Νέος Κανονισμός Αγγελιών. Παρακαλώ την προσοχή σας..

Status
Not open for further replies.
19 June 2006
35,670
Εδώ αναρτήθηκε ο νέος κανονισμός των αγγελιών:

https://avclub.gr/forum/showthread....ελίες-Κανόνες-FAQ?p=1057036714#post1057036714

Οι αγγελίες από 'δω και στο εξής γίνονται moderated, δηλαδή, θα παίρνουν έγκριση από τον αρμόδιο συντονιστή και κατόπιν θα εμφανίζονται δημόσια.

Όσες αγγελίες είναι στον ''αέρα'', θα συνεχίσουν να είναι για μια εβδομάδα ακόμα. Οι συγκεκριμένες δεν συνυπολογίζονται στο ετήσιο συνολικό άθροισμα, συνεπώς, μετά από 7 ημέρες, τα πάντα ξεκινάνε από την αρχή.

Καλή συνέχεια.

Γιατί δεν μειώνετε και τον αριθμό των μηνυμάτων που χρειάζονται για να βάλει κάποιος αγγελία;
Μπορεί να είναι γραμμένος πολύ καιρό αλλά να μη γράφει συχνά.

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διότι δεν ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε μέλη που θα βάλουν ντε και καλά αγγελία. Ενδιαφερόμαστε να μεγαλώσουμε την παρέα με ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν με τα ποστ τους στο φόρουμ.

Re: Απάντηση: Νέος Κανονισμός Αγγελιών. Παρακαλώ την προσοχή σας..

Διορθώθηκε. Ευχαριστώ.

10% είναι η μείωση.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτό το αναγκαστικό 10% δεν είναι προς όφελος κανενός. Αν κάποιος πχ πουλάει κάτι ακριβό αλλά καλό, δύσκολα θα κατεβαίνει κάθε φορά 10% αν η αγγελία του χαθεί στην ουρά.

Θεωρώ πως θα "χαθούν" αξιόλογες αγγελίες έτσι.

Μιας και ο αριθμός των αγγελιών περιορίστηκε δραστικά, η ουρά δεν θα είναι και πολύ μεγάλη για κάποιον να ψάξει. Εκτός αν σκεφτούμε την απίθανη περίπτωση να σπεύσουν όλα τα μέλη του φόρουμ να εξαντλήσουν τις αγγελίες τους άμεσα και ταυτόχρονα.

Αυτοί που βάζουν αγγελίες γράφουν όλοι συχνά;
Μη με παρεξηγήσεις δεν είμαι " έμπορος" που θέλει να πουλήσει το εμπόρευμα του.
Απλώς θέλω να έχω την ευχέρεια να βάζω αγγελίες, όπως έχω πάρει και πράγματα από αγγελίες.
Να πω ότι διαβάζω πολύ τακτικά το forum και δεν είμαι περιστασιακός επισκέπτης.

Δεν σε παρεξηγώ, απλά, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε ανάποδα απ' ότι γράφεις:

Περισσότερη ενεργή παρουσία και συμμετοχή των χρηστών με περιστασιακή ευχέρεια ανάρτησης αγγελιών. Δηλαδή, οι αγγελίες είναι κάτι σαν δώρο, όχι αυτοσκοπός.

Οk, κατανοητό! Σε ευχαριστώ!

Οντως το -10% ειναι υπερβολικο - δηλ με δυο up μειωσεις το 5000 πχ θα γινει ...4000 ; Υπερβολικο .
Αλλα βεβαια συμφωνω πως ο σκοπος του σάιτ δεν ειναι οι αγγελιες, αν και ο αριθμος των 3 αγγελιων ανα μελος ετησιως ειναι ...τιποτα!

Re: Απάντηση: Νέος Κανονισμός Αγγελιών. Παρακαλώ την προσοχή σας..

Οντως το -10% ειναι υπερβολικο - δηλ με δυο up μειωσεις το 5000 πχ θα γινει ...4000 ; Υπερβολικο .
Αλλα βεβαια συμφωνω πως ο σκοπος του σάιτ δεν ειναι οι αγγελιες, αν και ο αριθμος των 3 αγγελιων ανα μελος ετησιως ειναι ...τιποτα!

Είπαμε να αλλάξουμε τον κανονισμό μήπως και σε συμμαζέψουμε :P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Κανονισμός Αγγελιών. Παρακαλώ την προσοχή σας..

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτό το αναγκαστικό 10% δεν είναι προς όφελος κανενός. Αν κάποιος πχ πουλάει κάτι ακριβό αλλά καλό, δύσκολα θα κατεβαίνει κάθε φορά 10% αν η αγγελία του χαθεί στην ουρά.

Θεωρώ πως θα "χαθούν" αξιόλογες αγγελίες έτσι.

θα συμφωνισω και εγω....

@ baspav, evam7, leοnkoum.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά?

Πόσες αγγελίες έχετε βάλει όσα χρόνια είστε εδώ και από πόσες έχετε κάνει αγορές.

Ρωτάω πραγματικά.

Χρειάζομαι την πληροφορία.

Συμφωνώ και στα δύο.
Ειδικά το θεμα με την υποχρεωτική έκπτωση του 10% το βρίσκω και εγώ καπως.
Την μείωση της τιμής ενός προϊόντος είναι σωστό να την καθοριζει ο πωλητης και οχι το μέσο όπου μπαίνει μια αγγελία.
Επίσης ενώ δεν πουλώ συχνά πράγματα το όριο των τριών αγγελιών το βρίσκω πολύ μικρό.

Επειδή έχει γίνει αρκετός λόγος περί του 10% της μείωσης, χωρίς να υπάρχει πραγματική ουσία ή κάποιο πρόβλημα.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν...

Το όριο ισχύει για το up και μόνον για το up.
Όταν κάποιος βλέπει την αγγελία και ενδιαφέρεται, τίποτα δεν τον εμποδίζει να κάνει με π.μ. αντιπρόταση στον πωλητή μικρότερη του 10%, εκείνος να δεχτεί, η αγγελία να κλείσει και όλα καλά και όμορφα. Γενικά, τίποτα πρακτικά δεν άλλαξε στην συναλλαγή πλην του αριθμού των αγγελιών.

Πάντως στο my phone η πλατφόρμα επιτρέπει την όποια αλλαγή τιμής χωρίς να γίνεται up της αγγελίας.
Με αυτό τον τρόπο δεν υπαρχει επέμβαση στο ποσοστό μείωσης της τιμής από το φόρουμ.

Το myphone προφανώς αντιμετωπίζει το θέμα των αγγελιών διαφορετικά απ' ότι εμείς. Δεν είναι μονάχα ζήτημα τι δυνατότητες έχει ή δεν έχει η πλατφόρμα.

Status
Not open for further replies.