- 30 October 2008
- 125
Αυτό φίλε μου έγινε γιατί δεν πέρασες την κατάλληλη βερσιόν του skin, και γράφω μέσα καθαρά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι λειτουργεί μόνο στα images ozoon/cvs/pli, newnigma2 και dreamelite!
Δουλεύει και στο gemini 4.7 χωρίς όμως να σκινάρονται όλα!
Δεν μπορούμε δυστυχώς να περάσουμε οποιοδήποτε skin σε οποιοδήποτε image, έχουν διαφορές που κάνουν το skin για το ένα ασύμβατο με το άλλο!
Τώρα πρέπει ή να ξαναπεράσεις ένα image συμβατό με το skin μου από τα παραπάνω που έγραψα (και να περάσεις την κατάλληλη βερσιόν) ή να πας μέσω FTP στο usr/share/enigma2 και να σβήσεις το φάκελο glamour_x-infinity!
Πάντως γενικά κανένα άλλο hd σκιν δεν έχει μεγαλύτερη γραμματοσειρά από το δικό μου, μιας και το έφτιαξα για να διαβάζεται σωστά και στις CRT οθόνες!
Ευχαριστω για την απαντηση.
Ναι το ειχα διαβασει για πια img ειναι συμβατα το skin.Αλλα στα πλαισια των δοκιμων θελησα να το δοκιμασω με το rudream.Και βεβαια θα ξαναεγαταστησω το dream elite και θα δοκιμασω το δικο σου skin.Και με την αναφορα σου οτι ισως ειναι το skin με την μεγαλυτερη γραμματοσειρα,και μονο για αυτο πρεπει να γινει η δοκιμη ετσι ωστε να εχω ενα σημειο συγκρισης.
Αλλα παρολο αυτα ειναι αρνητικο το προβλημα αυτο.Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο την δικη μου CRT σε μια full HD 46 ιντσων TV ας πουμε.
Επισης δοκιμασα αργα το βραδυ να βαλω αλλο img στο usb stick που συνόδευε τον δεκτη και με το barry allen αλλα και με το Meoboot χωρις επιτυχια.Κρασαριζε και παλυ.πρασινη οθονη.
Ισως να μην εκανα κατι σωστα στην διαδικασια αλλα στο meoboot ειμαι σιγουρος οτι τα εκανα ολλα οπως ελεγε το manual.
Συνεχίζω και παλι τις δοκιμες αργα σημερα το βραδυ.Εχει να πεσει πολυ ελλειψη σε υπνο.