Νεος κατοχος dreambox 8000 ....

Re: Απάντηση: Re: Νεος κατοχος dreambox 8000 ....

Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος.
Το BarryAllen (αλλά και το Meobbot) κάνουν format το μέσο που επέλεξες για multiboot σε ext για linux. Φυσικά ό,τι είχες εκεί πριν την εγκατάσταση του BA έχει πια χαθεί.

AMAN Την πατησα.
Ελπιζω οτι θα τα καταφερω να κανω recovery.
Τωρα ολη η φαση ξεκινησε με την εναλαγη μεταξυ usb stiκ και δισκου γιατι στο δισκο εχω διαφορα βιντεο σε διαφορετικα φορμα και με τις εγκαταστασεις
των img και δοκιμες σε meoboot,barry allen,καπου εκει εγινε το μπαχαλο.Ουτε που το ειχα σκεφτει οτι θα εκανε φορματ,και μου κανει εντυπωση που δεν μου εβγαλε μυνημα προειδοποιησης οτι προκειται να ακολουθησει ενα Killer format.

Τωρα οσο αφορα τα img εχεις δικιο Γιαννη (voreios) οτι τα hd skins δεν κανουν για την crt.Γιατι στα αλλα που εκανα δοκιμες η ορατοτητα τους ειναι εμφανες καλυτερη.Αλλα το ζητουμενο δεν ειναι πως θα φενεται στην δικη μου αλλα στην samsung 46c750 που θα παρει το φιλαρακι.

Και συνεχειζω το τεστ για οσο ακομη θα εχω τον δεκτη,ελπιζω χωρις να κανω αλλη χαζομαρα.

Ως επίσης νέος κάτοχος του DM8000, ερώτηση στους έμπειρους:
Στο Gemini 5.0 ενεργοποιείται το PiP με deep Blue button. Στο παράθυρο όμως βλέπω το ίδιο κανάλι που παίζει και στην οθόνη κανονικά!

1) Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω διαφορετικό κανάλι, καθότι ο δέκτης έχει 2 tuner (το έχω σε ρύθμιση loop από Α σε Β κατεβάζοντας ένα καλώδιο στο LNB in του Α).

2) Αν το παραπάνω γίνεται, πως εναλλάσσω τα κανάλια που βλέπω? (το μικρό στο μεγάλο και αντίστροφα?)

Απλά πράγματα! Aφού κατάφερες να εμφανίσεις το PIP :D κάνεις το ζάπινγκ παραπέρα (πατάς κουμπί bouquets +/-) διαλέγοντας το κανάλι που μπορείς να επιλέξεις (θα σου τα έχει φωτισμένα)
Σχετικά με
το μικρό στο μεγάλο και αντίστροφα?
Έχει ρύθμιση στο system->customize τι θες να κάνει το "0" ή πατώντας deep Blue ξανά

Last edited:
Ετσι για την ιστορια να αναφερω οτι πηγα και ειδα το img με την μικρη γραμματοσειρα σε μια 42 LG LCD και η διαφορα ηταν εμφανες.Φαινόταν οπως πρπει να φαινεται.Τελικα τα HD skins δεν ειναι για CRT τηλεορασεις.
Οπως ειπε και ο φιλος voreios.
Συνεχίζω την εξερευνηση και θα επανελθω για οτι απορια εχω.