Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Έχει φωτοφοβία το παιδί....:music-smiley-005:

Kι απο αυτο εχω......, ολα τα κακα πανω μου ...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Ξεκαθαρα ΝΑΙ ! ( τουλαχιστον με την μορφη που το εχω δει στον hd1 )
Τι να πω.....

Δλδ τι εχει η ''μορφή στον hd1'';

Τι να πω.....

Πολύ "κοιτώ τον ήλιο κατάματα" δεν είναι;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Τι να πω.....

Αν θελεις να το συζητησουμε σε αλλο θεμα.

Εδω ο κοσμος θα διαβαζει τα του hd100 που λεει κι ο τιτλος .....:p

Πολύ "κοιτώ τον ήλιο κατάματα" δεν είναι;;;

Ήτανε....
icon12.gif
Τώρα το συνήθισα και θέλω κι άλλο....
icon10.gif

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο OT ρε παιδιά για το παρόν θέμα (αφού αφορά και τον HD100).

Επειδή δεν το καταλαβαίνω (έχω την αίσθηση ότι το contrast είναι κάτι αντικειμενικό - εξ ου και μετρήσιμο) για κάντε το πιο λιανά βρε παίδες.

Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο OT ρε παιδιά για το παρόν θέμα (αφού αφορά και τον HD100).

Επειδή δεν το καταλαβαίνω (έχω την αίσθηση ότι το contrast είναι κάτι αντικειμενικό - εξ ου και μετρήσιμο) για κάντε το πιο λιανά βρε παίδες.

αν και μυριζομαι οτι δεν θα παει καλα, θα σε ρωτησω που ακριβως εχεις δει τοσο κοντραστ εκτος απο τον hd1 !

Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

αν και μυριζομαι οτι δεν θα παει καλα, θα σε ρωτησω που ακριβως εχεις δει τοσο κοντραστ εκτος απο τον hd1 !
Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία (αλλά δεν νομίζω να διαφωνήσουν και πολλοί σε αυτό): Πουθενά.

Αυτό δεν είναι το βασικότερο που τον κάνει κορυφαίο;

ΥΓ Παίζει ρόλο και η όσφρηση στο θέμα του contrast; :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία (αλλά δεν νομίζω να διαφωνήσουν και πολλοί σε αυτό): Πουθενά.

Αυτό δεν είναι το βασικότερο που τον κάνει κορυφαίο;

ΥΓ Παίζει ρόλο και η όσφρηση στο θέμα του contrast; :p

Δεν εννοω σε προβολεα, εννοω παντου.

Η καλη μυτη παντα βοηθαει ! Ξερω τι σου λεω . -bye-

Δεν εννοω σε προβολεα, εννοω παντου.
Τώρα δλδ πρέπει να συγκρίνω την πραγματικότητα με μία προβαλλόμενη εικόνα;

Μου βάζεις δύσκολα.

Γιατί το πας ανάποδα, για να με ταλαιπωρείς; (ρητορική ερώτηση, το ξέρω ότι το κάνεις γι αυτό :p) Γιατί δεν εξηγείς τι εννοείς;

Να υποθέσω ότι εννοείς ότι το contrast του dila είναι μεγαλύτερο από της ‘πραγματικότητας’ (?) και γι αυτό ‘αφύσικο’;

Δεν έχω πολλές γνώσεις επί του θέματος και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Για πες.

Τώρα δλδ πρέπει να συγκρίνω την πραγματικότητα με μία προβαλλόμενη εικόνα;

Μου βάζεις δύσκολα.

Γιατί το πας ανάποδα, για να με ταλαιπωρείς; (ρητορική ερώτηση, το ξέρω ότι το κάνεις γι αυτό :p) Γιατί δεν εξηγείς τι εννοείς;

Να υποθέσω ότι εννοείς ότι το contrast του dila είναι μεγαλύτερο από της ‛πραγματικότητας’ (?) και γι αυτό ‛αφύσικο’;

Δεν έχω πολλές γνώσεις επί του θέματος και μου φαίνεται ενδιαφέρον. Για πες.

Ακριβως οπως το περιεγραψες.

Τα εχω γραψει αρκετες φορες γιαυτο δεν τα ξαναγραφω.
Γιαυτο και για να αποφυγω το συνηθισμενο "πεσιμο"...-bye-

Γιατί δεν μου ´κολλάειʼ ;

Αν ήταν έτσι γιατί τότε πάντα μας λείπει contrast;

Μην μου πεις ότι θέλουμε καλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπουμε live.

