Νέος HD δέκτης

kostas999

Established Member
25 October 2006
270
Βρήκα ευκαιρία τώρα που η Nova έχασε το champions και την πέταξα. Καιρός να περάσω σε HD. Μπήκε κάτοπτρο 1.40 κινούμενο και ψάχνω για δέκτη.
Ως ψιλοάσχετος θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του Dreambox 8.000 (1.000 ευρώ) ή να πάω σε κάτι πολύ πιο φθηνό όπως ο Humax PDR iCord (400 ευρώ με 500άρη σκληρό). Για τον Dreambox 800 άκουσα πολλά παράπονα για αξιοπιστία και δεν παίρνει μεγάλο δίσκο 3.5 sata (μπαίνει εξωτερικά?).

είναι πολύ πιθανό να επανέλθει το CL στην nova , γιατί η On Telecoms δεν έχει πανελλαδική κάλυψη ... όσο για τους δέκτες , και ένας των 250 ευρώ είναι μια χαρά... για λεπτομέρειες διαβάζεις στα λοιπά τόπικς ...

Νίκο διάβασα τα τόπικς αλλά ψιλοχάθηκα. Δεν κατάλαβα τι κερδίζω με ένα δέκτη όπως ο Dreambox που παίρνει plug in. Δεν είναι το ίδιο και ο Humax?

Re: Απάντηση: Νέος HD δέκτης

Σηκώνει πολύ κουβέντα και έχει ήδη συζητηθεί ... εαν είναι να παίξεις χωρίς τα "εκπαιδευτικά" τότε ο icord θεωρείται κορυφαίος ...

Το ενα θεμα ειναι αν οι καινουριοι DM παιζουν τις καρτες της Νοβα χωρις προβληματα.Για τον Humax εγω δεν εχω ακουσει ουτε καλα ουτε κακα.Αν τον εχεις η' αν ξερεις θα μπορουσες να μας πεις δυο λογια?

Μεγαλε τον 800αρη και εικονα και πονηρο!!{τραγουδια απο πουλακια!}

Φίλε gianniko δεν έχω εγώ το Humax αλλά φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Νίκο, δε με ενδιαφέρουν τα "εκπαιδευτικά" αλλά αν σπάει με κάποιο τρόπο (πχ. σύνδεση στο Internet) κλειδωμένα κανάλια όπως το National Geographic, Animal Planet, κτλ και κυρίως HD κανάλια.

τα "εκπαιδευτικά" είναι φίλε αυτά που λες ... κλειδωμένα δλδ που ανοίγουν με ιδιαίτερους τρόπους ...

δυστυχώς είναι ενάντια στη πολιτική της ιστοσελίδας η συζήτηση αυτού του αντικειμένου ... εαν κάποιος προθυμοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος να σε βοηθήσει , δεν έχει καμία ευθύνη το forum ...

Απο κει και πέρα υπάρχουν πολλοί δέκτες με ethernet , αλλά ταυτόχρονα τα κλειδωμένα πακέτα όσο περνάει ο καιρός περνάνε σε νέα αντιπειρατικά συστήματα όπως nagra 3 ...

Απάντηση: Re: Νέος HD δέκτης

Φίλε gianniko δεν έχω εγώ το Humax αλλά φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος. Νίκο, δε με ενδιαφέρουν τα "εκπαιδευτικά" αλλά αν σπάει με κάποιο τρόπο (πχ. σύνδεση στο Internet) κλειδωμένα κανάλια όπως το National Geographic, Animal Planet, κτλ και κυρίως HD κανάλια.

Και εγω αλλα ενωω και πραγματικα μην τα λες τοσο χυμα εδω!!!