Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Παιζει κανονικα 1080p ταινιες ολες οσες του εχω βαλει να παιξει (καμια15αρια) συνολικα απο 8gb εως και τον 25gb μονο την εναρξη της ολυμπιαδας δεν μου την επαιξε που ειναι 43gb. (Τον εχω συνδεσει βεβαια με αξωτερικο σκληρο 500αρι)

Εγώ δοκιμάζω με εσωτερικό σκληρό. Μου κάνει τετραγωνάκια μέσα στην εικόνα (όπως στην δορυφορική όταν έχει καταιγίδα και δεν έχει καλό σήμα). Ίσως φταίνε τα 2 από τα 3 αρχεία που έχω κατεβάσει. Θα δοκιμάσω και με άλλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Εγώ δοκιμάζω με εσωτερικό σκληρό. Μου κάνει τετραγωνάκια μέσα στην εικόνα (όπως στην δορυφορική όταν έχει καταιγίδα και δεν έχει καλό σήμα). Ίσως φταίνε τα 2 από τα 3 αρχεία που έχω κατεβάσει. Θα δοκιμάσω και με άλλα.
Το πιο λογικό είναι να φταίνε τα αρχεία σου . Σ εμένα δεν έχει κάνει το παραμικρό όσο κι αν το ζόρισα. Και έχω δει μέχρι τώρα πάνω από 20 ταινίες σε 1080p . Δοκίμασε και με άλλα και αν έχεις και πάλι πρόβλημα προσπάθησε να παίξεις από εξωτερικό δίσκο αν έχεις μήπως κάτι δεν πάει καλά με τον εσωτερικό.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Σημερα πηγα με ενα πολυ καλο φιλο και αγορασε το τελευταιο κομματι απο το Μενιδι. Εν αναμονη νεας παρτιδας πλεον για τους ενδιαφερομενους...

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Σε ενα σχετικο φορουμ για το Egreat βρηκα ενα theme. To εβαλα και μου αρεσει πολυ μιας και το κανει να ειναι σαν το TVix.

screen.jpg

http://rapidshare.com/files/111291219/Clean.zip.html

Απλα κανετε unzip και αντιγραφετε το φακελο Clean μεσα στο c:\Program Files\myiHome\webapps\ROOT\theme

Μετα απο τα Preferences του MyiHome αλλαζετε το skin απο DeepBlue σε Clean...

Πηγη:http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=3451

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Σημερα πηγα με ενα πολυ καλο φιλο και αγορασε το τελευταιο κομματι απο το Μενιδι. Εν αναμονη νεας παρτιδας πλεον για τους ενδιαφερομενους...

Οπότε εγώ παρέλαβα χθες το προτελευταίο.
Είμαι κατενθουσιασμένος μέχρι στιγμής, με μοναδικό μείον το θόρυβο από το ανεμιστηράκι του.-bye-

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Υπάρχει τρόπος να κλείνει ο σκληρός αν είναι idle για κάποιο χρονικό διάστημα ? ιδανικά και το ανεμιστηράκι.

Σήμερα δοκίμασα να το συνδέσω μέσω usb με τον υπολογιστή, για να περάσω κάποια αρχεία. Το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Η ταχύτητα είναι τραγικά χαμηλή, οπότε μάλλον το αποκλείουμε. Οι υπόλοιποι πώς το αντιμετωπίζετε? Μάλλον πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τη λύση της σύνδεσης με e-sata. Το κακό είναι ότι δεν έχω τέτοια θύρα. Κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801603 κάνει?

Αν δεν κάνω λάθος τα esata του είναι host. Οπότε δεν μπορείς να το συνδέσεις με υπολογιστή (είναι μόνο για να συνδέεις δίσκους πάνω του). Με τον υπολογιστή τον συνδέεις μόνο με το usb slave και με το δίκτυο.

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αν δεν κάνω λάθος τα esata του είναι host. Οπότε δεν μπορείς να το συνδέσεις με υπολογιστή (είναι μόνο για να συνδέεις δίσκους πάνω του). Με τον υπολογιστή τον συνδέεις μόνο με το usb slave και με το δίκτυο.
Σωστά.

