νέος με e420 και οι πρώτες φώτο

camares

New member
2 August 2009
34
γεια χαρά,

έχω κανένα μήνα αγοράσει την καμερούλα της olympus και τα περνάμε τέλεια μαζι:argue:

δυστυχώς το 90% των λήψεων είναι με αuto και default ρυθμίσεις αφού όλες μου οι προσπάθειες για manual πειραματισμό δίνουν φριχτά αποτελέσματα

οι φωτογραφίες είναι απο σαν μαρίνο και ελβετία, απο μέρη που επισκέφτηκα ερχόμενος οδικά ελλάδα απο το βέλγιο. Ειδικά για το σαν μαρινο, είναι μια απίστευτη πόλη τοποθετημένη σε έναν λόφο και η επίσκεψή του αξίζει τον κόπο, βρίσκεται άλλωστε μια ώρα απο το λιμάνι της ανκόνα μόλις βγείτε απο το φερυ.

αργότερα θα βάλω και άλλες, μόλις τελειώσω την (ο θεός να την κάνει) επεξεργασία.

πείτε μου καμιά γνώμη

κώστας
P1011190.jpg

chateau de chillon, 40 km απο λωζάνη, το πρώτο σε επισκεψιμότητα chateau της ελβετίας

P1011516c.jpg

το σαν μαρινο ειναι ένα κάστρο που περιβάλλεται απο 3 πύργους τοποθετημένους στα γύρω βουνά. στο βάθος φαίνεται ο τρίτος (και μη επισκέψιμος)

P1011513.jpg

Το σαν μαρινο όπως φαίνεται απο το δεύτερο πύργο. έχω επιχειρήσει να δημιουργησω ενα selenium effect (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) με τις στέγες των σπιτιών.. ελπίζω να μην είναι τελείως λάθος χαχα

P1011345c.jpg

και μια με χρώμα (μπλιαχ) υποβοηθουμενη απο λίγο magic light (ε ρε λιγο διάβασμα κάνεις και νιώθεις αμέσως τη διαφορά να πούμε :BDGBDGB53:)

ελεήστε το φτωχό με συμβούλες και υποδείξεις

Οι ασπρομαυρες μου αρεσαν παρα πολυ (Ιδιαιτερα οι 2 πρωτες).
Η εγχρωμη οχι και τοσο .Μαλλον θα φταινε οι δυσκολες συνθηκες (κοντρα ηλιος) .
Παντως η εκθεση δεν νομιζω να γινεται καλυτερη .
Μεγια την πολυ καλη απ'οτι βλεπω Ολυ.
Καλυτερα αντι για auto , να την δουλευεις στις προτεραιοτητες διαφραγματος η χρονου αναλόγα με τις απαιτησεις του θεματος (και τις δικες σου απο το θεμα) .
Το mαnual απαιτει πειρα αλλα δινει και ελευθερια για δημιουργια.

ωραιες ειναι ειδικα οι πρωτες δυο!:)
στη πρωτη ειναι λιγο στραβος ο οριζοντας, αλλα αυτο φτιαχνεται με photoshop....