Νέος Κανονισμός Αγγελιών (ισχύς από 12/1/2012)

Status
Not open for further replies.
Όταν γνωρίζω και μου ζητηθεί είμαι εδώ να συμβουλέψω, να ρωτήσω, να απαντήσω και να πω την άποψη μου. 150 μηνύματα είναι πάρα πολλά για ένα μέλος που γράφτηκε ή μπήκε στο κλίμα του forum ας πούμε πριν 1 χρόνο.

Σε ένα χρόνο βλέπεις τουλάχιστον 30 ταινίες (cinema/DVD).
Αν μπεις και πεις τη γνώμη σου στα νήματα που τις παρουσιάζουν, όλο και σε κάποια συζήτηση θα μπλεχτείς.
+ μία μικρή παρουσίαση του συστήματός σου, τα 150 μηνύματα τα έχεις στη τσέπη.

Για να μην μιλήσω για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Πολυκάναλος, βιντεοπροβολείς, high end... Πράγματα που ασχολείσαι αν συμπεράνω από τις αγγελίες που έχεις αναρτήσει κατά καιρούς... :smile:

Εγώ ξέρω.....

ότι επειδή κάποια παιδάκια....

κάνουν πολλαπλά προφίλ για να κάνουν....

ΨΥΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ....

Την πατάμε όλοι μας!!!!
Καλή σας ημέρα :-)

Last edited by a moderator:
150 Μηνυματα ειναι παρα πολλα ,μηπως να μειωθουν λιγο ???

Παιδιά, για να μην κουράζεστε άδικα, ο κανονισμός είναι αυτός που είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

Αυτό το νήμα αποτελεί ανακοίνωση, όχι δημοσκόπηση.

Αν κάποια στιγμή στο μέλλον αλλάξει ο κανονισμός, θα σας το ανακοινώσουμε.

Το νήμα κλειδώνεται.

Από σήμερα έχουν γίνει και οι απαραίτητες αλλαγές στο κείμενο του Κανονισμού μας.

Επιπλέον αυτών που έχω αναφέρει στο πρώτο μήνυμα, πλέον δεν επιτρέπεται και η ανάρτηση αγγελίας εκ μέρους τρίτων προσώπων (φίλων, άλλων μελών μας, κτλ).

Επιτρέπεται όμως πλέον η προώθηση αγγελίας (up) μέσω προσθήκης συναφών ειδών σε αυτή, χωρίς αύξηση της τιμής (για ουσιώδεις προσθήκες (κατά την κρίση της Δ.Ο.)).

Γεια χαρά σε όλους. Ως μέλος του avclub εδώ και χρόνο περίπου, περνάω αρκετά από τον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζοντας τα όσα ενδιαφέροντα βρίσκει κανείς στα επί μέρους threads και φυσικά στις αγγελίες. Με όλο το σεβασμό στην προσπάθειά σας την οποία υποστηρίζω, αδυνατώ να καταλάβω γιατί βάλατε το όριο των 150 posts προκειμένου κάποιος να έχει το δικαίωμα ανάρτησης αγγελίας. Υποθέτω ότι έχετε κάποιο σοβαρό λόγο αλλά βρίσκω για λόγους δεοντολογίας σκόπιμο να το εξηγήσετε στα μέλη σας, τα οποία αφιερώνουν τον χρόνο τους και την καλή τους διάθεση, να κρατάνε το site αυτό ζωντανό και ενδιαφέρον.

Αλλιώς φαντάζει ως μία αυθαιρεσία η οποία δεν μας τιμά - και αν δεν είναι έτσι, αδικεί εσάς.

