Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

"The original fan is 40x40x7mm and is using 5V, 120mA and the noise level is at 33.85dbA. 40x40x10 (fits pretty well and no need to modify the case)"

οποτε παμε για οτι καλυτερο βρεθει.

παιδιά κάπιος να τον μετρησει είναι έυκολο?εγώ δεν προλαβαίνω,για να είμαστε σίγουροι.

Γεια χαρά σε όλους σας !!!!!!!!!!!

Από χθες είμαι και εγώ μέλος του egreat club!. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να δω μια ταινία με στο στικάκι, τέλεια. Σήμερα μετά την δουλεία θα φορμάρω έναν δίσκο 500άρι που ήδη έχω τοποθετήσει με τον αναλυτικό τρόπο πού έχετε αναφέρει και θα βάλω από το cd to nmt.
Μια μικρή παρατήρηση, μέσα στο κουτί δεν υπήρχε manual.

Επειδή με τα δίκτυα είμαι άσχετος και δεν θέλω να μπλέκω θα τον γεμίσω τον εσωτερικό δίσκο μέσω usb. Χρειάζεται κάτι να εγκαταστήσω στο pc για να δει τον δίσκο μέσω usb η απλά το καρφώνω στην είσοδο και τον βλέπει?

Σας ευχαριστώ

Last edited:

Κάνεις format σε ext2 και κάνεις εγκατάσταση από το CD στο pc σου drivers για ext...
Μετά restart και όταν ξανανοίξεις θα δεις 3 νέα partitions στο pc σου.
Στο μεγάλο βάζεις ότι θες...

"Όποιος δεν χρησιμοποιεί εσωτερικό σκληρό δίσκο, απότι έχω καταλάβει, δεν χρειάζεται να έχει συνδεδεμένο το εσωτερικό σπαστικότατο fanάκι."

Αυτό είναι σχετικό. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν πρόωρη 'γήρανση' των ηλεκτρονικών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι βγάζοντας το ανεμιστηράκι μπορεί να μειώσουμε τον χρόνο ζωής της συσκευής. Και επειδή διαπίστωσα ότι - ειδικά στο κάτω μέρος - ανεβάζει θερμοκρασίες, καλό είναι να βρούμε κάποιο τρόπο μείωσης της θερμοκρασίας. Εγώ θα δοκιμάσω με το μεγάλο fan από το παραπάνω topic.
http://img176.imageshack.us/my.php?image=img1264km9.jpg
Κάποιος ποιο 'μερακλής' θα μπορούσε να βάλει την πλακέτα σε μεγαλύτερο κουτί. Τέλος διάβασα ότι κάποιος άλλαξε την πολικότητα στο fan και έβαζε αέρα αντί να βγάζει και το αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί αρκετά ο θόρυβος. Αν κάποιος ακολούθησε κάτι από τα παραπάνω ή κάτι άλλο ας μας το πει, ρίχνοντας και καμιά φωτο.

το να αλλαξεις την πολικοτητα μαλλον δεν ειναι αποτελεσματικο γιατι απλα δεν εκμεταλευσαι την τεχνολογια των πτερυγιων του ανεμιστηρα και κανεις μια τρυπα στο νερο. να του αλλαξεις φορα ναι αλλα και αυτο δεν χρησιμευει γιατι ολοι ξερουμε οτι η ζεστη ανεβαινει προς τα πανω. αρα ο κρυος αερας εισερχεται απο το κατω μερος του κουτιου κρυωνει τα μερη και ζεστος πλεον εξερχεται απο το πανω μερος με μια εξτρα βοηθεια απο τον ανεμιστηρα. οποιαδηποτε αλλαγη πανω σε αυτη τη φιλοσοφια προσωπικα νομιζω οτι απλα δεν ειναι αποδεκτη. απλα πρεπει να βρεθει ενας καλυτερος ανεμιστηρας με μεγαλυτερη αποδοση και πιο ησυχος.

το να αλλαξεις την πολικοτητα μαλλον δεν ειναι αποτελεσματικο

Αυτό να το πεις στους τεχνικούς του Star Trek. :-)

"Captain, the planet's atmosphere is too highly charged to beam down to the surface!"
Geordi:"Maybe if we reverse the polarity of our transporter beam, we can punch through."

"Worf, the ships' shields are absorbing our photon torpedos!"
"Reverse the polarity on a couple of those puppies, and blow'em out of the sky."

"The Doctor's been trying to prescribe trepanation on his last 5 patients! What'll we do, Seven?"
"I suggest we reverse the polarity on, uhhhh..., oh, you figure it out."

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Και εμένα με ψήσατε ρε παλικάρια και το τσίμπησα το εργαλείο!!!! (Να δώ που θα πάει το χάλι μας - HTPC, PS3, DVD-Player, NOVA και αυτό τώρα..θα τα βρώ στο δρόμο κάμια μέρα :argue:).