Γιατί έχω την αίσθηση, αν ισχύει αυτό που λες – αν μπορεί ας το τεκμηριώσει κάποιος, ότι το contrast δρα ως υποκατάστατο του 3D που δεν μπορούν να δώσουν τα σημερινά μέσα προβολής και ως εκ τούτου είναι ʽαπαραίτητοʼ αν θέλουμε να συγκλίνουμε με την live εικόνα;

Re: Απάντηση: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Μετα απο επικοινωνια που ειχα με φιλο στην ιφα που τον ειδε σημερα ( και κατοχο hd1), σας μεταφερω τα λεγομενα του....

" τιποτα, ιδιαιτερο...στις ακρες εξακουθουλουθει να ειχε το θεμα ομοιομορφιας φωτεινοτητας σαν τον προηγουμενο, μου φανηκαν λιγο καλυτερα τα χρωματα επισης σαν τον προηγουμενο, κοντραστ "τουμπανο", ε, δεν εκοψα και φλεβες....!

Καλα και περισυ που ειχατε παει τα δυο σας, δεν κοψατε φλεβες, αλλα οταν ηρθε Ελλαδα, αλλαξατε (ή τουλαχιστον ο ενας) γνωμη! :worshippy:
Η αληθεια ειναι οτι ακομα και σε τετοιες διεθνεις εκθεσεις, το "στησιμο " ενος setup ειναι συνηθως μετριο. Διαβασα και ανατριχιασα οτι η JVC εκανε demo του HD-100 χρησιμοποιοντας ισως την χειροτερη (απο πλευρας ποιοτητας εικονας) ταινια Bluray : Το fantastic 4!! Λες και θελαν να θαψουν το μηχανακι τους...:eek::eek:

Απάντηση: Re: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Γιατί δεν μου ´κολλάειʼ ;

Αν ήταν έτσι γιατί τότε πάντα μας λείπει contrast;

Μην μου πεις ότι θέλουμε καλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπουμε live.

Γιατί έχω την αίσθηση, αν ισχύει αυτό που λες – αν μπορεί ας το τεκμηριώσει κάποιος, ότι το contrast δρα ως υποκατάστατο του 3D που δεν μπορούν να δώσουν τα σημερινά μέσα προβολής και ως εκ τούτου είναι ʽαπαραίτητοʼ αν θέλουμε να συγκλίνουμε με την live εικόνα;

Μια χαρα τα λες. Απλα πιστευω οτι το παρακανε.Και σε συνδιασμο με το χρωματικο του θεμα , το αποτελεσμα, τουλαχιστον στα δικα μου ματια, δεν ειναι σωστο !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Καλα και περισυ που ειχατε παει τα δυο σας, δεν κοψατε φλεβες, αλλα οταν ηρθε Ελλαδα, αλλαξατε (ή τουλαχιστον ο ενας) γνωμη! :worshippy:
Η αληθεια ειναι οτι ακομα και σε τετοιες διεθνεις εκθεσεις, το "στησιμο " ενος setup ειναι συνηθως μετριο. Διαβασα και ανατριχιασα οτι η JVC εκανε demo του HD-100 χρησιμοποιοντας ισως την χειροτερη (απο πλευρας ποιοτητας εικονας) ταινια Bluray : Το fantastic 4!! Λες και θελαν να θαψουν το μηχανακι τους...:eek::eek:

Μαλιστα, αλλα δεν εχω καταλαβει τι σχολιαζεις τωρα. Το τι μου ειπε στο τηλεφωνο η τη δικη μου γνωμη? Δεν νομιζω να εξεφρασα αποψη για τα σχολια του ! Ας μην τα κανουμε ολα αχταρμα ...

Οι πληροφορίες λένε ότι ο browser προσπαθεί να ρίξει τις τιμές στους HD1 που θα βγουν σε λίγο στο σφυρί :jester:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος HD-100 DiLA απο την JVC !!!

Μαλιστα, αλλα δεν εχω καταλαβει τι σχολιαζεις τωρα. Το τι μου ειπε στο τηλεφωνο η τη δικη μου γνωμη? Δεν νομιζω να εξεφρασα αποψη για τα σχολια του ! Ας μην τα κανουμε ολα αχταρμα ...

Σχολιασα φυσικα τι αποψη που μας μεταφερες, οχι την δικια σου αφου δεν τον εχεις δει! :FSGSFGS4:
Τον αχταρμα που τον ειδες ρε Χρηστο?