Απ την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο Νίκος αναφέρει πώς η ταχύτητα είναι αργή . εμένα μου φαίνεται φυσιολογική όπως όταν ρίχνω σε κάθε άλλο εξωτερικό δίσκο. Ρε Νικόλα μπας και δεν το σύνδεσες στ USB2 αλλά σε απλή USB?

Αν δεν κάνω λάθος τα esata του είναι host.
Λάθος.Η μία θύρα e-sata είναι slave (το γράφει επάνω και λειτουργεί).Το πρόβλημα είναι ότι η ταχύτητα που δίνει είναι πολύ χαμηλότερη από την ονομαστική (από 300 που αναφέρει,το πολύ 50-60),αλλά όμως γρηγορότερη από τη usb.Συνδέοντας όμως απ'ευθείας e-sata σκληρό στην host που διαθέτει, για να κάνεις αντιγραφή μέσω του μηχανήματος, η ταχύτητα πέφτει δραματικά (κάτω από το ένα τρίτο).

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Σωστά.

Απ την άλλη μου κάνει εντύπωση που ο Νίκος αναφέρει πώς η ταχύτητα είναι αργή . εμένα μου φαίνεται φυσιολογική όπως όταν ρίχνω σε κάθε άλλο εξωτερικό δίσκο. Ρε Νικόλα μπας και δεν το σύνδεσες στ USB2 αλλά σε απλή USB?

Η αλήθεια είναι ότι παίζει κάτι τέτοιο, γιατί μου έβγαλε μήνυμα "αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα, αν τη συνδέσετε σε usb2 θύρα". Θεωρητικά όλες οι θύρες δεν είναι usb2? Ή κάνω λάθος? Θα δοκιμάσω με άλλη θύρα και θα σας ενημερώσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Η αλήθεια είναι ότι παίζει κάτι τέτοιο, γιατί μου έβγαλε μήνυμα "αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα, αν τη συνδέσετε σε usb2 θύρα". Θεωρητικά όλες οι θύρες δεν είναι usb2? Ή κάνω λάθος? Θα δοκιμάσω με άλλη θύρα και θα σας ενημερώσω.
Αν σού έβγαλέ αυτό το μήνυμα τότε βρήκες τη λύση . Σε πολλά PC ιδικά παλαιότερα δεν είναι όλες οι USB ίδιες

Παιδιά, ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορεί το 31B να παίξει αρχεία flv (flash video);;; Τέτοια είναι τα αρχεία που προκύπτουν αν σώσει κανείς ένα βίντεο από το youtube. Εφόσον το egreat παίζει youtube λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να παίξει και σκέτα flv αρχεία...

Σήμερα έφαγα την πρώτη απογοήτευση από το μηχάνημα, έβαλα το Iron Man σε mkv και κολλούσε πολύ. Υποψιάζομαι codec, καθώς είναι σε vc1 και όχι σε h264. To Transformers που δοκίμασα μετά, σε h264, τζάμι. Πάω για iron man σε h264...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αν σού έβγαλέ αυτό το μήνυμα τότε βρήκες τη λύση . Σε πολλά PC ιδικά παλαιότερα δεν είναι όλες οι USB ίδιες

Όντως αυτό ήταν το πρόβλημα. Λύθηκε βάζοντάς το σε άλλη θύρα. Thanks Κώστα (αυτό φαντάζομαι είναι το Κ.)!

Σήμερα έφαγα την πρώτη απογοήτευση από το μηχάνημα, έβαλα το Iron Man σε mkv και κολλούσε πολύ. Υποψιάζομαι codec, καθώς είναι σε vc1 και όχι σε h264. To Transformers που δοκίμασα μετά, σε h264, τζάμι. Πάω για iron man σε h264...
Να το επιστέψεις από εκεί που το αγόρασες αμέσως ,
( το iron man εννοώ βεβαίως) :flipout:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8530&highlight=VC-1

Status
Not open for further replies.