Λοιπόν, πράγματι εργαλείο και must αγορά ειδικά για αυτούς που δεν "μυρίζουν" και πολλά από PC αλλά και γι' αυτούς που δεν έχουν χρόνο για πειράματα, ψαξίματα κ.λ.π. Τελείως plug n play βρήκε σε χρόνο ρεκόρ τον Samba Server και πρόλαβα και είδα βιντεάκια .mkv 720p - 1080p, .avi κ.λ.π.

Φοβερή η ρύθμιση για υπότιτλους (χρώμα, size, θέση)...
Και μια απορία, ..πώς θα παίξω Bly-Ray Rip ρε παίδες.
Ποιό αρχείο επιλέγω; Πώς αλλάζω audio, αν μπορώ; Με υπότιτλους;

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μια χαρά παίζει bluray rips.
Απλά πρέπει να πάει κανείς στο φάκελλο stream και εκεί πατώντας το play θα παίξει όλα τα αρχεία στη σειρά. Αν πάει κανείς στο m2ts που περιέχει τον κύριο τίτλο της ταινίας θα δει μόνο αυτό. Αν βάλει και το srt αρχείο των υποτίτλων θα έχει και υπότιτλους. Δεν θα έχει τα μενού και τη δομή του bluray όπως με το power dvd, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου είναι πρόβλημα...

Καλά, αυτό δεν είναι και ''μια χαρά''....

Και επιλογή audio track πως κάνεις πχ;

Και παιζει ΟΛα τα bluray .m2ts ?
Γιατι απ οτι διαβαζω αλλα τα παιζει και αλλα οχι ...

Εχεις δοκιμασει καποια να μας πεις ?

Και κατι ακομη, επειδη το πηρε γνωστος μου που εχει mac, μπορει να δει το egreat (.ext2-3) στο mac ¨η θελει drivers?
Απ οσο ξερω στο cd εχει drivers για Pc ή και για MAc ?

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Και κατι ακομη, επειδη το πηρε γνωστος μου που εχει mac, μπορει να δει το egreat (.ext2-3) στο mac ¨η θελει drivers?
Απ οσο ξερω στο cd εχει drivers για Pc ή και για MAc ?

εγω εχω δοκιμασει το χελωνονιτζακια (λογο των παιδιων)κ το επαιξε μια χαρα κ με υποτιτλους.Τωρα θα δοκιμασω κ ενα δευτερο να δω τι γινεται

To DTS decode board για downmix σε Stereo ήρθε από Aυστραλία. Αύριο θα γίνει η εγκατάσταση και θα βάλω και photo.
Από settings γνωρίζει κανείς τι πρέπει να διαλέξω στο menu του EGREAT?
Ο ήχος θα περάσει και πάλι απο το HDMI ή θα του βάλω RCA L-R καλώδιο ξεχωριστά για τον ήχο?
Ευχαριστώ.

Βρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Σκέφτομαι να αγοράσω και εγω την ενλογο συσκευή, αλλα θελω να κανει stream video files απο ενα RAIDSONIC IB-NAS4220-B που εχω και αποθηκεύω οτι Multimedia κανω download. Όπως εχω καταλαβει το συγγεκριμενο κανει stream αρχεια του υπολογιστη αν εχεις εγκατεστημένο καποιο προγραμμα που σου δίνεται μαζι με την συσκευή. Στην περίπτωσή του RAIDSONIC IB-NAS4220-B αυτό το πρόγραμμα δεν μπορει να γινει εγκατάσταση, και ρωτώ αν μπορεί να κανει stream απροβλημάτιστα απο τέτοια συσκευη.

Εντυπώσεις από την ασύρματη λειτουργία του μηχανήματος:
  1. Έβαλα πάνω την ασύρματη κάρτα TPLINK, η οποία αναγνωρίστηκε αμέσως, έβαλα και μία καρφωτή ΙΡ και η ανταλλαγή αρχείων γίνεται ασύρματα από το laptop στο e-great με samba και ftp. Οι ταχύτητες φυσικά είναι τραγικές (500kbytes/sec) με το 54ρι D-link DSL-G624T της forthnet και γιά streaming δεν γίνεται λόγος (τουλάχιστον στις ματρόσκες που δοκίμασα).
  2. Το περίεργο, όμως, είναι οτι όταν έχω την usb wi-fi κάρτα στη θέση της (στην usb υποδοχή δηλαδή) κολλάει ακόμα και στα αρχεία που παίζει από τον εσωτερικό σκληρό. Μόλις βγάλω την κάρτα πάλι όλα καλά και οι ματρόσκες πετάνε. Τί λέτε να φταίει?

εχει κανενας σας shares σε δυο διαφορετικα pc που να τα βλεπει απο τον network browser παλια ο δικος μου τα εβλεπε αλλα σημερα τπτ και δεν ξερω τι να κανω να δει το αλλο pc και τα shares του

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το χρονικό της Νάρνια και το Τομπ Ρέηντερ μια χαρά τα είδα.
Δεν έχω όμως άλλα μπλουρέι ριπς για να ξέρω αν υπάρχουν ασυμβατότητες.

Status
Not open for further replies.