Nεος κάτοχος iphone 4 με μερικές ερωτήσεις..

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,523
Βέλγιο
Χθες έγινα και εγώ κάτοχος του iphone 4! Έχω όμως μερικές ερωτήσεις μιας και ποτέ δεν είχα προιόν της apple. 1) Υπάρχει κάποιος οδηγός να μεταφέρω τις επαφές μου από την κάρτα μνήμης micro-sd του παλιού μου sony ericsson κινητού στο iphone? Κάποιο link θα με έσωζε. 2) Δεν μπορώ να κάνω register το iphone με τίποτα. Φθάνω στο σημείο που μου ζητάει billing options και δεν με αφήνει να συνεχίσω. Δηλαδή βρε παιδιά αν δεν δηλώσω πιστωτική κάρτα δεν έχει register? Tί κουλό είναι αυτό ή δεν κατάλαβα κάτι καλά? Μια σημείωση, η κοπέλα μου έχει δηλώσει το iphone της στο pc μου, παίζει κάποιον ρόλο?
Λίγη βοήθεια παιδιά..:BDBDG54:

Χωρίς να είμαι σίγουρος.

Mε την Microsd μέσα στο τηλεφωνο μεταφέρεις τις επαφές σου σε Outlook ως Contacts (εχει πρόγραμμα το Sony Ericsson)

και απο το Outllook στο Iphone μεσω Itunes - Sync Contacts.

Last edited:
Αν η κάρτα σου έχει μέσα επαφές, αν πας στο iphone, Settings->Mail, Contacts, Calenders κάτω-κάτω έχει επιλογή "Import SIM Contacts". Ο τρόπος του Άκη είναι πιο ολοκληρωμένος.
Θα περάσεις τις επαφές στο Outlook από το Sony, θα τις "συμμαζέψεις" λίγο (διορθώσεις κλπ) και μετά θα συγχρονίσεις το iPhone.

Καλορίζικο κιόλας το 4άρι.

Όταν λες ότι η κοπέλα σου δήλωσε το δικό της στο pc σου, τι εννοείς ; Ότι έκανε λογαριασμό κ τον 1ο συγχρονισμό στο δικό σου υπολογιστή ;

Ναι ακριβώς Μιχάλη αυτό που μου είπες. Τελικά είναι μέχρι να συνηθίσεις το τρόπο λειτουργίας του itunes μιας και τόσα χρόνια το copy-paste πήγαινε σύννεφο.. Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την εμπειρία χρήσης του, αν και έχω ακόμα δρόμο μέχρι να γίνω expert!

Επανέρχομαι με μία ερώτηση που αφορά το itunes. Επειδή έκανα εγγραφή στο αμερικάνικο itunes για να αποφύγω τη χρήση πιστωτικής, μπορεί να μου πει κάποιος ποιες prepaid cards δέχεται το paypal, μιας και δίνει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αυτού? Είχα μία της probank με αρκετό υπόλοιπο χρημάτων μέσα αλλά δεν τη δέχεται για κάποιο λόγο το paypal.
Και κάτι τελευταίο, γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να ενσωματώνω υπότιτλους σε βίντεο που περνάω μέσα στο iphone μέσω του vlc?

Εγώ έχω στο PayPal κάρτα prepaid της τράπεζας Κύπρου.
Πρόγραμμα για ενσωμάτωση υποτίτλων εγώ χρησιμοποιώ το Submerge. Δες και τo Handbrake.

Re: Απάντηση: Nεος κάτοχος iphone 4 με μερικές ερωτήσεις..

Και στο ελληνικό δεν χρειάζεται πιστωτική απλή χρεωστική. Οποιαδήποτε visa electron etc.

Το κακό με τη χρεωστική όμως είναι ότι ότι έχεις στο λογαριασμό μπορεί να στο τραβήξει αν συμβεί κάτι. Για αυτό προτιμάται η prepaid για online αγορές.