Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

καλησπερα και απο μενα.Σημερα παρελαβα το 31Β με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ ωραιο.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω εγκαταστηση στον υπολογιστη μου τα ubuntu και απο το μηχανακι δεν μμπορω να δω τον υπολογιστη.Τα καλωδια του δικτυου ειναι ενταξει φανταζομαι οτι χρειαζονται ρυθμισεις,εχεδι καποιος αναλογη εμπειρια?

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

καλησπερα και απο μενα.Σημερα παρελαβα το 31Β με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ ωραιο.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω εγκαταστηση στον υπολογιστη μου τα ubuntu και απο το μηχανακι δεν μμπορω να δω τον υπολογιστη.Τα καλωδια του δικτυου ειναι ενταξει φανταζομαι οτι χρειαζονται ρυθμισεις,εχεδι καποιος αναλογη εμπειρια?
pas syabas katebazeis to my ihome gia linux kai ola ok-bye-

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Παιδια καλησπερα,σκεφτομαι να το χτυπησω και εγω αυτο το μηχανακι.Επειδη ομως εχω ακομα wide CRT (μια Thomson Scenium 32'') η οποια ομως εχει συνδεσεις component εικονας,ηθελα να ξερω μεχρι τι αναλυση θα μπορω να εχω απο αυτο (μεχρι 480p ισως?)
Ευχαριστω.

Αυτό βγάζει component μέχρι και 1080ρ οπότε είναι καθαρά θέμα της τηλεόρασης σου...

Το παρέλαβα σήμερα. Τώρα φορμάρω δίσκο και ψάχνω για update...

Ξενέρωμα ότι δεν έχει στη συσκευασία optical και component καλώδια...(πρέπει να τρέχω σουπερμάρκετ για μια οπτική...), ενώ το προηγούμενο 31Α τα είχε

Να ρωτήσω για το DTS.
Έχω μια philips 32pfl9603d με hdmi 1,3. Το DTS μπορεί να περάσει από εκεί και να το παίξει η τηλεόραση?
Το DTS ναι μεν περνάει μέσω hdmi 1.3, για να το παίξει όμως η TV σου θα πρέπει να κάνει DTS decoding, πράγμα απίθανο...

Το DTS ναι μεν περνάει μέσω hdmi 1.3, για να το παίξει όμως η TV σου θα πρέπει να κάνει DTS decoding, πράγμα απίθανο...
Δηλαδή αν δεν έχει κανείς ενισχυτή να οδηγήσει δεν μπορεί να δει HD?

Παιδιά έχω το Egreat EG-M31Β του έβαλα ένα sata δίσκο 500 gb SEAGATE BARRACUDA SATA2 αλλά δεν τον βλέπει με τίποτα.Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.Από εξωτερικό usb παίζει κανονικότατα και πολύ καλά.Έχει βάλει κανείς σκληρό και τι μάρκα?Λέω μήπως φταίει ο συγκεκριμένος.

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Παιδιά έχω το Egreat EG-M31Β του έβαλα ένα sata δίσκο 500 gb SEAGATE BARRACUDA SATA2 αλλά δεν τον βλέπει με τίποτα.Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει.Από εξωτερικό usb παίζει κανονικότατα και πολύ καλά.Έχει βάλει κανείς σκληρό και τι μάρκα?Λέω μήπως φταίει ο συγκεκριμένος.
Μια λύση ειναι να δοκιμασεις με εναν αλλο

Στο δικό μου με WD λειτουργησε, απλα δεν παιζει καποια iso. φτιαγμενα με συγκεκριμενο πρόγραμμα!!

Φίλε Ιορδάνη εγώ του έβαλα τον 750GB Seagate Barracuda και παίζει κανονικά.

Ακολούθησες τις αρχικές οδηγίες για φορμάτ?

Πρώτες εντυπώσεις:

Έπαιξε άνετα divx, mp3 και 720p mkv. (αυτά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα)
Υπότιτλοι σε εξωτερικό αρχείο με το ίδιο όνομα δούλεψαν ρολόι.
Με οπτική ακούω κανονικά Dolby+DTS.

Γενικά όλα καλά εκτός από ένα πράγμα (ίσως κάποιος ξέρει καμία λύση):

Σε αρχείο με διπλούς ενσωματωμένους υπότιτλους (ελλ+αγγλ) τα αγγλικά τα παίζει κανονικά ενώ τα ελληνικά τα παίζει πολύ αριστερά (Να φανταστείτε ο υπότιτλος τελειώνει κάπου στη μέση...). Καμία συμβουλή για να μη ξανακατεβάζω το αρχείο?

Επίσης όλες τις επιλογές ήχου τις έβαλε στο RAW. Καλά δεν έκανα?

Γιώργος

Ερωτησεις...Σκεπτομαι να το αγορασω το μηχανακι ...Η χρηση του θα ειναι η εξης συνδεση μεσω HDMI με την τηλεοραση για αναπαραγωγη video και συνδεση coaxial με το dac μου για αναπαραγωγη audio files 2chanel.Εχει δοκιμασει κανεις αν δουλεουν αυτες οι δυο εξοδοι ταυτοχρονα η πρεπει να
αλλαζεις καθε φορα settings?

Φίλε Ιορδάνη εγώ του έβαλα τον 750GB Seagate Barracuda και παίζει κανονικά.

Ακολούθησες τις αρχικές οδηγίες για φορμάτ?