Ευχαριστώ

Ξενοφών Τσιλιμπάρης

και επειδή όσο το σκέφτομαι τόσο ενοχλούμαι: Δηλαδή αν κάποιος συμπληρώσει τα 150 posts την τελευταία μέρα της χρονικής περιόδου που εσείς ορίζετε ως την ικανή και αναγκαία και δεν έχει κάποια αγγελία να ανεβάσει και την πρώτη μέρα της νέας περιόδου που πρέπει να αρχίσει να συμπληρώνει ρούμπους (τα 150 ποστς δηλαδή) αποφασίσει να βάλει αγγελία, δεν θα έχει το δικαίωμα και θα πρέπει να περιμένει πότε και αν θα κάνει 150 posts εκ νέου του τύπου "αν πρέπει να κάνει run in το καλώδιο για το conditioner" και επ' αυτού να βγάλει καμμιά 50-αρια ποστς (και για παρόμοια φιλοσοφικά ζητήματα άλλα 100), οπότε τελικά εμείς οι υπόλοιποι που απλά σας διαβάζουμε και ενίοτε θαυμάζουμε την σοφία σας (δεν το λέω ειρωνικά) και ποτέ δεν πρόκειται να ποστάρουμε 150 φορές γιατί απλούστατα δεν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι ουσιαστικό, ουσιαστικά μένουμε στην "απέξω" αν μου επιτρέπεται η έκφραση. Είναι έτσι? Με συγχωρείτε αλλά έτσι πάτε σε μία ελιτίστικη κατάσταση όπου μόνο οι ανήκοντες στο ιεαρατείο έχουν τελικά το προνόμιο να προβαίνουν σε αγοραπωλησίες. Σκεφτείτε όμως ότι το hobby είναι συνυφασμένο με την λογική του "αγοράζω, βιώνω και τελικά αντικαθιστώ - άρα πουλάω - για να αγοράσω κάτι άλλο που μεσοπρόθεσμα μάλλον θα ξαναπουλήσω κλπ", οπότε με την πολιτική σας, όλα αυτά τα κόβετε. Δεν ξέρω αλλά νοιώθω ότι σχεδιάσατε μια πολιτική ερήμην του κοινού σας, αυτού που εν τέλει σας δίνει υπόσταση (εκτός και αν θέλετε να είστε μία κλειστή παρέα, δεκτόν φυσικά αλλά πείτε το λίγο πιο ευθέως).

Καλοπροαίρετα και ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Ξενοφών

Mea culpa! Όντως πιο ρεαλιστικός ο περιορισμός όπως έχει πραγματικά από αυτόν που εσφαλμένα νόμιζα ότι ισχύει. Απολογούμαι.

Όμως πρακτικά το quotta που βάλατε συνεχίζει να λειτουργεί ως μηχανισμός αποκλεισμού μεγάλου μέρους του κοινού σας, από την πιο φυσιολογική δραστηριότητα του hοbby που είναι η ανανέωση των συστημάτων τους σε συχνή βάση.

Και έπειτα δεν είναι παράλογο κάποιος που έχει ήδη ανεβασμένη αγγελία να μπορεί να την ανανεώνει μεν αλλά παράλληλα να μην μπορεί να ανεβάσει νέα?

Τι να πω...Εσείς το τρέχετε το site εσείς αποφασίζετε αλλά τουλάχιστον σεβαστείτε την απήχηση που έχετε σε εμάς και κάντε τον κόπο να μας εξηγήσετε την λογική σας.

Φιλικά

Ξ.Τ.

Προφανώς αδερφέ δεν είναι ευχάριστο να αποκλείεται οποιοσδήποτε από τις αγγελίες, όμως θα ήταν πραγματικά πολύ πιο δυσάρεστο αν γινόταν το forum... μικρές αγγελίες.
Ας επωφελούνται λοιπόν περισσότερο τα ενεργά μέλη (παλαιά δεν θα το έλεγα... τρεις μήνες δεν είναι τίποτα) και ας υπάρχει και ένα κίνητρο για όσους μόνο διαβάζουν, να γράψουν και καμιά πρόταση για τα μηχανήματά τους ή τις εντυπώσεις τους σχετικά με τις ταινίες που είδαν και τις μουσικές που άκουσαν, ανταποδίδοντας στα υπόλοιπα μέλη την όποια βοήθεια έχουν ήδη αποκομίσει.

Και έπειτα δεν είναι παράλογο κάποιος που έχει ήδη ανεβασμένη αγγελία να μπορεί να την ανανεώνει μεν αλλά παράλληλα να μην μπορεί να ανεβάσει νέα?

Καλημέρα.
Θα έλεγα να ξαναδιαβάσεις τον κανονισμό, γιατί πάλι παρανόησες κάτι. :smile:

Από εκεί και πέρα, η κατηγορία των μικρών αγγελιών είναι καθαρά βοηθητική. Θα μπορούσε να μην υπάρχει και καθόλου.
Στόχος του AVClub είναι τα μέλη του να κάνουν μία σωστή αγορά και να μένουν ευχαριστημένοι από αυτή και όχι να αλλάζουν μηχανήματα συνέχεια. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Ωραία αυτό ζητάω από εσάς. Πείτε δύο λόγια για το σκεπτικό σας, που όπως από την αρχή είπα, κάποιους λόγους θα έχετε για να προβείτε στο νέο σχήμα ανάρτησης αγγελιών. Αλλιώς όταν βλέπει κανείς έτσι απότομα τους περιορισμούς που βάλατε "του έρχεται κάπως..".

Πείτε αν δεν σας κάνει κόπο επίσης ποιο σημείο του κανονισμού είναι εκείνο που πρέπει να προσέξω για να μην λέω κοτσάνες (στα κλεφτά τον διάβασα λόγω έλλειψης χρόνου).

Ευχαριστώ και πάλι.

Ξ.Τ.

Status
Not open for further replies.