Νεος Κατοχος iPhone 3GS 8GB - Εντυπωσεις & Αποριες

Και εγω κατοχος του 3gs 8gb.
Πριν το σπασω το ρημαδι εχω δυο ερωτησεις (για αρχη).

1)Ποιο ειναι το τιμημενο iphone number που πρεπει να δηλωσω στο itunes?Το 2ο μεγαλο κουτι ειναι ο αριθμος του κινητου, ο πρωτος 3ψηφιος δεν θα επρεπε να ειναι +30 ? Δεν μου τον δεχεται. (ΟΚ το βρηκα)

2)Γιατι δεν βλεπει απευθειας τις επαφες τις καρτας sim μου?Πως θα τις περασω?

3)Δεν εχω πιστωτικη, πως θα περασω την εγγραφη στο itunes?

ΥΓ. F*ck itunes ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Νεος Κατοχος iPhone 3GS 8GB - Εντυπωσεις & Αποριες

Καλησπερα , αν και τα εχω βρει ολα περι συγχρονισμου επαφων , εχω καποιες αποριες.
Κανοντας καποιες τροποποιησεις στον τηλ καταλογο μεσω τηλεφωνου οπως επεξεργασια ετικετων , προσθηκη καποιων στοιχειων σε επαφες κ.τ.λ , οταν παω να δω τι μου ριχνει στο outlook μετα απο καποιον συγχρονισμο , παρατηρω οτι λειπουν απο το Outlook καποια στοιχεια.
Θεωρω το Outlook δεν ειναι τοσο πληρες σαν ''πεδια'' και για αυτο δεν βλεπω καποια πραγματα!
Υπαρχει λοιπον καποιο προγραμμα στυλ Outlook αλλα πιο πληρες για PC?
Ο προβληματισμος μου , περα απο το οτι δεν μπορω να τα βλεπω και μεσω Outlook ειναι οτι σε μελλοντικη (Κουφια Ωρα) Ανακτηση δεδομενων , θα τα περασει ολα αυτουσια?
Θα μου πεις θα γινει BackUp Restore μεσω Itunes αλλα γιατι να μην γινεται και καπως αλλιως?
Τελος ενα θεμα που οσο και αν το εχω ψαξει δεν το εχω βρει καπου.
Εχω μαθει να ριχνω φωτο μεσω Itunes στο Iphone , αλλα οχι πως να ριχνω φωτο απο το αλμπουμ του Τηλεφωνου (Αυτες που εχω τραβηξει με το Τηλ) στο Pc.
Αυτα και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!!!

Google contacts. Δημιουργεί οποιοδήποτε πεδίο έχεις στο κινητό σου!

1)Ποιο ειναι το τιμημενο iphone number που πρεπει να δηλωσω στο itunes?Το 2ο μεγαλο κουτι ειναι ο αριθμος του κινητου, ο πρωτος 3ψηφιος δεν θα επρεπε να ειναι +30 ? Δεν μου τον δεχεται. (ΟΚ το βρηκα)

ΥΓ. F*ck itunes ...
1.Η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα,δεν χρειάζεται να εισάγεις κάποιο serial...
2.Ρυθμίσεις-mail,επαφές,ημερολόγια-Εισαγωγή επαφών απο SIM.
3.Αν θυμάμαι καλά δεν είναι απαραίτητη η κάρτα για δημιουργία λογαριασμού...

ΥΓ. F*ck itunes ...

Πριν δημιουργήσεις λογαριασμο, προσπάθησε να κατεβάσεις μια free εφαρμογή, έτσι θα σου ζητήσει να φτιάξεις λογαριασμό και από εκεί θα σου βγάλει επιλογή να μην διαλέξεις πιστωτική κάρτα! Χαζομαρες του iTunes.

Πριν δημιουργήσεις λογαριασμο, προσπάθησε να κατεβάσεις μια free εφαρμογή, έτσι θα σου ζητήσει να φτιάξεις λογαριασμό και από εκεί θα σου βγάλει επιλογή να μην διαλέξεις πιστωτική κάρτα! Χαζομαρες του iTunes.

ναι μονο στο app store ...

πας στο app store ζητας μια free ... και εκει σου χει επιλογη χωρις καρτα

αλλιως αμα πας στο γενικο ... itunes store δλδ

δεν εχει επιλογη για λογ/μο χωρις καρτα

τι κολλημα ειναι αυτο τωρα

με ειχε παιδεψει και μενα και το χα ξεχασει ... αμα ηθελα να ξαναφτιαξω λογ/μο θα το χα ξεχασει ...

ναι μονο στο app store ...

πας στο app store ζητας μια free ... και εκει σου χει επιλογη χωρις καρτα

αλλιως αμα πας στο γενικο ... itunes store δλδ

δεν εχει επιλογη για λογ/μο χωρις καρτα

τι κολλημα ειναι αυτο τωρα

με ειχε παιδεψει και μενα και το χα ξεχασει ... αμα ηθελα να ξαναφτιαξω λογ/μο θα το χα ξεχασει ...

Στο itunes store δε νομιζω να εχει κατι δωρεαν. Ισως γι' αυτο.

Oσο παει και καλυτερευει η συνεργασια μου με τα mac.
Ερωτησουλα.
Απο μια παλια sim card καποια ονοματα περαστηκαν στο iphone κομμενα.
Οκ θελω να τα φτιαξω και θα το κανω.Οταν ξεμπερδεψω με ποιον τροπο μπορω να περασω τις επαφες απο το iphone πχ στο outlook η στο gmail μου για να τις εχω σωσμενες?Δεν θα ηθελα itunes η κατι εξειδικευμενο σε mac γιατι δεν θελω να βασιστω στην πλατφορμα mac os

Νομίζω είναι πιο εύκολο να κάνεις την επεξεργασία του τηλεφωνικού σου καταλόγου, στον υπολογιστή σου και μετά με συγχρονισμό να τα περάσεις στο iPhone. Αυτό μπορεί να γίνει από το address book του mac os x, ή από το microsoft outlook.

Γίνεται, πάλι με συγχρονισμό φυσικά. Ο συγχρονισμός γίνεται μόνο με έναν υπολογιστή, αυτόν που πρωτοεπέλεξες, εκτός αν αρχίσεις τα jailbreaking.

Δεν είναι όμως πιο εύκολο για εσένα να φτιάξεις την λίστα σου στον υπολογιστή σου με το πληκτρολόγιό σου ; Από την sim σου στο iPhone σου, μετά με συγχρονισμό στον υπολογιστή σου, διορθώσεις εκεί και μετά πάλι με συγχρονισμό στο iPhone σου.