Προχτές την Πέμπτη 07-06-2007 τον αγόρασα και εγώ, και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Του δίνω σήμα 720ρ από το OPPO DV-981 HD, βλέπω από απόσταση 5 περίπου μέτρων σε 90" σε μία κινητή Remaco, και έχω τις παρακάτω ρυθμίσεις:
Colour Mode: TB1
Brightness/Contrast: 0/0
Saturation : -5
Tint: 0
Sharpness: standard
Colour Temp: 6500k
Skin Tone: +3
RGB/RGBCMY: RGB
Gamma: 2.2
Iris: ON
Output scaling: Larger
DVI-Video Level: Normal
Παρ' όλο που είναι τα πάντα σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι (με 15 περίπου ώρες στο ...κοντέρ του), δείχνει μάλλον πάρα πολύ καλά, και δεν φαίνεται να έχει "ασθένειες" τουλάχιστον ορατές (π.χ. σύγκλισης κ.λ.π.).
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν, οι παλαιότεροι χρήστες και οι ειδήμονες του Forum, μοιράζονταν μαζί μου την πείρα τους (ρυθμίσεις, προβλήματα ή ότι άλλο) από τη χρήση του από την χρήση του εν λόγω μηχανήματος.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γιώργος Δενδρόπουλος
Colour Mode: TB1
Brightness/Contrast: 0/0
Saturation : -5
Tint: 0
Sharpness: standard
Colour Temp: 6500k
Skin Tone: +3
RGB/RGBCMY: RGB
Gamma: 2.2
Iris: ON
Output scaling: Larger
DVI-Video Level: Normal
Παρ' όλο που είναι τα πάντα σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι (με 15 περίπου ώρες στο ...κοντέρ του), δείχνει μάλλον πάρα πολύ καλά, και δεν φαίνεται να έχει "ασθένειες" τουλάχιστον ορατές (π.χ. σύγκλισης κ.λ.π.).
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν, οι παλαιότεροι χρήστες και οι ειδήμονες του Forum, μοιράζονταν μαζί μου την πείρα τους (ρυθμίσεις, προβλήματα ή ότι άλλο) από τη χρήση του από την χρήση του εν λόγω μηχανήματος.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γιώργος Δενδρόπουλος