Πρώτες εντυπώσεις:

Έπαιξε άνετα divx, mp3 και 720p mkv. (αυτά έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα)
Υπότιτλοι σε εξωτερικό αρχείο με το ίδιο όνομα δούλεψαν ρολόι.
Με οπτική ακούω κανονικά Dolby+DTS.

Γενικά όλα καλά εκτός από ένα πράγμα (ίσως κάποιος ξέρει καμία λύση):

Σε αρχείο με διπλούς ενσωματωμένους υπότιτλους (ελλ+αγγλ) τα αγγλικά τα παίζει κανονικά ενώ τα ελληνικά τα παίζει πολύ αριστερά (Να φανταστείτε ο υπότιτλος τελειώνει κάπου στη μέση...). Καμία συμβουλή για να μη ξανακατεβάζω το αρχείο?

Επίσης όλες τις επιλογές ήχου τις έβαλε στο RAW. Καλά δεν έκανα?

Γιώργος
Φίλε μου δεν βλέπει καθόλου τον δίσκο.Δεν μου δίνει πρόσβαση να τον φορμάρω. Είναι σαν να μην έχει καθόλου δίσκο μέσα. Μάλλον θα το πάω στο eshop. Βλάβη μου μυρίζεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Για το ανεμιστηράκι είπα για το EGREAT EG-M31B και όχι για το Egreat EG-M31A το οποίο νομίζω ότι δεν έχει.Ίσως γιαυτό δεν το ακούς.
Κι εγώ για το M31B λέω. Βέβαια εγώ επειδή έχω το HTPC γι αυτό δεν μου ακούγεται καθόλου . Ακούγεται μένα αλλά όχι ότι ενοχλεί . Κάνει θόρυβο όσο πχ ένα laptop

Το θεματάκι με τους υπότιτλους αριστερά μου το κάνει κι εμένα σε κάποιες ταινίες αλλά δεν πρόσεξα αν αυτές έχουν διπλούς υπότιτλούς. Αυτό που πρόσεξά είναι ότι όλες αυτές οι ταινίες που είχαν πρόβλημα ήταν σε έναν από τους 5 δίσκους που έχω και υπέθεσα πώς κάτι δεν πάει καλά με το δίσκο η κάποια πιθανή ασυμβατότητα με αυτόν. Θα το δω καλύτερα το απόγευμα που θα μεταφέρω μια δυο από αυτές σε άλλο δίσκο

Κύριοι, τη βοήθειά σας!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το παρέλαβα κι εγώ (το 31 Β). Του έβαλα πάνω ένα Seagate 500 GB και το συνδέω με την τηλεόραση για να πάρω μία πρώτη γεύση. Το μηχανάκι ξεκινάει κανονικά, πάω στις ρυθμίσεις και βάζω ανάλυση 1080p (το έχω συνδέσει με HDMI καλώδιο) και πατάω apply. Και απο έκεί και μετά το ΧΑΟΣ...........Βλέπω μόνο μαύρη οθόνη, με ένα μήνυμα "μη υποστηριζόμενο σήμα. Ελέγξτε την έξοδο της συσκευής σας". Δοκίμασα το κουμπί TV MODE, αλλά τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω θύρα HDMI στην τηλεόραση, τίποτα. Δοκίμασα καλώδιο RCA (δεν έχω component), και πάλι τζίφος. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση...............????????????????

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

10cec4928c93a81d3bc0465307aeb300.gif

εχουν εμφανισθει και αλλα οπως το ISTAR H10 που αναμενεται αλλα

αυτο αναφερει:HDX 1000 a revolutionary network media streamer that supports the most demanding video codec available today. Now powered by HDMI 1.3a which supports pass through of high definition digital audio such as DTS HD-HR, DTS HD-MA, Dolby Digital Plus and Dolby TrueHD.

τιμη περιπου στα 160 χωρις μεταφορικα.
ειναι λιγο λιτο οσο αναφορα τα καλωδια αλλα τουλαχιστον εχει μπαταριες στο remote:flipout:

http://www.hdx1080.com/index.php?pa...com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=115.

Κύριοι, τη βοήθειά σας!!!!!!!!!!!!!!

Χθες το παρέλαβα κι εγώ (το 31 Β). Του έβαλα πάνω ένα Seagate 500 GB και το συνδέω με την τηλεόραση για να πάρω μία πρώτη γεύση. Το μηχανάκι ξεκινάει κανονικά, πάω στις ρυθμίσεις και βάζω ανάλυση 1080p (το έχω συνδέσει με HDMI καλώδιο) και πατάω apply. Και απο έκεί και μετά το ΧΑΟΣ...........Βλέπω μόνο μαύρη οθόνη, με ένα μήνυμα "μη υποστηριζόμενο σήμα. Ελέγξτε την έξοδο της συσκευής σας". Δοκίμασα το κουμπί TV MODE, αλλά τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω θύρα HDMI στην τηλεόραση, τίποτα. Δοκίμασα καλώδιο RCA (δεν έχω component), και πάλι τζίφος. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση...............????????????????
Μάλλον η tv σου δεν δουλεύει με 1080p.Πρέπει να αλλάξεις την ανάλυση αλλά για να βλέπεις την οθόνη πρέπει να βρεις μια tv που να υποστηρίζει 1080p και από εκεί να την αλλάξεις.

Νομίζω ότι μπορείς να αλλάζεις ανάλυση από το τηλεκοντρόλ (λέει στο μάνιουαλ). Πατάς TV mode μέχρι να δεις το ...φώς το αληθινό

Status
Not open for further replies.