ρε συ Χρηστο καντο μας λιγο λιανα μας διαβαζουν και κουμπουρες...(σαν εμενα) δηλαδη το στο καλο αξιζει +3000 ευρω ωστε να παρει καποιος τον 100αρι
αν δεν με πει ο Browser τι να κανω δεν κουνιεμαι:drummer::drummer:
:idea:
:chinscratch:
:argue:
:violent-smiley-008:
Larry, δεν ξερω αν μπορω να πω αν αξιζει η οχι. Για μενα το μαυρο του ηδη υπαρχοντος μοντελου ειναι υπεραρκετο για home cinema "σαλονιου".
Για dedicated χωρο τωρα, για αλλους ειναι αποδεκτο και πολυ καλο, για αλλους παλι οχι.
Λαρρυ, ο HD-1 δεν εχει motorized lens shift, αλλα χειροκινητο.
Τωρα το variable iris μου μυριζει "βηματικη" ιριδα σαν του 8720 ητοι να ρυθμιζει ο χρηστης σε ποιο σημειο να την κλεισει αναλογα με ποσο φως ή κοντραστ επιθυμει. Αν ομως δεν τον δουμε απο κοντα, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα.
..το οποιο ειναι και της πλακας (τελειως)
να ξαναρωτησω κατι μια και ελεγα τελη Σεπτεβριου θα ανεβασω και εγω εναν D ILA στο ταβανι μου
τι σημαίνει Χ2 motorized lens shift ? Προφανώς ότι η δυνατότητα μετακίνησης του κάδρου μας με το lens shift μπορεί να φθάσει μέχρι και το διπλάσιο του προβαλλόμενου.
Variable Iris ? Ο HD1 δεν έχει αυξομειούμενη ίριδα. Με αυτή μπορείς να πειραματιστείς και να προσαρμόσεις το 'φως + contrast' του προβολέα σου αναλόγως του χώρου αλλά και του προσωπικού σου γούστου.
ο παλιος D ILA δεν έχει motorized lens shift? Όχι. Manual χειροκίνητα...
επισης οταν εχει τιμη 8500 με 9500 οπως μας γραφει το αρχικο ποστ πως θα παει στα 5000 ? Μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας ίσως?
Τί νόμιζες οτι αγόρασες; Marantz;![]()
Δε φτανει που με πηρες στον λαιμο σου, τωρα με δουλευεις και απο πανω :argue:
Εχω την εντυπωση οτι στο variable iris, πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι, καθως δεν αναφερετε τιποτα στο επίσημο εντυπο που εχει παρατεθει παραπανω, και μαλλον ειναι υποθεση καποιων site προσπαθωντας να δικαιολογησουν το 30.000/1.
Οσον αφορα το 2χ motorized lens shift, πιθανολογω οτι αφορα τον οριζοντιο και καθετο αξονα.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το θέμα είναι
The DLA-HD100 is compatible with the latest HDMI 1.3 specifications, which allow it to go from millions of colours to billions of colours and reproduce subtler shades of greyscale.
Άλλο ένα + για 30000:1
Εγώ πάτος(?)βρίσκω τα πάντα θετικά στον νέο JVC.
Η βηματική ίριδα θα βοηθήσει πολλούς να πετύχουν ακόμα καλύτερη απόδοση σtο χώρο τους , ( μην επιμενετε βρε, κατα 95% ΔΕΝ ειχει,δεν αναφερετε πουθενα )
το ηλεκτρικό lens shift θα λειτουργήσει σαν παυσίπονο για τον πονοκέφαλο όλων αυτών που πειραματίζονται με masking , ( αυτο πως γινεται τωρα ?)
το καλύτερο μαύρο ουδείς εμίσησε, η 1,3 HDMI μπορεί να μην μας είναι άμεσα χρήσιμή και μπορεί να μην μας χρειαστεί και καθόλου μέχρι ν αλλάξουμε προβολέα αλλά σίγουρα θα ικανοποιήσει ένα ψυχολογικό κομμάτι μας, Βέβαια η τιμή του μπορεί να είναι το μοναδικό μειονέκτημα του αλλά έτσι είναι , πώς θα ζήσουν κι αυτοί οι άμοιροι , κλέφτες θα γίνουν . Άλλωστε θα βρεθεί το αγοραστικό κοινό . Ελπίζω με τα παραπάνω να έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο να ξεκινήσουν κάποιοι να πουλάνε τον HD1. Παιδιά μην το σκέφτεστε καθόλου , πουλήστε τώρα που είναι καιρός . Άλλωστε τι ψυχή έχουν τα 2 – 3 χιλιάρικα παραπάνω που ζητάει το φανταστικό αυτό μηχανάκι. ( εγω παντως , για να βγαλω 2 - 3 χιλιαρικα , μου βγαινει η ψυχη)
Εχω την εντυπωση οτι στο variable iris, πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι, καθως δεν αναφερετε τιποτα στο επίσημο εντυπο που εχει παρατεθει παραπανω, και μαλλον ειναι υποθεση καποιων site προσπαθωντας να δικαιολογησουν το 30.000/1.[/I]
Οσον αφορα το 2χ motorized lens shift, πιθανολογω οτι αφορα τον οριζοντιο και καθετο αξονα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.