Νεος Κατοχος denon 1910

mafgr

New member
18 February 2008
30
Παιδια γεια σας ειπα και εγω με την σειρα μου να αγορασω τον βραβευμενο 1910.Πηγα να κανω test χθες εβαλα μονο ενα ηχειο το συνεδεσα ειτε στο Front left A,ειτε στο Front left Β αλλα μουσικη δεν μπορω να ακουσω αλλαξα και ηχεια το ιδιο αποτελεσμα.Εχω βαλει για test το mp3 μου στην aux και δουλευει κανονικα ξερετε τι ρυθμισεις πρεπει νβα κανω εχω χαθει!!

Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες!!! Έχω τον 1909 και είναι απίστευτα μπερδεμένα τα μενού. Απ'ότι είδα ο 1910 έχει λιγότερες εισόδους και κανούργιο εγχειρίδιο. Τουλάχιστον το αγγλικό είναι καλύτερο απο το παλιό μοντέλο και το τηλεχειριστήριο πιο λογικό. Δές μια ματιά απο πιά είσοδο παίρνει ήχο αυτό που θέλεις να ακούσεις (dvd,sat ipod κλπ)

αν καποιος δεν ξερει αγγλικα τη γυνεται; οι εταιριες μας τα παιρνουν ,ακομα και οι πορτογαλοι οτι παρουν ειναι στη γλωσα τους
εμεις τα ακουμπαμε χοντρα στη καθε εταιρια αλλα αυτες μας γ...
δεν ειναι υποχρεωμενοι οτι μοντελο φερνουν ,το μανουαλ να ειναι
μεταφρασμενο σε οτι ερχεται στην ελλαδα

συγνωμη για το υφος ,αλλα σαν καταναλωτης νομιζω οτι εχω δικο

Έγραψα για το αγγλικό γιατί το βρήκα σε pdf και μπόρεσα να το συγκρίνο με το δικό μου. Το ελληνικό δε με βοηθάει πολύ. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι... περίεργη. Προτιμό το αγγλικό. Στον 1910 είναι αρκετά λιγότερες σελίδες και ποιο απλά γραμμένο απο του 1909. Αλλά όπως είπα ο 1910 έχει πολύ λιγότερες εισόδους και λιγότερα μπερδέματα υποθέτω. Άλλαξαν και την δομή των μενού και το τηλεχειριστήριο (ευτυχώς). Α ναι και η οθόνη έχει λιγότερες ενδείξεις...παραχωρήσεις για να πέσει η τιμη....

Last edited:
δεν το ειπα για σενα φυλε ,το λεω για της εταιριες που μας τα παιρνουν
και δεν κανουν σωστα τη δουλια τους ,εσυ καλα τα λες αφου το αγγλικο τα λεει ποιο αναλιτικα .σηγα να μην πληρωσουν ,αφου υπαρχουν τα κ......
τη σημασια ολα για να γλυτωσουν χρηματα (κοστος)

Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που τον αγόρασες ή στην αντιπροσωπεία της Denon και ζήτα ελληνικές οδηγίες.
Υποχρεωτικά συνοδεύεται οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά από ελληνικές οδηγίες χρήσης.

Δεν καταλαβαινω γιατι η δοκιμη εγινε με ενα ηχειο μονο..
Φανταζομαι οτι επιλεγεις ως πηγη το aux ετσι? κοιτα και μηπως εχει πατηθει κανενα mute καταλαθος και σε παιδευει..

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας βασικα δεν εχω ακομα συνδεσει tv για να δω το osd μενου μεσω hdmi και αυτο δυσκολευει την κατασταση πιστευω.Σημερα θα βαλω default ολες τις ρυθμισεις και θα προσπαθησω μεσω του front panel να επιλεξω(stereo) ισα για να τα βαλω σε mode δικαναλου.Οποια οδηγια καλοδεχουμενη

Ευχαριστω

Έχω μια απορία κι εγώ! Αν ξέρει κάποιος απο τους φίλους εδώ! Όταν δηλώνεις τα μπρός ηχεία Α ή Β ή Α+Β τι διαφορά έχει? Στο manual δε το ξεκαθαρίζει... :hmmmm: :hmmmm:

Μπορείς να έχεις δύο διαφορετικά σετ μπροστινών ηχείων (front left/right). Με την επιλογή Α παίζει το σετ Α, με την Β το Β και με την Α+Β και τα 2 σετ.

Αν έχεις ένα σετ μπροστινών τότε άφησε την επιλογή στο Α.