
- 1 entry YUV (3 RCA) - compatible RGB
- 1 Svideo entry
- 1 Composite Entry (RCA)
- a catch RS-232 (D-sub 9-pine)
- treatment excel of the sd sources into analogical: Chip Gennum 9450 (9351 on the HD1)
- Possibilities on the level of the adjustment of gamma
- adjustable convergences with 0,5p
- less 8000
- a 3 years guarantee on site
- a guarantee of 1 year on the lamp

Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

To ενδιαφερον εστιαζεται στο οτι αναφερεται "native" contrast στα 30. 000:1 ητοι ΔΙΠΛΑΣΙΟ απο του HD-1!!

Δεν με παρακολουθείς όταν γράφω....
icon12.gif

Άντε πάλι πίσω......

Σας στέλνω 1920Χ1080 ευχές για καλό Χειμώνα και η αναλογία των καλών και των κακών που θα σας συμβούν να είναι 30.000:1 :ernaehrung004:

Μα τι να το κανουμε τοσο contrast βρε παιδες?

Περιττο ειναι, με 15οοο:1 καλα δεν ειμαστε????

δεν παμε καλα....

Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Eγώ δεν έχω άλλο "ψωμί".... Έφτασα τις 112...
icon10.gif
icon10.gif

(Καί στις 10 Φλεβάρη έχω γιορτή και γεννέθλια μαζί.....
icon12.gif
)
Ε ναι ρε Μπάμπη , εσύ τον έλιωσες τον προβολέα . Απορώ πως μπορείς και βλέπεις ακόμα σ αυτόν . Εγώ στην θέση σου θα έβαζα αμέσως αγγελία.:flipout:( με PM)

Στο αμερικανικο φορουμ διαβασα καποια σχολια, "μυστηρια", αλλα δεν δινω και πολυ βαση ακομα.

Το σιγουρο ειναι οτι θα μας πριξουν και τ'αυτια και τα ματια παλι με δαυτον,.,...

Πάντως εγώ τους φίλους μου δεν τους ξεχωρίζω! Και ο Μπάμπης και ο Γιάννης και ο Τάκης και ο Τάσος και ο Ντίνος έχουν την ίδια θέση στην καρδιά μου! :D

Re: Απάντηση: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Πάντως εγώ τους φίλους μου δεν τους ξεχωρίζω! Και ο Μπάμπης και ο Γιάννης και ο Τάκης και ο Τάσος και ο Ντίνος έχουν την ίδια θέση στην καρδιά μου! :D
Εγώ δλδ δεν έχω θέση στην καρδιά σου;

Καλώς, εσύ χάνεις…

:p

Δεν ξερω τελικα ποιες θα ειναι οι διαφορες, παντως απο αυτα που διαβαζω, καταλαβαινω οτι το μονο διαφορετικο που εχουν στον καινουργιο, ειναι καλυτερη διαχειριση του φωτος , οσον αφορα την "χρηση/διαχυση" του μεσα στα οπτικα.
Ουσιαστικα δηλαδη εχουν κανει καλυτερο το ηδη καλο του μαυρο, και εχοντας ριξει την τιμη της φωτεινοτητας του μαυρου στο μισο ( και κρατωντας το ιδιο λευκο /ισχυ λαμπας κτλ) εχουν διπλασιασει το κοντραστ.

Δεν βλεπω επισης αναφορα πουθενα για διαφορες στη χρωματικη του συμπεριφορα !

ρε συ Χρηστο καντο μας λιγο λιανα μας διαβαζουν και κουμπουρες...(σαν εμενα) δηλαδη το στο καλο αξιζει +3000 ευρω ωστε να παρει καποιος τον 100αρι

Αμφιβάλλω αν θα κάνει + 3.000 Ευρω.

Το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η τιμή να μένει η ίδια (αν όχι χαμηλότερη) και απλώς το παλιό μοντέλο να εξαφανίζεται.

Όσο έκανε περίπου νομίζω, σιγά μην πέσει ήδη η τιμή του επειδή σε 5-6 μήνες (δεν το κοβω για νωρίτερα αν κρίνω από το παρελθόν) βγει νέο μοντέλο.